Στα 30 εκατ. δολάρια και "βραχιολακι" η εγγύηση για να αποφυλακιστεί η μαστροπός του Επστάιν

 Στα χέρια του FBI -επιτέλους- η «μαντάμ» του παιδόφιλου αυτόχειρα Τζέφρι  Επστάιν! | newsbreak

Το τεράστιο ποσό των 30 εκατ. δολαρίων θα προσφέρουν τις επόμενες ημέρες ως εγγύηση οι συνήγοροι της Γκισλέιν Μάξγουελ, ώστε

η πρώην συνεργάτης του Τζέφρι Επστάιν να έχει αποφυλακιστεί πριν τα Χριστούγεννα και να τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό με βραχιολάκι μέχρι την δίκη της, που έχει προγραμματιστεί για τον Ιούλιο του νέου έτους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Telegraph, ο νέος σύζυγος της Μάξγουελ, ο 44χρονος Σκοτ Μπόργκερσον, διευθύνων σύμβουλος στην εταιρεία τεχνολογίας CargoMetrics, είναι απελπισμένος με την κράτηση της πρώην συνεργάτιδας του Επστάιν και προτίθεται να καταβάλλει 25 εκατ. δολάρια ως εγγύηση για να αφεθεί ελεύθερη ενώ τα αδέλφια της, Κέβιν και Ίαν Μάξγουελ θα δώσουν 5 εκατ. δολάρια ώστε η κόρη του πάλαι ποτέ κραταιού εκδότη Ρόμπερτ Μάξγουελ, να βρεθεί σύντομα έξω από το κελί της.

Μετά την σύλληψή της τον περασμένο Ιούλιο, η Μάξγουελ είχε ζητήσει να αφεθεί ελεύθερη με εγγύηση μέχρι τη δίκη της, αίτημα που δεν έγινε δεκτό από το δικαστήριο, αφού κρίθηκε ύποπτη φυγής. Η ίδια, υποστήριξε στο δικαστήριο πως έχει σύζυγο αλλά επέλεξε να μην αποκαλύψει την ταυτότητά του. Η αξία της περιουσίας του Μπόργκερσον υπολογίζεται στα 100 εκατ. δολάρια και εκείνος διαμένει σε πολυτελή κατοικία με θέα τον ωκεανό, στη Μασαχουσέτη.

«Άθλιες οι συνθήκες κράτησης της Μάξγουελ», υποστηρίζουν οι συνήγοροί της

Φίλος της Γκισλέιν Μάξγουελ δήλωσε στη Daily Telegraph πως η κρατούμενη υπόσχεται να μην κάνει χρήση του δικαιώματος για έκδοση στη Γαλλία, αν και είναι κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου καθώς γεννήθηκε στη χώρα πριν 58 χρόνια. Οι συνήγοροι της γυναίκας που προμήθευε τον παιδόφιλο Τζέφρι Επστάιν με ανήλικα κορίτσια κάνουν λόγο για άθλιες συνθήκες κράτησης της πελάτισσσάς τους στο Μητροπολιτικό Κέντρο Κράτησης του Μπρούκλιν. Σύμφωνα με τους δικηγόρους της Μάξγουελ, οι συνθήκες κράτησής της είναι απαράδεκτες και χειρότερες από αυτές που βιώνουν κρατούμενοι για δολοφονία ή τρομοκρατία ενώ κάθε 15 λεπτά, ακόμα και όταν κοιμάται, την ελέγχουν για να βεβαιωθούν πως δεν αυτοκτόνησε, όπως είχε κάνει ο Επστάιν τον περασμένο Αύγουστο, εν αναμονή της δίκης του για εκμετάλλευση ανήλικων κοριτσιών.

Ο Μπράιαν Μπάσαμ, οικογενειακός φίλος της Μάξγουελ και οργανωτής της καμπάνιας Get Ghislaine Out, δήλωσε πως η 58χρονη είναι αθώα και ενώ είχε πολλές ευκαιρίες να εξαφανιστεί δεν το έκανε. Ο ίδιος, υποστήριξε ότι οι δικηγόροι της γνώριζαν πάντα πού βρίσκεται και εκείνη προσπαθούσε να κρυφτεί μόνο από τους δημοσιογράφους που την κυνηγούσαν προσφέροντάς ακόμα και χρήματα για να μάθουν νέα της ή τον τόπο που κρύβεται. «Η Μάξγουελ δεν είναι ο Επστάιν και χωρίς αμφιβολία είναι αθώα», δήλωσε ο Μπάσαμ και πρόσθεσε πως η φίλη του είχε να δει χρόνια τον παιδόφιλο Αμερικανό.

Η Γκισλέιν Μάξγουελ συνελήφθη στις 2 Ιουλίου από άνδρες του FBI σε πολυτελή απομονωμένη κατοικία μέσα στο δάσος, στο Νιού Χαμσάιρ με τις κατηγορίες της σωματεμπορίας ανήλικων κοριτσιών και της ψευδορκίας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Χα χα χα εξω και η τσατσα.
    Θα δωσει μερικα νουμερακια απο τα ψευτικα λεφτα των εβραιων και μπαι μπαι και αυτο το πουλακι.
    Διαλυεται ο βαλτος πραγματικα.
    Trust the plan....χα χα χα χαεσεις trust και αυτοι continue ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ήταν μόνον ο Τζέφρυ Επστάιν Εβραίος αλλά και η Γκισλέιν, κόρη του Ρόμπερτ Μάξγουελ, ιδιοκτήτη κάποτε του Ομίλου της Mirror, Εβραίου κομμουνιστή από Σλοβακία με επώνυμο Χωχ, το οποίο μετάλλαξε σε ονοματεπώνυμο Σκώτου στρατηγού.
    Καταχράστηκε το ασφαλιστικό ταμείο των υπαλλήλων του σε πολλά εκατομμύρια.
    Αυτοκτόνησε το 1992 στις Καναρίους Νήσους πέφτωντας στην θάλασσα από την θαλαμηγό του ονόματι Γκισλέιν... Ετάφη από τους Ισραηλινούς στον λόφο της Σιών.
    Οι δύο κόρες του κατέφυγαν στις ΗΠΑ, καταγραφόμμενες από το Φορμπς στις 100 πλουσιότερες γυναίκες του κόσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σχεδον ολο το μαφιοζικο συστημα της αμερικης και των αλλων χωρων ειναι σε θεσεις κλειδια εβραιοσιωνιστες αυτο ειναι γνωστο.
      Εγω γινομαι κακος εδω μεσα γιατι απλα τους λεω οτι δεν ειναι δυνατον ενας ανθρωπος οπως ο τραμπ που εχει γυρω του ολο εβραιους να μαχεται για το καλο της ανθρωποτητας.
      Ειναι σχημα οξυμορο πως να το κανουμε.
      Ολοι νομιζουν οτι ειμαι καποιος πρακτορας η καποιος που μισει τον τραμπ η δεν ξερω εγω τι.
      Δεν μπορουν να καταλαβουν οτι δεν υπαρχει περιπτωση να βγει καποιος προεδρος που δεν τον ελενχει η μασωνια και ο σιωνισμος και αν τους ξεφυγει απλα πεθαινει.
      Δεν μπορουν να καταλαβουν οτι με δικαιοσυνη και αλλες τετοιες μπουρδες αποκλειεται να φιαλυσεις το σατανικο αυτο συστημα.
      Δεν μπορουν να καταλαβουν οτι το συστημα δημιουργει παντα δυο πολους για να κανει την δουλεια του διαιρωντας τα γκοιμ που λενε οι σιωνιστες για εμας.
      Καποιος εδω μεσα μου ειπε ελαφρατη καρδια οτι εχω πεσει σε ολα εξω και το ρωτησα που αλλα απαντηση δεν πηρα.
      Συντομα θα ανακαλυψει οτι ο μπαιντεν θα γινει προεδραρα των προβατων και ο τραμπ θα το παιζει σαν τον τσιπρα αντιπολιτευση για να τον εχουν οταν ξαναχρειαστει.
      Και τα εμβολιακια θα τους υποχρεωσουν με την ευλογια του τραμπ και ολα θα γινουν βαση σχεδιων τους και παλι θα πουλανε το ιδιο παραμυθι περι Q(μασωνων) και οτι την επομενη τετραετια θα τους σωσει ο τραμπ κτλ κτλ.
      Αν ιστορικα δουμε ,το ιδιο εργακι παιζουν παντα και στην χωρα μας.
      Αν υπαρξει καποιος που απο την πρωτη μερα βγει και απαγορεψει την μασωνια και δωσει εντολη να συλληφθουν οι σιωνιστες εγκληματιες σε καθε θεση τοτε ισως ειναι καποιος σωτηρας που απλα θα τον παρουν και αυτον τεσσερις και τα προβατα θα συνεχισουν να ζουνε σε αυτην την αθλιοτητα.

      Διαγραφή
    2. Βάλε ένα σελιδοδείκτη στο άρθρο αυτό και όταν με το καλό ο Τραμπ γίνει ο επόμενος (και τελευταίος) πρόεδρος των ΗΠΑ έλα πάλι εδώ να τα ξαναπούμε. Ειλικρινά είναι να απορείς με ορισμένα άτομα. Όταν σου δείχνουν τις πτήσεις προς Gitmo και τις αποβάσεις στρατευμάτων ή τη λίστα με τις DUMBs και το τι ακριβώς περιέχει η καθεμιά σιωπή κι όλα καλά, με το που δεις μία είδηση που είναι πιο αμφιλεγόμενη τα καταρρίπτουμε όλα κατευθείαν...

      Διαγραφή
    3. Θα σου προτινω να βαλεις εσυ ως σελιδοφεικτη αυτο το αρθρο.
      Αλλωστε εγω αν πεσω εξω το εχω δηλωσει οτι θα βγω και θα παραδεχτων οτι ειμαι μαλακας η οτι αλλο θες.
      Εγω βγαινω με το ονομα μου και οχι με ψευδονυμα οπως βλεπεις.

      Διαγραφή
    4. @Γιωργος Παππας
      Επειδή βλέπω ότι κάνεις τον ειδικό (ή είσαι ειδικός), να σε ρωτήσω κάτι (επειδή άλλοτε χρησιμοποιείς τον όρο "εβραίος", άλλοτε τον όρο "σιωνιστής" και άλλοτε τον όρο "εβραιοσιωνιστής") :
      Σημαίνουν για σένα κάτι το ίδιο αυτοί οι 3 όροι ;;

      Διαγραφή
    5. ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΑΙ '''Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ''''......ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑΚΤΟΡΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.....ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΦΙΑ

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις