ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΤΩΡΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΚΙΤΜΟ.

Gov's. Intel Orgs, Churches, Child Protective Services, Porn, Epstein involved in child trafficking 
 
Η Μάντισον Μαρκεττ είχε μπει στην διακίνηση από τα 5 της χρόνια μέχρι τα 16. Εδώ και κάποια χρόνια είναι σε μια ομάδα ανθρώπων οι οποίοι κάνουν έφοδο όπου κρατούνται παιδιά στην διακίνηση και τα σώζουν. 
 
Στο βίντεο κάνει τρανταχτές αποκαλύψεις και κάποιες που ακούγονται για πρώτη φορά και αφορούν μεγάλα ονόματα στον πολιτικό, θρησκευτικό χώρο και τον χώρο του μοντελιγκ στην Αμερικής οι οποίοι έκαναν διακίνηση παιδιών.
 
Από την μέρα που άρχισε να ονομάζει δημόσια τα ονόματα όσων την κακοποίησαν ή την πουλούσαν άρχισε να δέχεται απειλές κατά την ζωή της.
 
Πρόσφατα την είχαν καλέσει στον Λευκό Οίκο στην πόλη της Ουάσιγκτον για να καταθέσει σε περίπου 100 δίκες. Έχει καταθέσει εναντίον ενός πρώην διευθυντή της Σ Ι Α και του Μπα ιντεν , ο οποίος την κακοποίησε και την πουλούσε σε άλλους.
 
Η ίδια και οι φίλοι της έχουν ολοκληρώσει με τις δίκες στο στρατοδικείο εκτός και εάν εμφανιστεί κάτι νέο.
 
Η Μάντισον αναφέρει πως «Έχουν γίνει πολλές δίκες στον Λευκό Οίκο, ήταν εξαντλητικό και ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ ΤΩΡΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ».
 
Ανάμεσα στα μέρη που έχει γίνει η διακίνηση είναι και το νησί του Έπστειν ο οποίος είχε μια ιδιαίτερη προτίμηση στα βασανιστήρια.
 
Δήλωσε ξεκάθαρα ότι Ο ΕΠΣΤΕΙΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ. Τον κράτησαν ζωντανό διότι χρειάζονται τις πληροφορίες που έχει για να μπορέσουν να καταστρέψουν αυτό το καταραμένο δίκτυο που καταπίνει ζωές.
 
Η Μάντισον λέει ότι οι διακινητές δεν υπολογίζουν τα παιδιά σαν ζωή αλλά σαν επένδυση. Ένα παιδί μπορεί να αξίζει από $10,000 μέχρι $100,000. Τα θηλυκά όταν δεν τους είναι πλέον χρήσιμα στην διακίνηση για σεξ τις βάζουν στην αναπαραγωγή. 
 
Η Κλερ Χόγκιν, Βρετανίδα δίνει τον δικό της αγώνα στην χώρα της και επίσης σώζει παιδιά που είναι στην διακίνηση και όλα αυτά με κίνδυνο της ζωής της. Ξεκαθαρίζει δε πως το σύστημα δεν κάνει τίποτα για να βοηθήσει.
 
Όλες οι έρευνες που κάνει που αφορούν τα παιδιά στην διακίνηση οδηγούν σε γνωστούς, και κοινωνικά δυνατούς «ανθρώπους».
 
Η κλέρ μιλά για την υπόθεση Χαμστερ για την οποία η έρευνα της έδειξε ότι είναι ανακατεμένοι 150 δάσκαλοι, 70 αστυνομικοί, εκκλησίες και πολλοί άλλοι μέχρι την κορυφή της κοινωνίας.
 
Όπως αναφέρει ο Μαικλ Τζεικο οι μυστικές υπηρεσίες των Η.Π.Α και της Αγγλίας έχουν αμύθητη περιουσία με την οποία στηρίζουν κάθε επιχείρηση τους, όπως επίσης έχουν και την στηρίξη της κυβέρνησης, του στρατού του δικαστικού συστήματος και της εκκλησίας.
 
ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ Η ΣΚΛΑΒΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ 
 
ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΣ ΕΞΑΡΣΗ 
 
ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις