Δικαιωνεται ο Νίκος Αντωνιάδης ! Μεγάλη νίκη για τον μαχητικό δικηγόρο και την ελληνική κοινωνία! Όλα στο φως!

Ο Νίκος Αντωνιάδης αποκαλύπτει: Προκαταρκτική εξέταση κατά Τσιόδρα – Σύψα –  Λίνου 

Τον αποκάλεσαν τα troll και οι μισθωμένοι δολοφόνοι χαρακτήρων, γραφικό και ψεύτη, του κατέβασαν τη σελίδα στο Facebook, του

επιτέθηκαν οιν κυβερνώντες, με όποιο βρώμικο τρόπο μπορούσαν, η Εισαγγελία τον αγνοούσε επιδεικτικά και κατά παράβαση του νόμου και τώρα, οι πολύμηνες καταγγελίες του για τους θανάτους στις ΜΕΘ, έγιναν κοινοβουλευτικό ζήτημα!

Ο ΣΥΡΙΖΑ, με ερώτησή του στη Βουλή, ζητά από τον αρμόδιο Υπουργό, να δώσει άμεσα τα ποσοστά θνητότητας στις ΜΕΘ του κάθε νοσοκομείου! Ο πρώην Υπουργός υγείας, Παύλος Πολάκης, έθεσε το θέμα και των χιλιάδων θανάτων που καταγράφηκαν εκτός ΜΕΘ. Ο ΣΥΡΙΖΑ, θεωρεί και καλώς πράττει, ότι κάτι «βρωμάει» με τις υψηλότατες θνητότητες που παρατηρήθηκαν στα ελληνικά νοσοκομεία.

Ό,τι φώναζε και κατήγγειλε τόσο καιρό δηλαδή, ο μαχητικός δικηγόρος για τους ύποπτους, ως και σκόπιμους θανάτους ανθρώπων μέσα στις ΜΕΘ και στα κρεβάτια των θαλάμων νοσηλείας Covid.

Να λοιπόν, που έφτασε η ώρα, τα κόμματα, να ζητήσουν εξηγήσεις από τους υπεύθυνους – ανεύθυνους του Υπουργείου Υγείας.

Συνάνθρωποί μας διασωληνώνονταν χωρίς πραγματικό λόγο, με αποτέλεσμα να επιδεινωθεί η υγεία τους δραματικά. Άλλους τους έδεναν στα κρεβάτια τους και τους στερούσαν την επικοινωνία με τα συγγενικά τους πρόσωπα. Άλλους ασθενείς, τους άφηναν χωρίς νερό και τροφή, άλλους τους είχαν ημίγυμνους κάτω από air condition και ανοιχτά παράθυρα και πολλούς, το νοσηλευτικό προσωπικό, τους χλεύαζε κατά τρόπο απάνθρωπο και κτηνώδη.

Είναι φρικτά όσα έχει καταγγείλει όλους αυτούς τους μήνες ο Νίκος Αντωνιάδης. Είναι εξίσου φρικτά, όσα έχουν καταγγείλει οι συγγενείς των ασθενών.

Η δική μας εκτίμηση είναι, ότι έχει συντελεστεί σφαγή στα ελληνικά νοσοκομεία, ώστε να διατηρηθεί ζωντανό το αφήγημα του Covid στην κοινωνία, να συνεχιστούν τα πολύ βολικά για την κυβέρνηση lockdown , να διατηρηθεί ο πανικός και η αναστολή Συνταγματικών Ελευθεριών, να οδηγηθούμε στα εμβόλια και σε νέο-ναζιστικούς διαχωρισμούς της κοινωνίας. Στα νοσοκομεία Αγρινίου, Κερκύρας και Πύργου, καταγράφηκαν θνητότητες έως 100%. Θα βρεθούν και άλλα.

Είναι πολύ θετικό που η Αξιωματική αντιπολίτευση, έστω και αργά, δείχνει να αφυπνίζεται από τον πολύμηνο λήθαργό της. Να μην εγκαταλείψουν την προσπάθεια αναδείξεως της αλήθειας. Να μην συμβιβαστούν και να μην συμψηφίσουν τα εγκλήματα στα νοσοκομεία, με άλλες δικές τους βρώμικες υποθέσεις που ερευνά η κυβέρνηση. Να διερευνηθεί επίσης, εάν ασθενείς, δηλώθηκαν ψευδώς ως θάνατοι Covid, για να διατηρηθεί το Μητσοτακικο-Τσιοδρικό αφήγημα.

Να κληθούν οι υπεύθυνοι της Facebook στην Ελλάδα, στο Κοινοβούλιο και να απολογηθούν για το κατέβασμα της σελίδας του Νίκου Αντωνιάδη, όταν αποδεικνύεται, εκ των πραγμάτων, από τις πολιτικές εξελίξεις, ότι λειτούργησε υπέρ του δημοσίου και κοινωνικού συμφέροντος, αναδεικνύοντας τις φρικαλεότητες, τα ψεύδη, τις παρατυπίες και τον ενδεχόμενο δόλο των θεραπόντων ιατρών των νοσοκομείων.

Ουδείς θα γνώριζε στη χώρα τι πραγματικά συμβαίνει στα νοσοκομεία, εάν δεν υπήρχε ο Νίκος Αντωνιάδης. Αντί η Πολιτεία και οι δικηγορικοί σύλλογοι να τον επιβραβεύσουν, επέτρεψαν τον εξοστρακισμό του από το Facebook, στερώντας του το δημόσιο λόγο και κατ’ επέκταση τη φωνή των ασθενών και των συγγενικών τους προσώπων! Τι είδους φασιστική και απάνθρωπη Πολιτεία, επιτρέπει την καταστολή της φωνής νοσούντων ανθρώπων; 

Που φτάσαμε, κύριοι και κυρίες, της πολιτικής τάξης της χώρας; Έχετε συνειδητοποιήσει, ότι η Ελλάδα είναι αιχμάλωτη ενός ημιπαράφρονα που κυβερνά και σπρώχνει με ταχύτητα τον τόπο σε ένα θεσμημένο ημι-ναζισμό;  

Θα βγουν πολλά και πολύ σύντομα στην επιφάνεια. Οι θάνατοι στα νοσοκομεία, οι θάνατοι και οι παρενέργειες από τα εμβόλια, η πλεκτάνη των πολιτικών και υγειονομικών αρχών με σκοπό την συγκάλυψη της βιολογικής επίθεσης που δέχθηκε η χώρα μας από του Κινέζους.

Τίποτα δε θα ξεχαστεί και τίποτα δε θα μπει κάτω από το χαλάκι. Να είναι βέβαιοι! Θα λογοδοτήσουν απέναντι στους λαούς για τα εγκλήματά τους!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

  1. Εδώ είναι όλο το ζουμί του άρθρου :

    "Η δική μας εκτίμηση είναι, ότι έχει συντελεστεί σφαγή στα ελληνικά νοσοκομεία, ώστε να διατηρηθεί ζωντανό το αφήγημα του Covid στην κοινωνία, να συνεχιστούν τα πολύ βολικά για την κυβέρνηση lockdown , να διατηρηθεί ο πανικός και η αναστολή Συνταγματικών Ελευθεριών, να οδηγηθούμε στα εμβόλια και σε νέο-ναζιστικούς διαχωρισμούς της κοινωνίας"

    Στην αρχή είχε διατεθεί φύλαξη από την Αστυνομία στον κ.Αντωνιάδη. Μετά την απέσυραν !! Αυτός ο άνθρωπος πραγματικά κινδυνεύει, γιατί τα έβαλε με το Σύστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτόν τον ημι - Ναζιζμό δεν τόν πολυκαταλαβαινω. Τί θέλετε να πείτε?
      Ότι το πολίτευμα της χώρας, είναι ημι- ναζιστικο ?
      Δημοκρατία, ενταγμένη στην ΕΕ έχουμε. Εξοντώνει τούς Έλληνες καί προωθεί τούς ομοφυλόφιλους και τόν εποικισμό τής χώρας με βάρβαρους.
      Οι ναζί, δεν τά έκαναν αυτά.

      Διαγραφή
    2. Πες τα χρυσοστομε

      Διαγραφή
    3. Ναι, οι ναζί είχαν τους φούρνους απ όπου εβγαζαν καλής ποιότητας σαπούνι. Και το έδιναν στο λαό να καθαρίζεται δωρεάν. Έτσι υλοποίησαν την παροιμία: η καθαριότητα είναι μισή αρχόντια!

      Διαγραφή
    4. 41 ΘΑΝΑΤΟΙ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΡΙΘΜΟς ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΕ ΠΗΓΕ Ο ΣΑΛΜΑΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΗ ΝΑ ΔΗ ,ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΔΙΕΥΦΘΙΝΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΗ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΛΟΓΙΣΤΗΣ. ΤΗ ΑΠΕΓΙΝΕΑΥΤΗ Η ΕΡΕΥΝΑ ΣΕ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΣΣΑΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΘΑ ΑΠΟΔΩΣΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.ΣΑΛΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΩΠΑΙΝΗΣ. ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΦΘΥΝΟΣ ΚΑΤΟΧΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ . Εδω ολοκληρο το κοινοβουλιο διεπραξε και πρατη εγκληματα κατα του ελληνικου λαου πεταξαν το συνταγμα στα σκουπιδια και χρησιμοποιουν νομος με πραξησ νομοθετικου περιεχομμενου ,ολες αυτες η πραξης ειναι παρανομες και καταχρηστικες δεν εχουν την νομοιμοποιηση συνταγματικου δικαστηριου παρα μονο μιας προεδρου που κανενας ελληνας πολιτης δεν την αναγνωριζει παραβιαζει και η ιδια το συνταγμα.Το συνταγμα εχει γραφτη για την προστασια του πολιτη, προστατευη τον πολιτη απο τους πολιτικους διεφθαρμενους δεν επιτρεπετε να ανατρεπης την εντολη του λαου.Ολες η μνημονιακες κυβερνησης ανετρεψαν με εργα και πραξης την εντολη του ελληνικου λαου.Εδω ειναι που η πολιτες θα πρεπει να επαναστατησουν και ναζητησουντηναπομακρινση ολων των πολιτικων απο το ελληνικο κοινοβουλιο μηδε εξερουμενη και της προεδρου της δημοκρατιας που υπογραφη πραξης νομοθετικου περιεχομενου μεσανυχτα και αργιες .ΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝΚΑΤΑΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.

      Διαγραφή
  2. Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΣΤΩ ΑΡΓΑ..
    ΤΑ ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ.
    ΤΑ ΡΑΒΔΙΑ ΚΑΙ ,ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ
    ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΜΑΤ,ΜΑΝΔΡΑ , ΠΡΈΣΠΕΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.
    ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΚΑΠΙΤΑΛ ΚΟΝΤΡΟΛΣ.
    ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΖΙΒΡΕ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΠΌΔΙΑ...ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΧΑΜΝΑ ,ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΜΝΗΜΕΙΟ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΥΜΝΟΥ.
    Η ΒΟΥΛΗ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑ ΑΝΟΙΞΗ.
    ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΤΕΛΙΚΑ.
    WWG1WGA.MAGA.
    MAGA.
    EXPOSE THE PEDOS AND END THE CABAL.
    CRIMES AGAINST HUMANITY.
    Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΆΠΙΑ 🦆.
    ΚΑΙ Ο ΖΙΒΡΕ ΕΤΡΕΧΕ ΣΤΙΣ ΕΠΑΥΛΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ Β ΙΤΑΛΙΑ.
    ΕΜΠΑΣΕ ΚΑΤΙ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
    ΑΙΜΑ ΕΠΙΝΕ ;
    ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΗ Η ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ....
    ΑΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΗ.
    ΜΑGA.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ,WWG1WGA, POTUS MAGA

      Διαγραφή
    2. Mην πειθεστε τοσο ευκολα απο την 'αντιπολιτευση'. Τον ρολο τους παιζουν. ΒΛΕΠΟΥΝ οτι ο κοσμος ειναι εξαλλος κι εχει αρχισει να ξυπναει οποτε ξερουν οτι σε λιγο πλησιαζει κι η δικη τους η ωρα..και πανε να το παιξουν τωρα δηθεν ασχετοι. ΟΛΟΙ στο κολπο ειναι.

      Διαγραφή
  3. ΜΑΤΙ.
    ΑΛΛΑ ,ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΈΞΗ ΜΑΤ ΜΕΣΑ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χίλια εύγε αξίζουν στον άνθρωπο αυτόν που ήταν και είναι ο μόνος στον οποίο μπορούσαν να προσφύγουν ασθενείς και συγγενείς τους για βοήθεια.
    Οι νεκροψίες που με τη βοήθειά του γινόντουσαν απεδείκνυαν κάθε φορά ότι δεν υπήρχε ίχνος covid-19 παρά τις αντίθετες ανακοινώσεις.
    Ένα επίσης μεγάλο εύγε αξίζει και ο ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος με αυτή την κίνηση σίγουρα πήρε μαζί του το 78% των πολιτών που είναι καχύποπτοι απέναντι σε αυτά τα πειραματικά και εσπευσμένα και χωρίς εγγυήσεις εμβόλια.
    Είναι καλό που η κίνηση του ΣΥΡΙΖΑ γίνεται τώρα, ώστε να προλάβουν το φθινόπωρο στο οποίο υπάρχει μεγάλος κίνδυνος, με ψεύτικα στοιχεία, να επιβάλλουν νέες στερήσεις των ελευθεριών μας και φασιστικές καταπιέσεις χωρίς πραγματικό λόγο. Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να επικαλεστούν ύπαρξη μεταλλάξεων για τις οποίες κανένας μας,ούτε και οι ίδιοι οι γιατροί, δεν έχει απτές αποδείξεις (πραγμα που εκμεταλλεύονται και μπορούν να ισχυριστούν ότι θέλουν). Εύχομαι αυτή η σπουδαία κίνηση και προσπάθεια να μην σταματήσει αλλά να φθάσει μέχρι τέλους για να βγούμε επιτέλους από αυτό το κατάμαυρο, αποπνικτικό σκηνικό που μας έχουν ηθελημένα βάλει κάποιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λυπάμαι αλλά νομίζω ότι ο σύριζα μυρίστηκε απλά ένα μονοπατακι που μπορεί με κάποιες συμμαχίες να τον οδηγήσει και πάλι στην εξουσία για να αποτελελειωσει ότι άφησε στην μέση, αν ξαναβγεί ποτέ οι κωλοτουμπες και οι απάτες εις βάρος του ελληνισμού γενικά θα είναι τρομερές, κάνει πάντα ότι του υπαγορευουν τα γνωστά ξένα κέντρα χωρίς κανένα αντάλλαγμα αφού πρώτα για να εκλεγεί υπόσχεται όλα τα ακριβώς αντίθετα που ζητάει ο λαός και τελικά αυτοί που μετά χορεύουν συρτάκι είναι οι Έλληνες και οι ξένοι απατεώνες κάνουν πάρτι καταβροχθιζωντας την περιουσία και τον μοχθο του ελληνικού λαού για τα επόμενα 99 χρόνια! Φροντίζω τας με υπερβάλω τα ζήλο και για την αντικατάσταση του αυτόχθονο πληθυσμού με καραβάνια λαθρομεταναστων από κάθε γωνιά του πλανήτη! Απορώ και που το σκέφτεστε να του δώσετε ευχαριστήρια και επιβράβευση αφού ει απόλυτα εξακριβωμένα ότι πολιτυση και αντιπολίτευση στην Ελλάδα ακολουθούν ακριβώς και ανελειπως τον ίδιο δρόμο και υπακουν και εξαρτώνται από τα ίδια αφεντικά, ξυπνήστε επιτέλους αυτούς πρέπει ανεπιστρεπτί να τους από βάλουμε δια πάντως από τον πολιτικό στίβο της χώρας δια πάντως και να οδηγηθούν σε αμερόληπτα δικαιωσυνη για όλες τις προδοσίες και τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει σε βάρος του ελληνικού λαού!!!

      Διαγραφή
    2. Συμφωνω με το σχολιασμο που λεει οτι ο συριζα θελει να ανεβει παλι στην εξουσια για να αποτελειωσει οτι αφησε στη μεση,και πιστευω οτι υπαρχουν στοιχεια βαση των οποιων φονοι εγιναν και επι συριζα.

      Διαγραφή
    3. Για τις υποχρεωτικοτητες όμως μουγκα κι συριζα και όλοι οι δήθεν αριστεριστές-ανθρωπιστες-υποστηρικτες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων...

      Διαγραφή
    4. Συμφωνώ καί εγώ ότι ο Συριζα κάνει ορεξη γιά πρωθυπουργική καρέκλα.Τίποτα δέν έκανε,γιά την ναζιστική συμπεριφορά τού ζαβου.Να κάτσει στά αυγά του,αν νομίζει πώς θά κατεβει τό ζαβό καί θά ανεβει πάλι ο Πρέσπας,είναι βαθιά νυχτομένος.Δέν θά τόν αφήσουμε να αποτελιώσει την Ελλάδα.

      Διαγραφή
  5. Δεν είναι μόνο τα τρολ και το φατσοβιβλίο που όλο αυτό το διάστημα εμπόδιζαν και συκοφαντούσαν τον Αντωνιάδη. Κάποιοι από τον "πατριωτικό" χώρο προσπάθησαν και προσπαθούν να του κάνουν τη μεγαλύτερη ζημιά. Καμία σκέψη δεν πέρασε από το ακατοίκητό τους για την αγωνία των ανθρώπων που εγκλωβίστηκαν σε αυτά τα κολαστήρια. Καθόλου ενσυναίσθηση για την κατάσταση του απόλυτου τρόμου που βίωσαν πριν δολοφονηθούν αυτές οι δύστυχες ψυχές, κανένα συναίσθημα οίκτου για το θύμα, που σπάραζε από απόγνωση όταν το τραβούσαν με το ζόρι για διασωλήνωση. Το μόνο συναίσθημα που τους έχει απομείνει είναι το τυφλό μίσος και ο φθόνος για όποιον επαινείται για κάποιο καλό έργο (βλέπε εξορία του Αριστείδη και καταδίκη του Σωκράτη στην αρχαία Αθήνα). Έστω και μια μόνο ζωή να έσωσε ο Αντωνιάδης, θα πρέπει να είχαμε κάποιο σεβασμό στο πρόσωπό του και τη δράση του, πόσο μάλλον για τόσους τρομοκρατημένους και αδύναμους ανθρώπους που έχει γλυτώσει από του χάρου τα δόντι....Αν είχαν συνείδηση όλοι αυτοί θα έπρεπε να πάνε να κρυφτούν σε κάποιο λαγούμι...αλλά πού.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, υπάρχουν και τέτοια "πατριωτικά" σάιτς.
      Καλά και σωστά όταν πρόκειται να κάνουν αποκαλύψεις (αρκεί να μην είναι για τους "δικούς τους"), αλλά αρνητικά όταν πρόκειται για δράσεις.
      Είναι σαν να σου λένε : "Λέγε ότι θέλεις, αλλά μη κάνεις τίποτα".
      Θεωρητικά είναι αντισυστημικά, αλλά στη πράξη συστημικά.

      Διαγραφή
    2. Συμφωνω κανενας δε σταθηκε στο τρομο και την αγωνια αυτων τον ανθρωπων διοτι προκειται για δολοφονιες.Οι ιατροι που λαβανε μερος σε ολο αυτο πρεπει να βρισκονται και να πληρωσουν.

      Διαγραφή
  6. Είναι αξιέπαινος ο κ. Αντωνιάδης για την προσπάθεια που κάνει να αποκαλύψει τα εγκλήματα των ΜΕΘ και να οδηγήσει τους υπεύθυνους ενώπιον της δικαιοσύνης! Δεν με πείθει όμως καθόλου το όψιμο ενδιαφέρον της αξιωματικής αντιπολίτευσης γι αυτή την υπόθεση!Όλο το πολιτικό σύστημα είναι διεφθαρμένο! Εκτός κι αν μυρίστηκαν εκλογές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κυριε μου κανουν φονους,κατακρεουργουν ανθρωπους.Εδω δε μιλαμε για απλη διαφθορα.

      Διαγραφή
  7. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΟΧΙ ΗΜΙΤΡΕΛΛΟΣ....ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΘΕΟΤΡΕΛΛΟΣ ΥΠΟΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΣΑΤΑΝΑΚΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.....ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ......ΝΕΜΕΣΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σημερινό.

    Τους τελείωσε η Θάνου! Αντισυνταγματικά η υποχρεωτικότητα και η απόλυση

    https://www.youtube.com/watch?v=ib0OR8VwUGU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Μητσοτάκης έκανε το λάθος και μίλησε για υποχρεωτικότητα δεν έχει αυτό το δικαίωμα δεν μπορεί να υποχρεώσει για κάτι που έχει τόσες παρενέργειες και δοκιμάζεται πάνω σε ανθρώπους και σε «προστατεύει»μόνο δυο μήνες όπως είναι το Moderna

      Διαγραφή
  9. Το όψιμο ενδιαφέρον του τσύριζα οφείλεται μάλλον σε 2 λόγους: 1. Τα στοιχεία που έχει μαζέψει ο Αντωνιάδης εδώ και πάνω από χρόνο είναι συντριπτικά πολλά για να αγνοηθούν (οπότε είδαν την αγανάκτηση του κόσμου και είπαν να μιλήσουν κι αυτοί) και 2. μυρίστηκαν εκλογές και θυμήθηκαν ότι είναι και αντιπολίτευση!!!
    Κανένα εύγε και κανένα μπράβο στους προδότες των Πρεσπών και εγκληματίες για το Μάτι, Μαγούλα και την ανεξέλεγκτη λαθροεισβολή!
    Τα ίδια αφεντικά έχουν και ο Αλ6 και το κούλη...
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδη ο Πολακης φωναζει τρεχουν κι αλλοι αναγκαστικα απο πισω για να μη φανει οι κοντραρονται....Οσον αφορα τις εκλογες δεν τους νοιαζει γιατι εχει αποφασιστει συγκυβερνηση

      Διαγραφή
    2. Δεν λέω ότι έχεις άδικο.Όμως επειδή από τις Πρέσπες απ'οτι βλέπουμε δεν υπάρχει πιθανότητα σωτηρίας (ούτε και με τον Κούλη) τουλάχιστον ας διαφυλάξουμε την ελπίδα της σωτηρίας από το έγκλημα του κορονοϊού, ανεξάρτητα από τον λόγο που κρύβεται πίσω από αυτή την κίνηση.
      Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται.

      Διαγραφή
    3. Πολυ σωστα ολοι και οι 300 στο ιδιο αφεντικο προσκυνανε ολα τα αλλα τα δηθεν ειναι τα καραγκιοζιλικια που μ αυτα ξεγελουν τα κομματοσκυλα τους και τους παρατρεχαμενους

      Διαγραφή
    4. Πολυ σωστά!!!@

      Διαγραφή
    5. Πολύ σωστα

      Διαγραφή
    6. Εντάξει μωρέ όλοι ίδιοι είναι ! Αν δε ! Με αυτή την λογική μας κατσικωσατε τον Μητσοτάκη

      Διαγραφή
    7. Τρακας δημητρης19 Αυγούστου, 2021 18:12

      Τις Πρεσπες τις διορθωνει ο Κουλης μας. Οτι ειχε πει προεκλογικα το τηρει κατα γραμμα. Τωρα για τις φωτιες αφηστετο καλυτερα.....

      Διαγραφή
  10. Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ,
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΝΔΡΙΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΚΑΘΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΟΔΟΥΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΗΚΑΝ.
    ΑΡΙΣΤΟΣ ΕΛΛΗΝ ΝΟΜΙΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι ακριβώς όπως τα λετε είναι. τον κυριο Αντωνιαδη τον παρακολουθω απο περυσι τον Ιούλιο δεν υπάρχουν λόγια για τον αγωνα που δίνει για όλους εμάς ο ΘΕΟΣ να τον προστατεύει παντα και αυτον και ολους οσους εχει διπλα του σε αυτο τον τεραστιο και επικίνδυνο αγωνα!!!

      Διαγραφή
  11. Προσπαθούν να σώσουν κάποιο από τα κόμματα τους για τον ανεξέλεγκτο πλέον πατριωτικό χώρο χρησιμοποιώντας τον Αντωνιάδη και ποιοι οι προδότες της Μακεδονίας μας και της Ελλάδας μας γενικά. Ξεχάσατε το δημοψήφισμα; Κανένα μπράβο στους προδότες που παλεύουν να καπηλευθούν τον Κο Αντωνιάδη και τους νεκρούς, καμία επιείκεια στους αυτουργούς των εκατοντάδων θανάτων στο Μάτι και πολλών άλλων προδοσιών.
    Είναι όλοι τους μισέλληνες και πάνε να καπελώσουν την οργή των Ελλήνων. Φτάνει πιά, πως ανακατεύθηκε πάλι ο συριζα με κάποιον σαν τον Αντωνιάδη;; Ξεχάσατε ποιος καπέλωσε τους Αγανακτισμένους και τους διέλυσε δίνοντας ελεύθερο χώρο στο σύστημα τους;;; ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΟΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΜΙΣΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ! Ύμνοι και μπράβο στον συριζα;;; στον συριζα;;;
    ΔΧΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τα κομμούνια τα ρούχα τους αλλάζουν, την σατανοψυχή τους ποτέ. Μυρίστηκαν εκλογές και κουνήθηκαν. Τόσο καιρό που καταστρέφει ο Κούλης που ήταν;
    Το καλό είναι οτι θα βγάλουν τα μάτια τους μόνοι τους γιατί είναι όλοι χωμένοι βαθιά στα σκατ@.
    Αρίμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΙ ΚΛΕΊΝΩ...
    Ο ΤΣΥΡΙΖΑ ;
    ΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
    ΤΕΤΟΙΑ ΜΠΟΧΑ ΠΡΟΔΟΤΙΛΑΣ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΙΛΑΣ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ.
    ΤΙ ΠΗΡΕ ;ΤΟ 78%;
    ΠΟΙΟΙ ;
    ΟΙ ΧΑΖΑΡΟ ΜΑΦΙΌΖΟΙ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΝΤΟΥΝΙΑ ;
    ΕΦΑΓΕ ΚΛΑΣΙΜΟ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ !.
    ΚΛΑΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ !.
    ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΛΑΣΟΜΠΑΝΙΕΡΑ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ.
    ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ....
    ΧΑΝΤΑΚΩΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ
    ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΟ ΓΟΤΘΩΝ.
    ΡΕ !ΔΕΝ ΘΑ ΒΆΛΕΤΕ ΠΌΤΕ ΜΥΑΛΟ ;
    ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΑΝ ΣΤΙΣ ΕΠΑΥΛΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ ΣΤΗΝ Β.ΙΤΑΛΙΑ ,ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ;
    ΙΔΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ;
    ΡΩΤΑΩ !.
    ΕΙΣΤΕ ΙΔΙΟΙ ;
    ΟΛΑ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟ ΡΟΤΣΙΛΝΤ !.
    ΕΚΛΟΓΈΣ ;
    ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑ ΔΕΙΤΕ !.
    ΕΤΣΙ !.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΘΟΥΝ ΞΑΝΑ.
    ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ.
    ΤΕΡΜΑ.
    ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΤΕΙΛΗ ΞΑΝΆ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΗ.
    ΕΤΟΙΜΟΣ ΕΙΝΑΙ.
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ,ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΨΗΛΑ ΒΟΥΝΑ.
    ΟΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΕΥΗ ΘΑ ΚΑΤΑΛΉΞΟΥΝ ΜΕ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    ΤΩΝ 🐲🐉 ΔΡΑΚΩΝ.
    ΜΠΟΥΜ !
    ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ !.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ξερετε? Καξ ξερετε...ρητορικη ερωτηση ηταν. Οτι πολλοι απο αυτους που λενε μισες αληθειες ειναι του συστηματος.το κανουν γτ πετανε και 2 ψεμματα και μπερδευουν τον κοσμο. Ετσι και αυτος ο δικηγορακος με την υπουλη φυσιογνωμια. Οσοι δεν εισαστε φυσιογνωμιστες προσπαθηστε... ετσι λοιπον και αυτος μας προτεινε πριν 3 εβδκμαδες να συνεργαστουμε την κυβερνηση να την ενημερωσουμε και τετοια τραγελαφικα... ))))) οποτε καταλαβαινετε τι σοι berzerker ειναι και αυτος..σαν το αφεντικο του.. καλη πραγματικη αφυπνιση λοιπον!!
    Molossos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βάλε το όνομά σου αφού τα ξέρεις όλα αυτά. Αλλά έτσι όλοι εσείς οι αρουραίοι. Νομίζετε ότι επειδή τριγυρνατε στους βόθρους θα βρωμισετε και τους άλλους.

      Διαγραφή
  15. 17.000 ευρώ επιδότηση παίρνει κάθε νοσοκομείο για κάθε ασθενή σε ΜΕΘ, και 24.000 αν ο ασθενής πεθάνει.
    Τώρα εξηγούνται όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ πού γνωρίζεις όλα αυτά τα εγκληματικά σχέδια που κρυβοσουν Ντερβίς

      Διαγραφή
  16. Ένας εισαγγελέας για τούς εισαγγελείς υπάρχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτοι που κατέβασαν τη σελίδα του,πουλημένα τομάρια,τώρα θα τους πη####η ρε τι γίνετε,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΗΤΕΥΣΗ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΑΧΤΥ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Θα συμφωνήσω σε όλα εκτός από το οτι δίνετε τα εύσημα στην αντιπολίτευση....λες κ δεν ξέρουμε χρόνια τώρα το εργο των αντιπολιτεύσεων στο ρόλο του δικαίου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Παιδιά τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Οι 300 το μόνο που χρειάζονται από το λαό είναι ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ. Όλα τα υπόλοιπα ειπναι τρίχες Έχουμε τ´ αρχ...α;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μπραβο στον αντωνιαδη δεν πρεπει να τον αφησουμε μονο του πρεπει ολοι μαζι να ξυπνησουμε και να δουμε επιτελους οτι μονο το καλο μας δεν θελουν ειναι επικινδυνοι και ψευτες αυτοι πανε για μπανια διακοπες γιορτες και το λαο στο γκρεμο αμαν πια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. " Θα βγουν πολλά και πολύ σύντομα στην επιφάνεια. Οι θάνατοι στα νοσοκομεία, οι θάνατοι και οι παρενέργειες από τα εμβόλια, η πλεκτάνη των πολιτικών και υγειονομικών αρχών με σκοπό την συγκάλυψη της βιολογικής επίθεσης που δέχθηκε η χώρα μας από του Κινέζους. "

    Γιατί οι Κινέζοι τα έβαλαν μαζί μας ;;


    Βασίλης Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ , ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΩ . ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΕ Η Δ=ΗΘΕΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ?? .. ΜΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ .. ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ?? ..ΕΠΙΣΤΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΧΟΥΜΕ , ΠΟΥ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΓΑ ΔΟΥΚΑΤΟ ΤΟΥ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ !!... ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ?? ... ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ , ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ , ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ , ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΝΕ ....ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ .... ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ , ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ... ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΜΩΣ ? .. ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ... ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ? .. ΕΚΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΛΑΠΟΙΑ ?? ΜΠΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΥΛΑΚΗ ??.. ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΎΠΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΈΜΟΥ ?? .. ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ , ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΜΑΙ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΘΕΤΙΚΟ , ΚΑΤΙ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΟ , ΚΑΤΙ ΔΙΚΑΙΟ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταλαβαίνω την αγωνία σας και σκέψεις σου Νικολάε αλλά μάλλον ετοιμάζει και δένει την υπόθεση ακόμη με γραπτές διαμαρτυρίες και αποδείξεις από το νοσηλευτικό προσωπικό και θα απαιτηθεί η δικαιοσύνη που όλοι ζητάμε.Λιγο υπομονή.

      Διαγραφή
  24. Τωρα που βλέπετε την φυλακή ξαφνικά ξυπνήσετε...🤬🤬🤬

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Θα βγούνε τώρα τα τρολ και θα πούνε ότι ο Αντωνιάδης κοιτάζει πολιτικά τον τσυριζσ.

    Κατάλαβες τώρα νεοραγια Γιατί δε θα σηκώσεις κεφάλι ποτέ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αν δεν δω να περνάνε από δίκες και να δημεύονται οι περιουσίες που απέκτησαν, πίνοντας το δικό μας αίμα, δεν πανηγυρίζω με τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ναι ρε φιλαράκι, η νίκη, δε μας είπες! Ποια είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι δεν κανουν μια αγωγη για ομο εκβιασμο σε αυτοκτονια και μηνυση. εκει το κρατος θα αναγκαστει να αποδειξη οτι τα συστατικα του ειναι ολα για ιατρικο σκοπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις