ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ RICHARD DONOGHUE

 
 
"Ο αξιοσέβαστος Ρίτσαρντ Ντονόγκουε θα αναλάβει τα καθήκοντα του Αναπληρωτή Γενικού Εισαγγελέα." είπε ο  Πρόεδρος. Προβλέπω ότι και ο Donoghue θα γίνει αγαπητός από όλους μας... διότι :  υπηρέτησε στο Σώμα του Γενικού Εισαγγελέα δικαστών, στον Στρατό των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου ήταν Στρατιωτικός Δικαστής, Εισαγγελέας, Συνήγορος Υπεράσπισης, και Δικηγόρος Σύμβασης. Υπηρέτησε επίσης στην 82η Αερομεταφερόμενη Μεραρχία.

Οι λειτουργίες της θέσης του γενικού εισαγγελέα δικαστών σε καιρό πολέμου ή εσωτερικής διαταραχής, μπορεί να περιλαμβάνουν καθήκοντα σε σχέση με στρατιωτικές αποστολές, δικαστήρια ή άλλα στρατιωτικά δικαστήρια, καθώς και την παροχή συμβουλών σχετικά με νομικά ζητήματα που σχετίζονται με αξιώσεις και σχέσεις του αστικού πληθυσμού που προκύπτουν σε κατεχόμενα εχθρικά εδάφη ή περιστατικά εχθροπραξιών ή εσωτερικών ταραχών. 

Ο κ. Donoghue είναι απόλυτα προετοιμασμένος να κάνει αυτό που πρέπει να γίνει σε αυτή τη σημαντική στιγμή στην αμερικανική ιστορία. Και μην ξεχνούμε ότι η Sidney Powell είναι έμπειρη στρατιωτική δικηγόρος. 

Μάλλον o Τραμπ τοποθετεί τους "κατάλληλους" στις κατάλληλες θέσεις...για οποιον  καταλαβαινει...







Πληροφoριες απο e-mail αναγνωστριας

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις