ΗΠΑ ΠΡΩΗΝ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ ΚΑΙ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΙ ΝΟΜΟΘΕΤΕΣ ΠΙΕΖΟΥΝ ΤΟΝ "BIDEN" ΓΙΑ...ΤΕΣΤ ΓΝΩΣΤΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ!

Ex-White House doctor, House Republicans push for Biden cognitive test 
 
Ο Ronny Jackson, πρώην γιατρός του Λευκού Οίκου, έστειλε επιστολή στον Πρόεδρο Μπάιντεν την Πέμπτη, με την οποία του ζήτησε να αποδείξει την ψυχική του ικανότητα να είναι πρόεδρος. 
 
Η επιστολή, η οποία συνυπογράφηκε από 13 άλλους Ρεπουμπλικάνους νομοθέτες, είπε στον πρόεδρο ότι φαίνεται να υποφέρει από «ψυχική παρακμή και άνοια» με βάση πολλές «γκάφες ». 
 
"Σας παροτρύνουμε να υποβληθείτε αμέσως σε γνωστικό τεστ", έγραψαν οι νομοθέτες.
 
«Δυστυχώς, η ψυχική σας παρακμή και η άνοια σας έχουν γίνει πιο εμφανείς τους τελευταίους δεκαοκτώ μήνες. 
 
Τον Μάρτιο, ξεχάσατε το όνομα του Πενταγώνου, του Υπουργείου Άμυνας και του Υπουργού Άμυνας, αν και είχατε πει «Γραμματέας Ώστιν» λίγα λεπτά πριν. 
 
Το επίσημο αντίγραφο του Λευκού Οίκου γράφει «Και θέλω να ευχαριστήσω τον Γρ –— τον πρώην στρατηγό–– συνεχώς τον αποκαλώ «Στρατηγό». Τον —— ο τύπος που τρέχει εκείνη τη στολή εκεί», ανάφερε η επιστολή. 
 
Τρία άλλα επεισόδια αναλύονται λεπτομερώς με την επιστολή, η οποία εστάλη επίσης στους Γιατρούς Dr. Ο Kevin O'Connor και ο Anthony Fauci, γιατρός του Λευκού Οίκου αντίστοιχα και ο επικεφαλής ιατρικός σύμβουλος. 
 
Η επιστολή, αντίγραφο της οποίας δημοσιεύτηκε από το Daily Mail του Ηνωμένου Βασιλείου, ζητά επίσης να δημοσιοποιηθούν αμέσως τα αποτελέσματα από τον Λευκό Οίκο. 
 
«Ο αμερικανικός λαός πρέπει να έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον πρόεδρό τους. Αξίζουν να γνωρίζουν ότι μπορεί να εκτελέσει τα καθήκοντα που απαιτούνται από το γραφείο και αξίζουν να έχουν πλήρη διαφάνεια στην ψυχική κατάσταση του υψηλότερου εκλεγμένου ηγέτη τους», αναφέρει. 
 
Σε μια σύντομη συνέντευξη στο The Hill, ο κ. Τζάκσον είπε ότι η επιστολή προκλήθηκε από μια σειρά από δημόσιες ταπεινωτικές καταστάσεις.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις