Ο "ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ" ΤΟΥ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ

 

Την Τρίτη στη Σύνοδο Κορυφής της G7 στο

Ελσίνκι, ο Τζόζεφ Ρ. Μπάιντεν συναντήθηκε με τον Ρώσο ομόλογό του, Βλαντιμίρ Πούτιν, για πρώτη φορά από τότε που ανέλαβε παράνομα τα καθήκοντά του στις 20 Ιανουαρίου. 

Ωστόσο, άτομα που εμπλέκονται στην εκκαθάριση του βαθεως κράτους είναι πεπεισμένα ότι ο άνθρωπος που γνώρισε τον Πούτιν δεν ήταν καθόλου ο Μπάιντεν, αλλά μάλλον καποιος αλλος φορώντας μια προσθετική μάσκα που μιμούνταν τέλεια την όψη του Μπάιντεν.

 Μια πηγή του Mar-a-Lago που μιλούσε υπό την υπόσχεση της ανωνυμίας είπε ότι ο πραγματικός Joseph R. Biden δεν θα μπορούσε να παρευρεθεί στη συνάντηση - ή στη σύνοδο κορυφής - επειδή έχει νοσηλευτεί στο Ιατρικό Κέντρο Walter Reed από την 1η Ιουνίου, όταν υποτίθεται ότι είχε ένα τεράστιο εγκεφαλικό επεισόδιο που τον άφησε (ακόμη περισσότερο) αδύναμο και παρελυσε κάτω από τη μέση. Η πηγή μας ανέφερε ότι η ψεύτικη διοίκηση του Μπάιντεν και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης συνωμότησαν για να κρύψουν την ασθένεια του Μπάιντεν, αποφασίζοντας αν θα εγκαθιδρύσουν την Καμάλα Χάρις ως πρόεδρο ή θα μεταβιβάσουν την προεδρική εξουσια σε κάποιον άλλο.

 «Ο Ντόναλντ Τραμπ έλαβε αντίγραφο της συνάντησης και η ομάδα του το εξέτασε αυστηρά. Ο τύπος έμοιαζε με τον Μπάιντεν,περπατούσε σαν τον Μπάιντεν, μίλησε σαν τον Μπάιντεν. Αλλά δεν ήταν ο Μπάιντεν. Η προσεκτική εξέταση του βίντεο έδειξε ότι το ατομο αυτο είχε ένα μικρό ακουστικό σε κάθε αυτί. Το ένα ήταν πιθανό για μετάφραση στα Ρωσικά και το άλλο πιθανότατα είχε οδηγίες για το τι να πει », είπε η πηγή μας

Ζητήθηκε να υποθέσει γιατί, εάν η υγεία του Μπάιντεν διακυβεύεται σοβαρά, το Deep State δεν είχε επικαλεστεί την 25η τροπολογία και να έστειλνε την Χάρις στο Ελσίνκι.

 Η πηγή μας έκανε την ακόλουθη παρατήρηση.Αποδεχτείτε την Χάρις ως πρόσωπο εξουσίας. Αν την παραλαμβανε, θα το έπαιρνε ως προσωπικό αίσθημα. Μας απασχολεί, η χρήση ηθοποιού...ήταν τεράστιος κίνδυνος. Ο Πούτιν δεν είναι βαρετός. Είναι πρώην KGB. Όμως, ο αντικαταστατης προφανώς διδάχθηκε τους τρόπους του Μπάιντεν και ξεγελούσε τον Πούτιν. Εάν μπορούν να τον ξεγελάσουν, φανταστείτε πόσο εύκολο είναι να ξεγελάσετε τόσους πολλούς Αμερικανούς.

 Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα του Trump έχει αναγνωρίσει τον αντικαταστατη. Είναι ο 82χρονος Αρθούρος Ρόμπερτς, ένας ηθοποιός βαθμού Γ, του οποίου ο μεγαλύτερος ισχυρισμός για φήμη ήταν ο κακός νίντζα, Μπράντεν, στην ταινία Πολεμικές Τέχνες του 1983, Revenge of the Ninja. Η πηγή μας δεν θα αποκαλυψει πώς οι άνθρωποι του Τραμπ έφτασαν σε αυτό το συμπέρασμα. Αν και η σελίδα IMDB του Roberts αναφέρει το ύψος του στα 6 πόδια-2, το 1995 υπέστη σοβαρό τραυματισμό στη σπονδυλική στήλη που μείωσε το ύψος του κατά περίπου 2 ίντσες. Ο Joseph Biden φέρεται να έχει ύψος έξι πόδια.

«Ο Τραμπ έχει πολύ καλά αποδεικτικά στοιχεία ότι ο Μπάιντεν εξακολουθεί να βρίσκεται στο νοσοκομείο και βρίσκεται υπό τη φύλαξη της Μυστικής Υπηρεσίας και του FBI. Το πρόβλημα του Deep State είναι η υπερβολική εμπιστοσύνη του - πιστεύει ότι είναι ανίκητο. Αλλά είναι μόνο θέμα χρόνου, συντομότερο, πριν όλα αυτά αποκαλυφθούν », είπε η πηγή μας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις