ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ

Η ΜΟΝΑΞΙΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ: ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΟΜΙΝΙΟΝ; 
 
Πρώτα επιτρέπεις στον εχθρό να κάνει το έγκλημα , μετά τον παρακολουθείς και καταγράφεις το έργο του, έχεις όλα τα στοιχεία για να τον στείλεις φυλακή.
 
Η έρευνα για τα μηχανήματα της Ντομινιον που χρησιμοποιήθηκαν έχει ολοκληρωθεί στο Μίσιγκαν, δείχνοντας ένα ποσοστό 68% λάθους. Το αποδεχτό ποσοστό λάθους σύμφωνα με τον νόμο είναι 0.0008%.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο που λέει "CaitlinSinclairTV @CSinclairtv The audit on Michigan's Dominion voting machines is now complete. We now KNOW Dominion Software is intentionally designed to influence election results- the forensic report finds. An Error rate of 68.5% was found. (Allowable is 0008% @OANN 1:29PM 12/14/20 Twitter Web App" 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Θα είναι τεράστιο σκάνδαλο να μην έρθουν σε ακρόαση σε ΕΣΤΩ ΕΝΑ δικαστήριο των ΗΠΑ τα στοιχεία που έχει μαζέψει η ομάδα Τραμπ και έτσι να απορρίπτονται οι προσφυγές, χωρίς καν να εκτεθούν επίσημα τα στοιχεία μπροστά στα μάτια του αμερικανικού λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλλά όμως αν έρθουν σε ακρόαση τα στοιχεία, δεν θα μπορεί μετά να απορριφθεί η προσφυγή από το δικαστήριο. Γι' αυτό τις απορρίπτουν τώρα.

      Διαγραφή
  2. σας παρακαλω να δημοσιευσετε αυτο το αρθρο
    για να το δουν ολοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ


    https://shmantikanea.blogspot.com/2020/12/blog-post_865.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις