Όταν η προπαγάνδα γίνεται εγκληματικός βιασμός παιδικών ψυχών…

 

Τόσο ο κομμουνισμός, όσο και ο εθνικοσοσιαλισμός, έδιναν ανέκαθεν μεγάλη σημασία στην προπαγάνδα. Ο Χίτλερ είχε

ιδρύσει ακόμα και σχετικό υπουργείο, δείχνοντας πόσο σημαντικό ήταν γι’ αυτόν και για την κυβέρνησή του το να ασκεί προπαγάνδα, εντός κι εκτός Γερμανίας. Κάτι ανάλογο είχαν κάνει και τα κομμουνιστικά καθεστώτα.

Όπως οι προκάτοχοί τους, έτσι και οι σημερινοί κομμουνιστοσυμμορίτες της Κουλοκυβέρνησης, ασκούν μία τρομερά πιεστική προπαγάνδα, σε όλα τα μέτωπα, έχοντας τα ίδια πρότυπα με τους κομμουνιστές ηγέτες Στάλιν, Λένιν και Μάο Τσε Τουνγκ. Αν κι εδώ που τα λέμε, ο εθνικοσοσιαλισμός δεν έχει καμία ουσιαστική διαφορά από τον κομμουνισμό, οπότε άνετα θα μπορούσαμε να βάλουμε και τον Χίτλερ στο… παρεάκι.

Η προπαγάνδα της Κουλοκυβέρνησης, έκανε το αδιανόητο! Επανέλαβε τις τακτικές του εθνικοσοσιαλισμού και του κομμουνισμού στο έπακρο. Μοίρασε προπαγανδιστικό υλικό σε παιδιά του Δημοτικού, γνωρίζοντας πως οι ψυχούλες των παιδιών είναι εύπλαστες και αποτελούν εύκολο στόχο. Η κακία της Κουλοκυβέρνησης και το μίσος τους για τα παιδιά, εκδηλώθηκε με τον χειρότερο τρόπο! Άλλωστε, μας έχει συνηθίσει στους παιδοβιαστές (βλ. Γεωργιάδη, Λιγνάδη κλπ).

Την αποκάλυψη έκανε χρήστης του διαδικτύου, ο οποίος με τρόμο και αηδία διαπίστωσε ότι το παιδί του είχε γίνει στόχος των παιδοβιαστών του Μαξίμου μέσω της προπαγανδιστικής αυτής φυλλάδας. Για ευνόητους λόγους, θα διατηρήσω την ανωνυμία του καταγγέλλοντος, εκτός εάν ο ίδιος μου ζητήσει το αντίθετο.

Το πρώτο πράγμα που διαπιστώνουμε βλέποντας αυτό το πανάθλιο φυλλάδιο από το εξώφυλλο, είναι ότι γίνεται μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού των παιδιών, αφού συγχέει τα εμβόλια με τα αντιβιοτικά. Και ενώ ένας ενήλικος με βασικές γνώσεις ξέρει τη διαφορά μεταξύ εμβολίων και αντιβιοτικών, ένα παιδάκι δημοτικού δεν υπάρχει περίπτωση να τη γνωρίζει. Κι εκεί ξεκινά το άθλιο έργο της προπαγανδιστικής παραπληροφόρησης.

Το άλλο που διαπιστώνουμε είναι η φράση «μύθοι και αλήθειες»… Δεν ξέρω γιατί, αλλά από τον τίτλο και μόνο θα πίστευε κανείς ότι αυτό το φυλλάδιο αποτελεί ένα τερατούργημα του Επαχτίτη ή του Δανιηλίδη (των γνωστών ρουφιάνων – προπαγανδιστών των ellinikahoaxes). Κάπως έτσι τιτλοφορούν τα… «fact checks» τους.

Το να μιλάς για μύθους και αλήθειες σε ένα παιδί αυτής της ηλικίας, ειδικά για ιατρικά θέματα, προσπαθώντας να το χρησιμοποιήσεις ως μέσο εκβιασμού ενάντια στο γονέα του, αποτελεί από μόνο του μία εξαιρετικά διεστραμμένη πράξη, που δείχνει το μέγεθος της εγκεφαλικής και ηθικής σαπίλας της «κυβέρνησης» Μητσοτάκη!

Όσο για το περιεχόμενο… από πού να ξεκινήσεις και πού να σταματήσεις… Βλέπετε, τα παιδιά είναι εύκολο να τα φλομώσεις στο ψέμμα. Είναι εύκολο να τα τρομάξεις τόσο ώστε να νομίζουν ότι θα χάσουν τους γονείς τους εάν δεν εμβολιαστούν. Τα παιδιά είναι εύκολο να τα τρομοκρατήσεις ώστε με τη σειρά τους να πιέσουν τους γονείς τους να εμβολιαστούν. Εάν αυτό δεν είναι φασιστική τακτική, τότε δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσε να είναι…

Και μόνο που διαβάζει κανείς το κατάπτυστο αυτό κείμενο του φυλλαδίου, του έρχεται να κάνει εμετό από τον άθλιο χειριστικό τρόπο που τρομοκρατούν αθώες ψυχές. Τους μιλούν για θανάτους! Ναι! Ο θάνατος είναι μέρος της ανθρώπινης ζωής. Είτε το θέλουμε, είτε όχι. «Ξεχνάνε» όμως τα ρεμάλια που συνέταξαν αυτό το έκτρωμα να γράψουν το πόσοι πέθαναν από τα εμβόλια! «Ξεχνάνε» να γράψουν πόσοι βρέθηκαν στη ΜΕΘ από παρενέργειες των εμβολίων! «Ξεχνάνε» να γράψουν πόσοι έμειναν παράλυτοι από τα εμβόλια! «Ξεχνάνε» να γράψουν τα περιστατικά μυοκαρδίτιδας, θρομβώσεων κοκ.

Αυτοί οι δολοφόνοι ψυχών, με πρωτοστάτη τον Κυριάκο Μητσοτάκη και συνεργούς τους Κικίλια, Άδωνι Γεωργιάδη, Χαρδαλιά, Τσιόδρα, Λινού, Βασιλακόπουλο κοκ, αποτελούν μία εγκληματική σπείρα βιασμού των παιδικών ψυχών. Αμετανόητοι εγκληματίες, που αδιαφορούν για τα τραύματα που προκαλούν στις παιδικές ψυχές. Μαζικοί δολοφόνοι και βιαστές παιδικών ψυχών!

Κι ένας ΚΕΡΑΤΑΣ Εισαγγελέας, δε βρέθηκε να σταματήσει αυτήν την αθλιότητα! Συνεργοί και αυτοί σε τούτο το έγκλημα! Όπως συνεργοί είναι και οι δικαστές! Κι αντί να οδηγήσουν στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ εκείνους που δολοφονούν τις αθώες παιδικές ψυχές με τρομοκρατία, θα οδηγήσουν σίγουρα εμάς που προσπαθούμε να προστατεύσουμε τα παιδιά μας! Τόσο ξεφτιλισμένοι!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις