Η Δύση αντιμετωπίζει τη Στιγμή της Αλήθειας καθώς η Χαζαρική Μαφία Παραδίδεται στους Κινέζους

Παρλάπιπας: Benjamin Fulford Οι Χαζάροι πιστοί του Σατανά εκτίθενται τώρα  για να τους δουν όλοι 

 Ο δυτικός κόσμος αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη, πιθανότατα, κρίση του, καθώς η άρχουσα ελίτ του έχει παραδοθεί στην Κίνα.  Είτε η Δύση θα

απομακρύνει την ελίτ αυτή από την εξουσία και θα δημιουργήσει ένα ενωμένο μέτωπο, είτε οι Δυτικοί θα γίνουν σκλάβοι των Κινέζων που θα εργάζονται για τους υπεργολάβους της Χαζαρικής Μαφίας. Αυτή η μάχη που αφορά τους Κινέζους και τη Δύση είναι ο πραγματικός λόγος που το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών των ΗΠΑ παραμένει σε εκκρεμότητα.

Πριν μπούμε βαθύτερα σε αυτό, είναι σημαντικό να επισημάνουμε ότι δεδομένων των σημερινών συνθηκών μοιάζει με μαθηματική βεβαιότητα ο Donald Trump να είναι ο τελευταίος Πρόεδρος των ΗΠΑ στην παρούσα μορφή τους, όπως συμφωνούν πολλαπλές πηγές. Υποδεικνύουν επίσης ότι ενδέχεται να έχει κάποιο σχέδιο στο μανίκι του για να επιλύσει την κατάσταση ευνοϊκά, κάτι που μόνο ο χρόνος θα δείξει.

Για να κατανοήσουμε καλύτερα την τρέχουσα κατάσταση ας ρίξουμε μια ματιά στους αριθμούς που δημοσιεύονται από το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ στις 10 Δεκεμβρίου.

 


Κατεβάστε το pdf

Δείχνουν ότι οι ΗΠΑ ξόδεψαν 6,5 τρισεκατομμύρια δολάρια κατά το οικονομικό έτος που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου, αλλά μπόρεσε να το κάνει αυτό μόνο με το δανεισμό 3,1 τρις. δολαρίων.  Το έλλειμμα για τον Οκτώβριο, τον πρώτο μήνα του οικονομικού έτους 2021, αυξήθηκε κατά 111% από έτος σε έτος στα 284 δισεκατομμύρια δολάρια.

Συνολικά, μετρώντας δεκαετίες δημοσιονομικών και εμπορικών ελλειμμάτων, καθώς και μη χρηματοδοτούμενων συνταξιοδοτικών υποχρεώσεων, οι ΗΠΑ έχουν χρέος πάνω από 200 τρισεκατομμύρια δολάρια ή πάνω από 20 φορές το ΑΕΠ, αν δεν υπολογιστεί το χρεωμένο χρηματοδοτούμενο ΑΕΠ.  Έτσι, αν κερδίζετε 10.000 δολάρια το χρόνο, αλλά ξοδεύετε 20.000 δολάρια το χρόνο χάρη στην πιστωτική σας κάρτα, και έχετε πάνω από $200.000 χρέος, θα πρέπει να δαπανήσετε ολόκληρο το πραγματικό εισόδημά σας για πάνω από 20 χρόνια (και στο μεταξύ να λιμοκτονήσετε μέχρι θανάτου) προκειμένου να πληρώσετε το χρέος σας.

Ούτε ο Ντόναλντ Τραμπ ούτε οποιοσδήποτε άλλος μπορεί να το διορθώσει αυτό χρησιμοποιώντας συμβατικά μέσα, γεγονός που υποστηρίζει την ιδέα της επαναφοράς για την επίλυση των οικονομικών προβλημάτων πολλών εθνών, των οποίων το βάρος του χρέους δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του συστήματος νομισμάτων fiat της κεντρικής τράπεζας.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι σημερινοί ιδιοκτήτες της Αμερικανικής Εταιρείας (ως επί το πλείστον Ευρωπαίοι αριστοκράτες με έδρα την Ελβετία) προσέφεραν μία προεδρία Joe Biden/Kamala Harris ως σκλάβο στους Κινέζους, σε αντάλλαγμα με μια διαγραφή του χρέους τους.  Ακόμη και αυτό δεν ήταν αρκετό, έτσι προσέφεραν στους Κινέζους επίσης την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, την Ιαπωνία, την Κορεατική Χερσόνησο, και τα κράτη ASEAN.

Αν δεν νομίζετε ότι οι ως επί το πλείστον εδράζοντες στην Ελβετία ιδιοκτήτες της Αμερικανικής Εταιρείας έχουν παραδοθεί στους Κινέζους, ρίξτε μια ματιά σε αυτό το θέμα ειδήσεων (και παρακαλούμε υποστηρίξτε τη Guardian όσο το κοιτάζετε) που έχει ως εξής:

«έχει αποκαλυφθεί μια μυστική συμφωνία μεταξύ Ελβετίας  και Κίνας, που επέτρεψε στους Κινέζους αξιωματούχους ασφαλείας την πρόσβαση στη χώρα με έξοδα των Ελβετών φορολογουμένων.»

https://www.theguardian.com/world/2020/dec/09/secret-deal-reveals-chinese-spies-free-rein-switzerland

Βασικά, λέει ότι οι Ελβετοί έχουν δώσει στους Κινέζους πράκτορες πρόσβαση εν λευκώ για να κάνουν ό, τι θέλουν στην Ελβετία.  Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να σκοτώσουν οποιονδήποτε εκεί από τους ελίτ του Νταβός που δεν τηρούν την προσφορά τους.  Θυμηθείτε, αυτοί είναι ηι ελίτ που ελέγχουν το 90% των διεθνικών εταιρειών.

Τώρα μπορείτε να καταλάβετε γιατί οι νυν ιδιοκτήτες της χρεοκοπημένης Εταιρείας Ηνωμένων Πολιτειών έχουν ξεπουλήσει στο σκλαβοπάζαρο τον αμερικανικό λαό.  Προσέφεραν στα κινεζικά στρατεύματα το δικαίωμα να να καταλάβουν τον Καναδά και το Μεξικό για να βοηθήσουν στη διάσπαση των ΗΠΑ σε μερίδες, με τα υποτελή κράτη του Καναδά και του Μεξικού να παίρνουν το καθένα από ένα τεράστιο κομμάτι των πρώην Ηνωμένων Πολιτειών.

Οι Κινέζοι είναι τώρα εξαγριωμένοι επειδή ο αμερικανικός λαός και οι αμερικανικοί και καναδικοί στρατιωτικοί απορρίπτουν αυτήν τη συμφωνία.  Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, για παράδειγμα, ο καναδικός στρατός είπε στον Justin Castro να πάει να κάνει μια πεζοπορία (και ίσως να μην επιστρέψει ποτέ πίσω, όπως κι ο αδελφός του), όταν τους διέταξε να επιτρέψουν στον κινεζικό στρατό να εισέλθει και να τον εκπαιδεύσουν σε τακτικές χειμερινού πολέμου. 

Σε απάντηση, θα ήθελα να επικαλεστώ το πνεύμα του αρχηγού Pontiac.

https://en.wikipedia.org/wiki/Pontiac_(Ottawa_leader)

Ο παππούς μου ήταν ο βουλευτής του Κοινοβουλίου και εκπροσωπούσε την Κομητεία Pontiac του Καναδά, οπότε με αυτόν τον τρόπο επικαλούμαι επίσης και το πνεύμα των προγόνων μου.  Οι Καναδοί αποσχιστήκαμε από τις ΗΠΑ επειδή ευνοήσαμε τη φιλία και την ενσωμάτωση των Πρώτων Εθνών, όχι την υποταγή και την εξόντωση.  Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο υπάρχουν τώρα στον Καναδά περισσότεροι άνθρωποι των Πρώτων Εθνών από ό, τι όταν έφτασαν οι πρώτοι Ευρωπαίοι, ενώ στις ΗΠΑ έχουν απομείνει λιγότεροι από το ένα τέταρτο.

Ζητούμε τη δημιουργία μιας Νέας Ενωμένης Αμερικής (Νέων Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής)  που θα εκτείνεται  από την Αργεντινή μέχρι την Αλάσκα.  Κηρύσσοντας ένα τέτοιο ανεξάρτητο κράτος, μπορούμε να κηρύξουμε τα χρέη της χρεοκοπημένης Αμερικανικής Εταιρείας άκυρα και να πούμε στους Κινέζους πού να τα χώσουν.  Μια τέτοια χώρα θα είχε επίσης πρόσβαση στους πόρους του Καναδά και της Βραζιλίας και έτσι θα μπορούσε να τους χρησιμοποιήσει για να χρηματοδοτήσει την ανοικοδόμηση της διαλυμένης βιομηχανικής βάσης της Βόρειας Αμερικής.

Μια προεδρία Biden περιλαμβάνει τη διάλυση των σημερινών Ηνωμένων Πολιτειών σε τρία ή περισσότερες κομμάτια κινεζικών κρατών-σκλάβων.  Ο Κινεζο-Τζο είναι αποδεδειγμένος εγκληματίας του Βαθέως Κράτους.  Από όσο μπορούμε να πούμε, συμπεριλαμβάνοντας τις καταθέσεις φίλων που προσπάθησαν να πάνε σε αληθινές εκδηλώσεις της εκστρατείας του Biden, ο «εκλεγμένος Πρόεδρος Biden,» είναι προβολή που διαβάζει ομιλίες οι οποίες έχουν δημιουργηθεί από τμήματα εταιρικών δημοσίων σχέσεων.

Δεν θα εμβαθύνουμε σε αυτό, γιατί ούτε ο αμερικανικός λαός ούτε ο αμερικανικός στρατός θα δεχτούν μια προεδρία Biden.  Το γεγονός ότι ο Χάντερ Μπάιντεν αντιμετωπίζει κλήτευση για πολλαπλά εγκλήματα θα πρέπει να σας ειδοποιήσει πως στην πραγματικότητα δεν μπορεί να υπάρξει προεδρία Biden. 

https://apnews.com/article/joe-biden-politics-business-ukraine-subpoenas-b5245760245d5dee3e011f0df5e1868e

Υποστηρίζουμε πολλά από όσα έχει κάνει ο Ντόναλντ Τραμπ κι επιδοκιμάζουμε πλήρως την ιδέα «Κάνουμε την Αμερική Σπουδαία Ξανά».  Το πρόβλημα βρίσκεται στην τρέχουσα εταιρική δομή των ΗΠΑ, το χρέος της θα γίνει απαιτητό και τα αμερικανικά στρατεύματα σε όλο τον κόσμο θα ξεμείνουν από χρήματα, ενώ οι Αμερικανοί υποφέρουν από μια καταστροφική πτώση του εισοδήματος.

Η κατάσταση είναι ήδη τόσο άσχημη που πάνω από 50 εκατομμύρια Αμερικανοί δεν έχουν επαρκή πρόσβαση σε τρόφιμα.  Επίσης, με βάση δημοσκόπηση της Q4 την περασμένη εβδομάδα, σε δείγμα 9.201 ιδιοκτητών μικρών επιχειρήσεων, το 48% θα μπορούσε να κλείσει οριστικά πριν από το τέλος του έτους.  

https://www.alignable.com/forum/alignable-48-of-small-businesses-risk-closing-for-good-new-poll

http://theeconomiccollapseblog.com/archives/48-of-u-s-small-businesses-fear-that-they-may-be-forced-to-shut-down-permanently-soon

Έτσι, ακόμη και με τα αξιοσημείωτα επιτεύγματα του Τραμπ στα πρώτα 3 χρόνια της θητείας του, οι καθοδηγούμενες από τον ΠΟΥ-Φάουτσι καραντίνες Covid το 2020, ακόμη πιο επιζήμιες στις δημοκρατικές Πολιτείες, έχουν δημιουργήσει μια κατάσταση όπου 50 εκατομμύρια Αμερικανοί βρίσκονται στο χείλος της πείνας και σχεδόν το 50% των μικρών επιχειρήσεων των ΗΠΑ πρόκειται να πτωχεύσουν.

Ο Τραμπ πρόσφατα τουίταρε:

«Τα εμβόλια αποστέλλονται και βρίσκονται καθ΄οδόν, ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ.  Γίνε καλά ΗΠΑ.  Γίνε καλά ΚΟΣΜΕ.  Σας αγαπάμε όλους!»

@realDonaldTrump

Αυτό έρχεται μετά τη διαταγή του Λευκού Οίκου στον επικεφαλής του FDA να εγκρίνει το εμβόλιο της Pfizer μέχρι την Παρασκευή ή διαφορετικά να παραιτηθεί.  

https://www.msn.com/en-us/news/politics/white-house-orders-fda-chief-to-authorize-pfizer-biontech-vaccine-friday-or-submit-his-resignation/ar-BB1bR9AC

Είναι το ίδιο εμβόλιο, που ο ίδιος ο επικεφαλής επιστήμονας της Pfizer και άλλοι λένε ότι μετατρέπει τις γυναίκες σε στείρες, προκαλώντας το ανοσοποιητικό τους σύστημα να επιτίθεται στον ίδιο τους τον πλακούντα;

Τώρα, δεν θέλουμε να μπούμε στο αχανές διάστημα με τους αναγνώστες μας, αλλά πρέπει να εξετάσουμε την πιθανότητα ότι έχουμε να κάνουμε με αρκετές διαφορετικές, συγκλίνουσες χρονογραμμές.

Στη δική μου πραγματικότητα, η «πανδημία Covid-19» είναι μια τεράστια απάτη που έχει σχεδιαστεί για να τρομάξει το κοινό σε βαθμό που να κάνει εμβόλια τα οποία αλλοιώνουν το DNA και περιέχουν RFID νανο-τσιπ σχεδιασμένα να υποτάξουν τους ανθρώπους σε μόνιμη δουλεία.

Εδώ, για παράδειγμα, είναι ένα μέλος του αυστριακού κοινοβουλίου που αποδεικνύει στους συναδέλφους του πώς ένα κουτί της Coca Cola είναι «θετικό» στ στο Covid-19. 

Εν τω μεταξύ, ο κόσμος των εταιρικών ΜΜΕ κραυγάζει για θανατηφόρα πανδημία με μόνη ελπίδα σωτηρίας τα εμβόλια.  Είναι σαφές ότι αυτό είναι ένα τεράστιο προπαγανδιστικό ψέμα και στην πραγματικότητα οι αριθμοί του covid κατασκευάζονται με διάφορα μέσα για να δημιουργηθεί η εντύπωση μιας πραγματικής πανδημίας.

Σε αυτό το σημείο, σε ένα μάθημα για το πόσο μακριά επεκτείνεται το δίκτυο της Χαζαρικής Μαφίας των δωροδοκιών και του εκβιασμού, πηγές του Πενταγώνου μας λένε ότι ο Gordon Duff του Veterans Today ήταν διέσπειρε τρομολαγνεία Covid και δηλητήριο αντι-Trump  επειδή εκβιαζόταν για εγκλήματα πολέμου που διέπραξε στο Ελ Σαλβαδόρ.

Ρωτήσαμε τον Duff δύο φορές εκ του σύνεγγυς αν αυτό ήταν αλήθεια και αρνήθηκε να απαντήσει.  Αντ’ αυτού, είπε:

«Έχω δύο κόρες που εργάζονται σε ΜΕΘ· ό, τι λαμβάνετε είναι προπαγάνδα του Βαθέως Κράτους· όλο το αντι-εμβολιαστικό υλικό προέρχεται από ρωσικές υπηρεσίες πληροφοριών· αυτό έχει επιβεβαιωθεί· βιώνουμε ένα μαζικό θανατικό εδώ· τα νοσοκομεία ξεχειλίζουν.»

Να λοιπόν κάτι που μπορεί να κάνει κάθε αναγνώστης αυτών των άρθρων: πηγαίνετε σε ένα νοσοκομείο και δείτε μόνοι σας αν «ξεχειλίζει» με ασθενείς covid.  Αν τους δείτε, παρακαλούμε να δημοσιεύσετε τα ευρήματά σας με φωτογραφίες στο blog του αναγνώστη (ΣτΜ στο τμήμα σχολιασμού).  Έχω επισκεφθεί πολλά νοσοκομεία και μίλησα με πολλούς γιατρούς που λένε ότι είναι όλα ψεύτικα.

Άλλα παραδείγματα πιθανής παραπληροφόρησης ή αλλαγών χρονογραμμών είναι οι αναφορές ότι όλα τα μέλη της Βρετανικής Βασιλικής οικογένειας έχουν εκτελεστεί.  Δεδομένου ότι αυτή είναι μια εποχή υπερ-ρεαλιστικών CG (γραφιστικών προβολών) χρησιμοποιούμε χειρόγραφες επιστολές και ζητάμε αναλογικές φωτογραφίες για να επιβεβαιώσουμε πως οι βασιλικοί βρίσκονται ακόμα μαζί μας.  Και πάλι, είτε έχουμε να κάνουμε με μεγάλα ψέματα, είτε με μια εναλλακτική χρονογραμμή στην οποία έχουν εκτελεστεί.  Η επιβεβαίωση θα πάρει χρόνο, αλλά θα ενημερώσουμε τους αναγνώστες μας όταν μάθουμε.

Σε κάθε περίπτωση, το σημαντικό αυτές τις μέρες, που η δυτική ηγεσία έχει σαφώς χάσει το σχέδιό της, είναι να επικεντρωθείτε σε απτά πράγματα κοντά εσάς, όπως την οικογένειά σας, το σπίτι σας, τα κατοικίδια ζώα σας, την προμήθεια τροφίμων σας, την ασφάλειά σας, κλπ.  Εάν αυτά είναι ΕΝΤΆΞΕΙ, μην ανησυχείτε για την υστερία που βλέπετε στις ψηφιακές οθόνες σας.  Αυτή θα μπορούσε να απλά να είναι επιθανάτιος ρόγχος μιας λωποδύτισσας κοινότητας ΤΝ, η οποία έχει προσαρμοσμένα μποτάκια (bots) στο YouTwitFace που είναι συνδεδεμένα με τα προσωπικά δεδομένα σας στα προφίλ σας.

Αν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο covid-19 είναι πραγματικός μόνο στο μυαλό των θεατών που έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου από τα ΜΜΕ, τότε έχουμε μια ξεκάθαρη πορεία προς τη νίκη σε αυτή τη μάχη για τον πλανήτη Γη.  Αν πραγματικά προσπαθούν να μας εμβολιάσουν με ένα τατουάζ ταυτότητας που περιέχει «Λουσιφεράση» και ένα τσιπ RFID για τη σύνδεση με ένα ψηφιακό σύστημα χρήματος, τότε υπάρχει πραγματικά ένας εκπρόσωπος του αντίΧριστου μεταξύ μας, είτε σε μορφή ΤΝ είτε όχι.

Πρέπει να δεχτούμε ότι αυτός ο αντίχριστος έχει εκδηλωθεί ως επικείμενη απειλή για την ανθρωπότητα και μπορεί να ταυτοποιηθεί με τη σύλληψη των ανθρώπων που σπρώχνουν τα εμβόλια βασιζόμενοι σε μια κατασκευασμένη πανδημία.

Το μονοπάτι πιθανώς μπορεί να οδηγήσει στον Τζάρεντ Κούσνερ.  Θυμηθείτε, ήταν ο ιδιοκτήτης του 666 της 5ης Λεωφόρου, όπου η «Lucent (Lucifer) Technologies» ανέπτυσσε  μικροτσίπ εμφυτεύσιμα σε ανθρώπους.  Από εκεί το μονοπάτι σχεδόν σίγουρα θα οδηγήσει στην Ελβετία.  Για τον λόγο αυτόν, πρέπει να δοθεί στους Ελβετούς η επιλογή να παραδώσουν την ηγετική τους ομάδα ή να υποστούν τις συνέπειες.

Θυμηθείτε, υπό την δυσλειτουργική ηγεσία τους, το 2020 «Τελειώνει με το 93% των παγκόσμιων οικονομιών να συνάπτουν συμβάσεις …  Και με τις αγορές στα υψηλότερα όλων των εποχών.» 

https://www.zerohedge.com/markets/2020-ending-93-global-economies-contracting-and-markets-all-time-highs

Αυτό σημαίνει ότι η παρασιτική άρχουσα τάξη γίνεται όλο και πιο πλούσια, ενώ όλοι οι άλλοι γίνονται φτωχότεροι.

Όσον αφορά τους Κινέζους, η πραγματική ηγεσία τους της οικογένειας Δράκων  (σε αντίθεση με το κομμουνιστικό μέτωπο με τον ψεύτικο CGping [XiJinping] ) λένε ότι είναι πρόθυμοι να διαγράψουν όλα τα χρέη και να κάνουν μια νέα αρχή, αν απομακρυνθεί η γενοκτονική χαζαρική ηγεσία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. .....

    Έτοιμοι για δικό τους "ήλιο"...

    https://www.youtube.com/watch?v=VA1Estqb0oM

    .."μαζεύουν" αρκετή...ύβρη.......

    έχω την εντύπωση ότι δεν γνωρίζουν για τον Ήλιο της Δικαιοσύνης..!


    Προβλέπω.. "συστημένο" από.. Υπερίωνα...!



    Ποιητής των χρωμάτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις