Η Amazon κατέβασε το site των America’s Frontline Doctors επειδή οι αποκαλύψεις τους ενοχλούσαν το σύστημα!

Amazon E-books, Overpricing and Monopolizing! | Ukraine Gate 

Η ιστοσελίδα της America’s Frontline Doctors, της θαρραλέας ομάδας γιατρών

που μίλησε ενάντια στις ανεύθυνες και επιζήμιες αντιδράσεις της κυβέρνησης για το COVID, κατέβηκε από την Amazon.

Το AFLDS ανέφερε:

Ο ιστότοπος των America’s Frontline Doctors διαγράφηκε από το Διαδίκτυο από την Amazon.

Αν δεν το γνωρίζατε, πολλοί κορυφαίοι ιστότοποι και υπηρεσίες, όπως το Netflix, το Facebook, το LinkedIn και το Twitter, και χιλιάδες άλλοι, φιλοξενούνται στους διακομιστές της Amazon στο Διαδίκτυο.

Έτσι, ήταν έκπληξη όταν το AFLDS έλαβε ειδοποίηση από την Amazon ότι διαγράφει την ιστοσελίδα μας – και ότι μας έδινε λιγότερο από 4 ημέρες για να την βγάλουμε από τον διακομιστή τους πριν τη διαγράψει για πάντα από το Διαδίκτυο.

Η ομάδα μας δούλευε μανιωδώς όλο το εικοσιτετράωρο για να ξαναφτιάξει την ιστοσελίδα μας από την αρχή, ενώ χρησιμοποιούσε διακομιστές σε όλο τον κόσμο, με μεγάλο κόστος για την ομάδα AFLDS.

Αναγκαστήκαμε να αναλάβουμε άμεση δράση επειδή δεν θα επιτρέψουμε ποτέ στον Jeff Bezos και την Amazon να μας λογοκρίνουν από το να μιλάμε ελεύθερα για ιατρικές θεραπείες, ιατρικές μελέτες, ατομική ελευθερία ή να αμφισβητούμε την κυβερνητική αφήγηση γύρω από τα εμβόλια COVID-19.

Τα κίνητρα της Amazon είναι ύποπτα, καθώς είναι στενά ευθυγραμμισμένη με την κυβέρνηση Biden λόγω των μαζικών κυβερνητικών συμβάσεων. Αυτές οι συμβάσεις αξίζουν δισεκατομμύρια, αλλά η Amazon δεν πληρώνει σχεδόν καθόλου εταιρικούς φόρους.

Ο Jeff Bezos και η Amazon δεν μπορούν να διαφωνήσουν με τα επιστημονικά δεδομένα και τα γεγονότα μας, οπότε προτιμούν να μας διαγράψουν εντελώς.Έχουμε ήδη μπει στη μαύρη λίστα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και δεν μπορούμε να φιλοξενήσουμε βίντεο στο YouTube. Πρέπει να φτιάξουμε τους δικούς μας διακομιστές στο διαδίκτυο που δεν μπορούν να φιμώσουν οι Big Tech, οι Big Pharma ή οι Big Government.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

  1. Εγώ προσπαθώντας να μπω στην σελίδα τους
    https://americasfrontlinedoctors.org/
    σήμερα Παρασκευή 18/6 και ώρα 22:30, κατάφερα και μπήκα.
    Δεν ξέρω πως κατάφεραν κι ανέβασαν τη σελίδα τους από την στιγμή που τους κατέβασε η Amazon.

    Καλή δύναμη στους America's Frontline Doctors, που αγωνίζονται και για όλους μας, καλή δύναμη στο ιστολόγιο και να συνεχίσει το ίδιο μαχητικό, σε σχέση με αυτά που έρχονται (που μάλλον δεν θα είναι καλά), καλή δύναμη σε όλους μας, καλό αγώνα και καλή λευτεριά.

    Το σχέδιο του Θεού
    ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΑΕΙ......!!!!

    ..... λίγο ακόμα έμεινε
    ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΕ
    ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ.....



    ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ



    ΈΡΡΩΣΘΕ ΚΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις