Η Κιλλαρυ σκοτώνει από τον τάφο

 

Η Χίλαρι Κλίντον

είναι νεκρή. Ο William Jefferson Clinton βρίσκεται σε στρατιωτική κράτηση και επί του παρόντος απαντά στο Γραφείο Στρατιωτικών Επιτροπών.

Στις 12 Ιουνίου, ο πρώην δημοσιογράφος που κέρδισε το Emmy, Christopher Sign, βρηκε πρόωρο θάνατο, νεκρός από αυτοκτονία. Ο Σινγκ ήταν Αμερικανός δημοσιογράφος για το ABC15 TV και είναι ευρέως γνωστός για το σκανδαλο που εβγαλε στη φορα της  ιστορίας μιας μυστικής συνάντησης του 2016 μεταξύ του Μπιλ Κλίντον και της τότε Γενικής Εισαγγελέας Loretta Lynch κατά τη διάρκεια της έρευνας για τον ιδιωτικό διακομιστή email της Χίλαρι Κλίντον. Η συνάντηση αυτη εκανε βεβαιοτητα την υποψία ότι ο Μπιλ Κλίντον πίστευε στην παρανομια της γυναίκας του. 

Ο βετεράνος τηλεοπτικός δημοσιογράφος και πρώην ποδοσφαιριστής του κολλεγίου βρέθηκε νεκρός στην κατοικία του στο Χούβερ της Αλαμπάμα νωρίς το Σάββατο το πρωί, αφού οι τοπικές αρχές έλαβαν μια ανώνυμη καταγγελια που τους οδήγησε στο πτώμα του Sign.

Αν και οι αρχές δεν έχουν ακόμη δημοσιεύσει λεπτομέρειες σχετικά με το θάνατο του Sign, μια πηγή που εμπλέκεται στην εκκαθάριση του Deep State του Trump δήλωσε ότι ο Christopher Sign σκοτώθηκε από ένα μόνο τραυματισμό στο πίσω μέρος του κεφαλιού του, κάτι που σίγουρα θα αποκλείσει τον θάνατο από αυτοκτονία.

Ο Sign, ανέφερε η πηγή μας, βρεθηκε στη λίστα των περίφημων εχθρών των Clintons, ένα μακρύ έγγραφο που επισημαίνει άτομα που είχαν πληροφορίες που θα μπορούσαν ενδεχομένως να ενοχοποιήσουν τον Bill και τη Hillary σε αμέτρητα εγκλήματα εναντίον Αμερικανών. Αλλά με τη Χίλαρι νεκρή και τον Μπιλ που εμπλέκεται σε στρατιωτικό δικαστήριο, γιατί οι συνωμότες της Κλίντον θα ενοχλούσαν να στοχεύσουν τον Σινγκ;

Η πηγή μας έδωσε κάποια εικόνα: «Το Deep State προσπαθεί απεγνωσμένα να διατηρήσει την ψευδαίσθηση ότι ο Μπιλ και η Χίλαρι είναι ζωντανοί και καλά και ελεύθεροι. Εάν αυτή η ψευδαίσθηση καταρρεύσει, το Βαθύ Κράτος φοβάται ότι θα χάσει τον ελεγχο που έχει στο 50% του αμερικανικού κοινού. Το βιβλίο του Sign, Secret on the Tarmac, έριξε ένα μεγάλο χτύπημα στους Κλίντον, και σχεδόν αμέσως τον στόχευσαν μετά τη δημοσίευσή του. Υπάρχουν δύο πράγματα που δεν είναι γνωστά στο κοινό: Ο Σιντ δούλευε σε ένα δεύτερο βιβλίο που περιγράφει λεπτομερώς τη συμμετοχή της Κλίντον στην εξαγωγή αδρενοχρώματος από παιδιά και είχε προγραμματιστεί να εμφανιστεί ως μάρτυρας της δίωξης στο στρατιωτικό δικαστήριο του Μπιλ Κλίντον. Ο θάνατός του θα εγγυοταν ότι το βιβλίο δεν θα τυπωθεί και τώρα γνωρίζουμε ότι δεν θα εμφανίστει στο δικαστήριο. "

Πρόσθεσε ότι δύο ανεξάρτητες έρευνες για την «αυτοκτονία» του Σιντ ξεκίνησαν σχεδόν αμέσως μετά την απόκρυψη της αιτίας του θανάτου από τις αρχές. Τόσο ο Ντόναλντ Τραμπ όσο και το Σώμα του Γενικού Εισαγγελέα των δικαστών του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ έχουν αρχίσει να διερευνούν την αλήθεια πίσω από το θάνατο του Κρίστοφερ Σινγκ και αμφότεροι πιστεύουν ότι παιζεται βρώμικο παιχνίδι.

Παραθέτοντας την πηγή μας, «η Τσέλσι παραμένει ελεύθερη και ακολουθεί τα βήματα της μητέρας της. Έχει πολλούς ισχυρούς συμμάχους που δεν έχουν ακόμη εξαληφθει. Είναι ενδιαφέρον ότι η ομάδα του Trump και η JAG σχεδόν αμέσως την θεωρούσαν πρόσωπο ενδιαφέροντος, και πιστεύουν, και ελπίζουν να αποδείξουν, ότι αυτή ή το περιβαλλον της προσέλαβαν έναν δολοφόνο για την εξάλειψη του Christopher Sign. "

Εάν όλες οι πληροφορίες είναι σωστές, το Deep State εξακολουθεί να αποτελεί σαφή και παρόντα κίνδυνο για άτομα που μιλούν αρνητικά για τον Μπιλ και τη Χίλαρι. Εάν πράγματι δολοφονήθηκε ο Σιντ, το Deep State κάνει ό, τι μπορεί για να εξαλείψει μάρτυρες που θα μπορούσαν να δουν τους πρωτεργατες του Deep State να στέλνονται στην αγχόνη ή στο εκτελεστικο αποσπασμα.














ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις