ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΖΙΠ ΠΟΥ ΨΑΧΝΑΝΕ ΟΙ ΤΗΛΕΜΑΙΝΤΑΝΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΒΡΗΚΑΝ...?

Γλυκά Νερά: 3 στοιχεία δείχνουν ποιος είναι ο δράστης • Armyvoice.gr 

 Δε θελω να ευλογησω τα γενια μου

....αλλα θα τα ευλογησω...!!!

Ημουν απο τους πρωτους,αν οχι ο πρωτος δημοσια,που ειχα αφησει υπονοουμενα γιατι ετσι επρεπε εκεινη τη στιγμη.για το ποιος ειναι ο δραστης στα Γλυκα Νερα. 

Ειχα πει επισης οτι δεν υπαρχει τελειο εγκλημα και οτι για την Ελληνικη Αστυνομια ειναι θεμα χρονου να βρει τον δραστη.

Εξακολουθω να λεω οτι εχουμε αν οχι την καλυτερη,μια απο τις κορυφαιες Αστυνομιες της Ευρωπης οταν της επιτρεπουν να κανει τη δουλεια της.

Δειτε τι εγραφα τοτε για του λογου το αληθες(πριν ενα μηνα και κατι....ελαχιστες μερες μετα το εγκλημα)

https://sinomosiologos.blogspot.com/2021/05/blog-post_754.html#more

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ

 

 

 

Εγω μονο μια απορια εχω....

Εκεινο το μαυρο τζιπ που ειχαν ανακαλυψει οι "τηλε-ειδικοι" το βρηκαν η ακομη....? 

Τους εχω ικανους απο αυριο αντι να ζητανε συγνωμη για τις μπουρδες που ελεγαν θα βγαινουν και θα λενε οτι το ειχαμε υποψιαστει αλλα δεν λεγαμε τιποτα για να μην κανουμε ζημια στις Αρχες...!!!

Και τελος...

Μπραβο στους ανθρωπους της ΕΛΛ.ΑΣ.  που εργαστηκαν επαγγελματικα και μεθοδικα ατελειωτες ωρες για να καταφερουν με ομολογια να προσαγουν τον δραστη ενωπιον της Δικαιοσυνης μα πανω απ ολα ν αναπαυθει η ψυχη της αδικοχαμενης Καρολαιν....




SINOMOSIOLOGOS

sinomosiologos.blogspot.gr

Σχόλια

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ17 Ιουνίου, 2021 22:43

    ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ .ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΟΝΤΩΣ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΕΣ ΤΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΣΟΥ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον δολοφόνο του Καραϊβάζ,θα τον βρεί η ελληνική αστυνομία άραγε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος σου ειπε οτι δεν τον ξερουν?
      Το θεμα ειναι να μπορεις να το αποδειξεις...απο εκει και περα πολυ δυσκολα ανοιγουν τα στοματα στην Μαφια.
      Αλλα και να το αποδειξεις θα πρεπει να ειναι εντος Ελλαδος για να μπορεις να τον συλλαβεις...λεω εγω τωρα....
      Τα παγματα σε αυτο το γεγονος ειναι πολυ πιο περιεργα απ οτι φανταζεσαι...

      Διαγραφή
  3. Η καλύτερη αστυνομία παγκοσμίως βάσει συνθηκών είναι η δική μας. Γιατί δρουν κάτω από χίλιες δυό απαγορεύσεις, με ελλειπή εκπαίδευση, ελλειπή εξοπλισμό κλπ.
    Αρίμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με κάποιο "μαγικό" τρόπο συνδέονται ο δράστης (μικρό κεφάλι) με την ψυχολόγο (μεγάλο κεφάλι) της μασωνικής στοάς. Και απλά το μεγάλο ψάρι, έφαγε το μικρό! Και δυστυχώς την πλήρωσε η κοπέλα! Τώρα οι σκέψεις μας στο παιδί! Μην καταλήξει πουθενά "αλλού" όπως στο εξωτερικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είχες δίκιο φίλε Συνωμοσιολόγε, υπήρχαν κάποια σημεία αδιευκρίνιστα που δημιουργούσαν υποψίες, αλλα εγώ τα έδιωξα απ το μυαλό γιατι άντε τσακώθηκες άγρια με τον σύντροφό σου και στην έξαψη επάνω φτάνεις στο σημείο να σκοτώσεις, εκείνο όμως που μου είναι ακατανόητο είναι, υπάρχει άνθρωπος να σκοτώσει με τον ίδιο άγριο τρόπο το σκυλί του που το φρόντιζε μέχρι τώρα; Ενα ανυπεράσπιστο κ τελείως ανύποπτο πλασματάκι; Ο άνθρωπος αυτός ή γεννημένο τέρας είναι ή ψυχοπαθής δολοφόνος. Αυτό δεν πέρασε απο το μυαλό μου, αλλα υπήρχε η αμφιβολία στο πίσω μέρος του μυαλού μου για τις ατελείς εξηγήσεις του. Μπράβο στη μεγάλη επιτυχία της Αστυνομίας μας, το θέμα έγινε έκτακτη επικαιρότητα σε μεγάλες εφημερίδες του εξωτερικού. Οσο για τους Αρσεν Λουπέν των τηλεειδικών, συνηθίζουν να μπλέκουν στα πόδια της Αστυνομίας για ενημέρωση για να πάρουν κι αυτοί λίγη δόξα και αναγνώριση μέσα απο τον κόπο των άλλων. Παλιά μου τέχνη κόσκινο.
    Capricorn ♑️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήθελα να γράψω κι εγώ ένα σχόλιο για το σκυλί, αλλά με κάλυψες.

      Εντάξει, ρε πιλότε, μπορεί να σε κεράτωσε, μπορεί να σε μείωσε ή οτιδήποτε, αλλά το σκυλί τι σου έφταιγε, ρε μαυρόψυχε κομπλεξικέ ;;

      Διαγραφή
    2. Επιπλέον το σκυλάκι δεν είχε ίχνη δαγκώματος στο στόμα του, ούτε γρατζουνιές στα νύχια του! Που σημαίνει ότι κάθισε σαν πρόβατο να το κρεμάσουν!
      Του είχε απόλυτη εμπιστοσύνη...
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
  6. ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΕΒΑΖΑ ΙΣΟΒΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑ ΤΙ ΤΟΥ ΕΦΤΑΙΓΕ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ?ΚΑΘΑΡΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΑ ΑΡΡΩΣΤΟΣ.
    ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ.
    Η ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΛΑΡΓΥΡΙΑ, ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΗ.
    ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ, ΝΑΙ, ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΗ.
    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ; ΕΞΑΥΛΩΣΗ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΓΙΑΤΙ Η ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΗ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να πούμε επίσης επειδή είμαστε καί συνομωσιολογοι ότι η «κάρτα γλυκα νερά»βγήκε σε πολύ κρίσιμη χρονική στιγμή, δεδομένου ότι λένε οτι το ξέρανε από την αρχή. Θαυμάσια ευκαιρία αποπροσανατολισμού του κοπαδιού ειδικά τώρα με το φιάσκο των εμβολίων/δικαστήρια/θάνατοι παρενέργειες...
    Το απογοητευτικό είναι ότι δυστυχώς ο κόσμος άγεται και φέρεται σαν ζόμπι...το τελευταίο αφορά την ακύρωση του συνέδριου γονιμότητας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και για επιβεβαίωση όσων λέγαμε χτές, Αγγελική, Τατιάννα και το ανάλογο είδος, θα σπεκουλάρουν σήμερα πάνω στην επιτυχία της Αστυνομίας, η πρώτη με έκτακτη εκπομπή ενώ είχε κλείσει για διακοπές. Μήπως να διεκδικήσει κ την αμοιβή της επικήρυξης; Αλήθεια, αυτοί οι αλαζονικοί άνθρωποι δεν αντέχονται.!
    Capricorn ♑️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γεράσιμος Μηνάς: παρόλο που δεν εγκρίθηκε το σχόλιο μου για το συνέδριο γονιμότητας, επειδή φαίνεται βολεύει να κρύβουμε ως κοινωνία πως εκεί έξω επιβιώνουν ανήλικοι και ενήλικοι άντρες που εκμεταλλεύονται και γκαστρώνουν γυναίκες, πάραυτα λοιπόν, θα πω την γνώμη μου εν προκειμένω, για κάτι που δεν συζητά κανένας: επειδή ως ΚΑΙ Ελληνική κοινωνία, μας αρέσει να ωραιοποιούμε καταστάσεις και να θεωρούμε τα πάντα στην ζωή, φυσιολογικά: όταν ένας 28χρονος πιλότος κάνει σχέση με μια ΑΝΗΛΙΚΗ, πως λέγεται αυτό ? (προτού την παντρευτεί στα 18 της). Ή μήπως υπάρχουν ακόμη ορισμένοι που νομίζουν πως αυτά τα δύο πρόσωπα, για δύο χρόνια κρατιόντουσαν από το χέρι μόνο ή όταν ήταν μόνοι τους, λύνανε σταυρόλεξα και ρίχνανε πιασιέτζες ! Α, τι ωραία, τα πρώτα ερωτικά σκιρτήματα της κόρης μου ! Το λέει και η λέξη: ερωτικά: δηλαδή έχουν αναλάβει οι ορμόνες που οδηγούν στα περαιτέρω: ά, τι ωραία, η έφηβη κόρη μου έμεινε έγκυος γιατί είχε σχέση -ολοκληρωμένη εννοείται- με έναν ενήλικο, επειδή ενήλικος θεωρείται πλέον το άτομο που έκλεισε τα 18. Επειδή οι περισσότεροι έχετε καταργήσει όπως φαίνεται ορισμένες καταστάσεις που δεν πρέπει να συμβαίνουν σε ΠΑΙΔΙΑ, είναι χρήσιμο να αναθεωρήσετε και να αρχίσετε να λέτε τα πράγματα με το όνομα τους. Εκτός όπως προείπα, σας βολεύει να μην μιλάτε για την ανηθικότητα, την ασέβεια για κάθε τι και για το βραβείο, λόγω της υπηρηφάνειας που καρπώνεται κάποιος, μιμούμενος τη μάζα. Καλή συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στην αρχή ο τρόπος με τον οποίο αντιμετώπισε τους δημοσιογράφους έξω από το σπίτι του με έκαναν πολύ καχύποπτο. Δεν μπορεί μετά από ένα τόσο στυγερό έγκλημα να αντιμετωπίζεις τους παπαράτσι λες και δίνεις συνέντευξη.
    Όμως μετά έπεισα τον εαυτό μου ότι είχα άδικο και απλά ήμουν κακοπροαίρετος.
    Πάντα όμως γυρόφερνε στο μυαλό μου η πιθανότητα να αντέγραψε τη ληστεία που υπέστη ο φίλος και εκπαιδευτής του και να την χρησιμοποίησε ως άλλοθι.
    απόδιωχνα αυτή τη σκέψη αλλά δεν έλεγε να φύγει από το μυαλό μου και μάλλον έτσι ακριβώς έγινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις