Ποιοί και Γιατί Κατασκεύαζαν Σήραγγες 30.000.000 ετών

Ποιοί και γιατί Κατασκεύαζαν Σήραγγες 30.000.000 ετών! 

Στην περιοχή του Καυκάσου στην κορυφογραμμή Uvarov, απέναντι από το βουνό Arus, υπάρχουν σήραγγες, μία εκ των οποίων

έχει κατεύθυνση προς την χερσόνησο της Κριμαίας και η άλλη στην πόλη του Κρασνοντάρ, Eisk και Ροστόφ Ον Ντον μέχρι την περιοχή του Βόλγα. Στην περιοχή του Κρασνοντάρ υπάρχει άλλη στοά που φτάνει στην Κασπία Θάλασσα. Αυτά διαπιστώθηκαν από αποστολή που συγκροτήθηκε για αυτό την σκοπό.

Δυστυχώς, πιο λεπτομερείς πληροφορίες, η αποστολή δεν έδωσε εκτός την πάνω Φώτο. Όπως βλέπετε είναι λεία (υαλωμενη ) και σε ευθεία κατεύθυνση. Υπάρχουν τούνελ σε όλο τον πλανήτη.

Το κομβικό σημείο βρίσκεται στα σύνορα της Σλοβενίας και της Πολωνίας στο Beskid στην οροσειρά Tatra. Στο όρος ακριβώς Babia, που έχει ύψος 1725 μ. είναι ο κόμβος.

Η σήραγγα, που βρίσκεται στα αριστερά οδηγεί στη Γερμανία, στη συνέχεια στην Αγγλία και στην αμερικανική ήπειρο. Η άλλη σήραγγα επεκτείνεται στη Ρωσία, στον Καύκασος: και στη συνέχεια στην Κίνα και την Ιαπωνία, και στη συνέχεια – στην Αμερική.

Η ηλικία αυτών των σηράγγων είναι περίπου 30 εκατομμύρια χρόνια. Τότε έπεσε στη γη και ένας μεγάλος αστεροειδής.

Οι σήραγγες κατασκευάστηκαν για να προφυλαχτούν από τον αστεροειδή. Ποιοι να προφυλαχτούν ; Μα όπως καταλαβαίνεται οι εξωγήινοι . Ακόμη καταφεύγουν πολλοί εξωγήινοι σε αυτές τις σήραγγες. Είναι πλήθος οι σήραγγες και διασχίζουν όλη την γη . Άλλη φορά θα γράψω περισσότερες λεπτομέρειες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

  1. Αδερφε μην πας μακρια αν και πιστευω οτι γνωριζης περι κοιλης,κουφιας γης κ.τ.λ.π η μιση γη ειναι σκαμενη και ακομα οτι εχει 7 επιπεδα και οπως εχουμε διαβαση απο διαφορα αθρα ερευνητων ειπαρχουν και πυλες που σε οδηγουν στα επιπεδα απο οτι ξερω η κυριες πυλλες ειναι 7 και το σχημα τους ειναι τριγωνικο πυραμιδες ιλουμινατι κ.α τυχαιο και αυτο τριγωνο τον βερμουδον ειναι μια απο αυτες υπαρχουν και αλλες που ειναι πιο μικρες παραδηγμα αλλη μια ειναι στη συρια ολλες δεν ξερει κανενας ποσες ειναι απο οσο εχω ψαξει εγω,ακριβεις αριθμος δεν υπαρχει αλλα εχει αρκετες πυλες που οδηγουν στην κουφια,μεση γη.Της πιο μεγαλες πυλες λενε της εκαναν για να μπορουν να κρυβουν τα διαστημοπλοια η δρακοντιοι.Θα μπορουσα να γραψω αρκετα ακομα και για τα τουνελ και για τα επιπεδα λιγες λεπτομερειες αλλα αυτο θα το αφησο σε εσενα σινομοσιολογε γιατι πιστευω γνωριζεις πιο πολλα για αυτο το θεμα θα σε παρακαλουσα κανε ενα αρθρο για αυτο θεμα να σε παντα καλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις