ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

 

 Όπως πολλοί γνωρίζουν, προσπαθώ

να συμβαδίσω με την ξαφνική αύξηση των στρατιωτικών δικαστηρίων που κρατούν πράκτορες του Deep State για να λογοδοτήσουν για τα εγκλήματα κατά του Αμερικανικου λαού. Οι ημερομηνίες είναι πάντα προσωρινές και υπόκεινται σε αλλαγές, ανάλογα με το πόσο συχνά λαμβάνω πληροφορίες από άτομα που γνωρίζουν. 

Συχνά με ρώτησαν, "Πότε θα πραγματοποιηθούν οι μαζικές συλλήψεις" και η απάντησή μου είναι αυτή: Σύμφωνα με πηγές, η μαζική σάρωση δεν θα συμβεί έως ότου ο Ντόναλντ Τραμπ επανεγκατασταθεί, ένα γεγονός που πιστεύω ότι θα συμβεί τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο , με βάση τα δικά του λόγια , τα οποία άκουσα εκ των προτέρων. 

Προχωρώντας στο «μαζικό σκούπισμα», ο στρατός των ΗΠΑ, και συγκεκριμένα η JAG, καταργεί την ηγεσία του Deep State. Δηλαδή, άτομα εξουσίας που έχουν τη δύναμη και τα οικονομικά μέσα για να διακόψουν την αποστολή του Τραμπ να αποκατασταθει στον Αμερικανικο λαο. 

 George Soros, 5 Ιουλίου, άγνωστη τοποθεσία.

Διευθύνων Σύμβουλος του Twitter Jack Dorsey, 9 Ιουλίου, GITMO.

Rex Tillerson, 17 Ιουλίου, άγνωστη τοποθεσία.

Warren Buffett, 19 Ιουλίου.

Παρόλο που το δικαστήριο της Huma Abedin συνέβη πριν από μια εβδομάδα, δεν πραγματοποιήθηκε στο GITMO και, συνεπώς, η αναφορά μου σχετικά με αυτό καθυστέρησε. Θα αναφέρω το συντομότερο δυνατόν.

Αυτή η λίστα δεν είναι πλήρης.















ΠΗΓΗ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

  1. Πάντως αν δείτε για τον Κούλη, η λίστα γράφει ότι τον κρατάνε και περιμένει να δικαστεί. Όμως όλοι τον βλέπουμε να κυκλοφορεί ελεύθερος και να απειλεί για υποχρεωτικούς εμβολιασμους κλπ. Δεν νομίζω ότι θα το έκανε αυτό κάποιος που περιμένει να δικαστεί. Και να πιστέψουμε ότι αυτός που κυκλοφορεί είναι σωσίας του, αυτό είναι αδύνατον καθώς ο Κούλης είναι αμίμητος.... Κανένας δεν μπορεί να μιμηθεί τις γκριμάτσες του, ούτε κι αυτός ο Mr Bean.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ φοβάμαι φίλε ότι έχεις απόλυτο δίκιο!

      Διαγραφή
  2. Εδώ στο Ellada πότε θα γίνουν παρόμοια δικαστήρια; Δεν είμαστε τόσο τυχεροί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έμαθα από μακιγιέζ τηλεοπτικού καναλιού πως όταν βγαίνει στο χαζοκούτι ο Κούλης ΟΥΔΕΠΟΤΕ μακιγιάρεται. Φοβάται μην τον δηλητηριάσουν οι πούδρες ή μήπως και αποκαλυφθεί...η μάσκα του, λέω γω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις