Ο James Comey καταδικάστηκε σε θάνατο

 

Την Παρασκευή, 4 Ιουνίου, ένα

στρατιωτικό δικαστήριο στον κόλπο του Γκουαντάναμο έκρινε τον πρώην διευθυντή του FBI Τζέιμς Κομει ένοχο για προδοσία και δολοφονία και τον καταδίκασε σε θάνατο με γκιλοτίνα, μια συμβολική χειρονομία από τότε που ο Comey φάνηκε να απολαμβανει της αποκεφαλισμού των άλλων.

Οι αξιωματικοί που κρίνουν την υπόθεση του στρατού εναντίον του Comey κατέληξαν σε ετυμηγορία λίγο μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας από τον Αντιπρόεδρο John G. Hannink του Σώματος του Γενικού Εισαγγελέα των δικαστών του αμερικανικού ναυτικού, ο οποίος έδωσε μαρτυρία ότι ο Comey είχε πράγματι διαπράξει θηριωδίες εναντίον αμερικανών πολιτών. 

Ο πρώτος που κατάφερε να καταθέσει ήταν ο πρώην επόπτης του FBI Clifford Colvin, ο οποίος από το 2015-2017 εργάστηκε κάτω απο τον Comey σε κρυφές «δοκιμές beta» που περιελάμβαναν την απαγωγή και την εκτέλεση "αχρήστων" καθως και τον απορριπτόμενο άστεγο πληθυσμό της κοινωνίας. Πιεσμένος από τον Αντιπρόεδρο Hannink, ο Colvin έδωσε μια παθιασμένη περιγραφή για το πώς η ιδιωτική «επιτυχημένη ομάδα» του Comey αναζήτησε και στοχεύε άτομα που είναι λιγότερο πιθανό να «αναφέρουν κάποιον ότι τους λείπει» και συχνά πραγματοποίησε κοινές επιχειρήσεις με την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης. Μαζί, συχνά κατά τη διάρκεια φυσικών καταστροφών, θα παραπλανούσαν παράνομα τους άστεγους να πιστεύουν ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση τους είχε στείλει σε μια αποστολή διασωσης, για να τροφοδοτήσει και να στεγάσει τους απελπισμένους και τους ξεχασμένους. Η δήλωση του Colvin επιβεβαίωσε τη μαρτυρία που έδωσε ο Derrick White την πρώτη ημέρα του δικαστηρίου του Comey.

«Λυπάμαι βαθιά για όσα έχω κάνει. Λυπάμαι που ακολουθησα παράνομες εντολές. Ωστόσο, αντιλαμβανομαι τις ενέργειές μου και είμαι έτοιμος να απαντήσω για τα εγκλήματά μου. Οι οδηγίες προήλθαν από τον James Comey », είπε ο Colvin.

«Και ο Τζέιμς Κέι είχε βαλει "ένα χέρακι" στη δολοφονία του πατέρα του Ντέρικ Γουάιτ; Και οι άλλοι που πήγαν στη γκιλοτίνα; Πώς ακριβώς επιλέχθηκαν τα θύματα; Σας είπε προσωπικά ο Comey σε ποιον να στοχεύσετε; " Ρώτησε ο Αντιπρόεδρος Χανίνκ.

«Μας είπαν να χρησιμοποιήσουμε τη διακριτική μας ευχέρεια, αλλά επιλέγουμε μόνο άστεγους, τοξικομανείς και αυτού τους τύπου ανθρώπους. Δεν είναι σαν να μας έδωσε ο James Comey μια λίστα με ονόματα. Μας είπαν ότι η επέμβαση ήταν μέρος ενός τεστ "ψυχολογικού στρες" για να δούμε πώς οι άνθρωποι αντέδρουσαν όταν αντιμετώπιζαν τον θάνατο με μη συμβατικά μέσα », εξήγησε ο Colvin.

«Για ποιο σκοπό;» Ρώτησε ο Αντιπρόεδρος Χανίνκ.

Ο Colvin ανέπτυξε την ιστορία του, ισχυριζόμενος ότι το τελικό παιχνίδι του Comey, αν το είχε πετύχει, θα ηταν να δει μια πανελλήνια συγκέντρωση πατριωτών και μελών της πολιτοφυλακής, οι οποιοι θα είχαν αποσταλεί σε στρατόπεδα FEMA για να περιμένουν την εκτέλεση από τη γκιλοτίνα. Ο Κόλβιν είπε ότι το FBI και η FEMA «ενεργησαν" σε αμέτρητους άστεγους που χρονολογούνται από τον τυφώνα Κατρίνα. Το 2008, όταν ο Ομπάμα ανέλαβε τα καθήκοντά του, το FBI άρχισε να επιταχύνει το πρόγραμμα, εκτελώντας μερικές φορές έως και 50 άστεγους την εβδομάδα.

«Γνωρίζετε με βεβαιότητα ότι ο Ομπάμα ανέθεσε στον Comey να εκτελέσει αυτές τις οδηγίες;» Ρώτησε ο Αντιπρόεδρος Χανίνκ.

"Δεν μπορώ να το πω με βεβαιοτητα αυτο. Οι εντολες μου ήρθαν από τον James Comey », είπε ο Colvin.

Ο Comey, ο οποίος είχε καθίσει σιωπηλά σε μεγάλο μέρος της μαρτυρίας του Colvin, διέκοψε απότομα τον μάρτυρα, αποκαλώντας τον «τολμηρό ψεύτη που πληρώθηκε προφανώς για να δώσει ψευδή μαρτυρία». Ο Comey είπε ότι ολα αυτα ειναι ψευτιες του Colvin και παρακάλεσε το δικαστήριο να απορρίψει τα «κατάφωρα ψέματα» που είχαν σχεδιαστεί για να τον κατηγορήσουν αδίκως.

Αλλά ο Κόλβιν γυρισε αποτομα κι εδειξε με τον δείκτη προς την κατεύθυνση του Comey. «Τουλάχιστον εγω παραδέχομαι ότι αξίζω αυτο που μου επιφυλασει η μοιρα. Είσαι άρρωστος άντρας. Με διέταξες να διατάξω εγω με τη σειρα μου άλλους να εκτελέσουν αθώους ανθρώπους, για κανέναν άλλο λόγο παρά να ικανοποιήσω το διεστραμμένο, σαδιστικό μυαλό σου. "

Ο Αντιπρόεδρος του Χανίνκ έδωσε στο Comey το "τελειωτικο χτύπημα". Έδειξε στο δικαστήριο 25 εσωτερικά σημειώματα του FBI, το καθένα με τα αρχικά του Comey, το οποίο εδινε εντολή στους περιφερειακούς επόπτες να καθαρίσουν στους δρόμους της Νέας Ορλεάνης, της Νέας Υόρκης, της Φιλαδέλφειας, του Ώστιν και του Λος Άντζελες. Ο Comey σε διάφορα έγγραφα επισης,προειδοποίουσε τους υφισταμένους του επειδή δεν πληρούσαν την ποσόστωση του FBI.

«Τα χέρια του Comey δεν απελευθέρωσαν τις λεπίδες. Είναι πολύ δειλός ο ίδιος, έτσι άλλοι έκαναν τη βρώμικη δουλειά του. Ωστόσο, ήταν αρκετά ανοητος για να εμπλακεί με χαρτιά, τα οποία η JAG βρήκε με λίγη προσπάθεια. Μπορεί να αρνηθεί ό, τι θέλει, και να καταθέσει μια μαρτυρία, αυτά τα έγγραφα μόνον εμπλεκουν τον Comey σε μια από τις μεγαλύτερες σφαγές ενάντια στους Αμερικανούς. 

Επιτρέψτε μου να είμαι ξεκάθαρος: σύμφωνα με το Γραφείο Στρατιωτικών Επιτροπών, ο Comey δεν χρειάστηκε να απελευθερώσει τις λεπίδες και να σκοτωσει για να κριθεί ένοχος για μαζική δολοφονία. Το ότι εν γνώσει του συμμετείχε σε αυτά τα εγκλήματα, εάν το αποδεχτείτε, είναι αρκετά αποδεικτικά στοιχεία για να τον καταδικάσετε. Η μπάλα, όπως λένε, είναι στο γήπεδο σας », ειπε τελειωνοντας ο Αντιπρόεδρος Χανίνκ.

Δεκαπέντε λεπτά αργότερα, η επιτροπή εξέδωσε την ετυμηγορία της - ένοχος για όλες τις κατηγορίες και μια σύσταση να εκτελεστεί ο Comey με τον ίδιο τρόπο που είχε διατάξει την εκτέλεση τόσων πολλών άλλων, της γκιλοτίνας.

Ο Αντιπρόεδρος Hannink είπε ότι η JAG έχει ευρεία διακριτική ευχέρεια στις καταδικαστικές αποφάσεις και συμφώνησε να βάλει το κεφάλι του Comey στην γκιλοτινα, μια ποινή που θα εκτελεστεί το αργότερο στις 4 Ιουλίου 2021.













ΠΗΓΗ







Σχόλια

  1. ...ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ;;;
    Ο ΔΑΙΜΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΊΟΥ.
    ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ !!!!!!
    ΜΠΟΥΡΛΌΤΟ ΚΑΙ Η ΕΡΠΕΤΟ ΨΥΧΗ ΤΟΥ.
    ΜΠΟΥΡΛΌΤΟ !.
    ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ;
    ΑΝΘΡΩΠΟΣ ;
    ΟΤΙ ΣΚΑΤΟ ΕΡΠΕΤΟ ΗΤΑΝ Η ΧΙΛΑΡΥ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΤΑΝ ΆΝΘΡΩΠΟΣ ,ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.
    Η ΚΟΛΑ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΑΠΕΞΩ :
    CRIMES AGAINST HUMANITY.
    ΔΕΝ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΆ .
    ΕΞΑΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.
    ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.....
    ΠΡΙΟΝΙΔΙΑ....
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α πα πα πα... Φρίκη.
    Ξέρεις τι είναι να είσαι άστεγος, να ζεις κάτω από γέφυρες και να έρχεται το FBI, να σε αρπάζει βιαίως, να σε μεταφέρουν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης και αργά ή γρήγορα να σου κόβουν το κεφάλι ;;;

    Και ποια θα ήταν η κουβέντα των διεστραμμένων και διεφθαρμένων ιθυνόντων μεταξύ τους μετά τα εγκλήματά τους ; "Who cares ? He was rubbish"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις