Απαγορεύθηκε για λόγους ασφαλείας και το εμβόλιο της J&J στην Ευρώπη!

CDC: Μελετάται εάν το εμβόλιο της Johnson & Johnson έχει περαιτέρω σοβαρές  παρενέργειες 

Μετά το εμβόλιο της AstraZeneca η Ευρώπη απαγόρευσε και το εμβόλιο της Johnson & Johnson, αφού όμως

πρώτα εκατομμύρια Ευρωπαίοι και εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες έκαναν το μονοδοσικό εμβόλιο.

Ειδικά στα νησιά του Αιγαίου ακόμα και αυτή τη στιγμή 600.000 δόσεις εμβολίου της Johnson & Johnson εμβολιάζουν τους ανυποψίαστους πολίτες με εντολή της κυβέρνησης.

Συγκεκριμένα όπως δήλωσε εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής η ίδια Johnson & Johnson ανακοίνωσε ότι εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου της έχουν επιμολυνθεί προερχόμενα από εργοστάσια των ΗΠΑ, και μεταξύ αυτών και 17 εκ. δόσεις που παραδόθηκαν ή πρόκειται να παραδοθούν στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο ΕΜΑ ανακοίνωσε πως «το εμβόλιο σταματά να χορηγείται, ουσιαστικά απαγορεύεται η κυκλοφορία του εμβολίου στην Ευρώπη, καθώς έπειτα από την απαγόρευση χορήγησης των παρτίδων αυτών, η εταιρεία δεν αναμένεται να είναι σε θέση να προμηθεύσει 55 εκατομμύρια δόσεις μέχρι το τέλος του τριμήνου»

Η εταιρεία έχει προμηθεύσει μέχρι στιγμής περί τα 12 εκατομμύρια δόσεις την Ευρώπη.

Η Ευρωπαϊκή Ενωση είχε παραγγείλει συνολικά 200 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου της J&J, 55 εκατομμύρια από τα οποία επρόκειτο να παραδοθούν μέχρι το τέλος του Ιουνίου. Η εταιρεία έχει προμηθεύσει μέχρι στιγμής περί τα 12 εκατομμύρια δόσεις. Πρακτικά σταματούν για όλο το χρόνο οι παραδόσεις και... βλέπουμε!

 Το ζήτημα είναι, εξακολουθεί ο πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης να συμφωνεί πως «το καλύτερο εμβόλιο είναι το πιο γρήγορο εμβόλιο»;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

  1. Ω ρε χαρά η κ.Αθηνά.. 😊
    Capricorn ♑️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πότε επιτέλους θα σταματήσει η κυβέρνηση να χορηγεί στους Έλληνες τα εμβόλια που έχουν απαγορεύσει οι άλλες πολιτισμένες κυβερνήσεις;; Τι γίνεται; έχει για ξόδεμα όσους πολίτες απέμειναν από υπογεννητικότητα και μνημόνια στη χώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι δε καταλαβαινουμε;να μας θαψει θελει.να βαλει τους καινουριους δουλους

      Διαγραφή
  3. Αντε να απαγορευτούν και τα άλλα δύο να δω τι θα κάνουν οι κουλτουριάρες μαϊμούδες που καμάρωναν κιόλας. Θα καταπίνουν τις μπανάνες με την φλούδα και για χωνευτικό θα τρώνε τις μασκούλες τους.
    Αρίμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να εμβολιαστείτε όλοι και με τις 2 δόσεις.
    Κι από Οκτώβριο και με τη τρίτη.

    Τελεταί Μπούκουρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κοιτα να δεις που το πανε λαου λαου να επιτραπει μονο του μπουρλοφαιζερ,βρε λες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις