ΗΠΑ - Ο ΑΠΟΧΩΡΩΝ BILL BARR = ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ;;

AG Bill Barr: Trump announces via Twitter that the Attorney General  resigned | The Independent 

 Το παρασκηνιο παραιτησης-ξεκουρασης του Bill Barr και

τι κυκλοφορει στο παρασκηνιο γυρω απο αυτο το θεμα...

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ LIN WOOD - 14.12.2020 
 
Ο Bill Barr είναι πατριώτης. Η επιστολή του προς τον Donald Trump ήταν εξαιρετική.
Πιστεύω ότι ο Barr θα ανακοινώσει σημαντικές κινήσεις πριν από τις 23/12, αλλά δεν θέλει να παραμείνει για τις διώξεις. Έχει κάνει τη δουλειά του και έχει υπηρετήσει καλά τη χώρα. Οι νέοι AG & βοηθοί θα διώξουν τον τεράστιο αριθμό υποθέσεων που έρχονται.
 
▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎
 
 Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "5:39 PM. 12/14/20 Twitter for iPhone Department of Defense @DeptofDefense Aghost in the daylight. A @usairforce B-2 Spirit stealth bomber flies over _Academy in Colorado Springs, Co. 3668 2:20MEST When B2 bomber IS no longer STEALTH (think public statements made last week) what must that signal? Planned/coordinated attacks on BARR com- ing [smear campaign] Public opinion is important Information warfare. A Traitor Justice 3:00PM-12/14/20-TwitterWebApp Twitter Web 3:00 PM- 12/14/20"
 
 
Είναι γεγονός ότι ο Πρόεδρος Τραμπ, τοποθέτησε τον Bill Barr στη Θέση του Γενικού Εισαγγελέα, με σκοπό να καταστρέψει την εμπιστοσύνη προς το Υπουργείο Δικαιοσύνης.
 
Είναι επίσης γεγονός πως, ο Bill Barr συνεργάστηκε άριστα με τον Πρόεδρο και πέτυχε κατά την διάρκεια της θητείας του, να κάνει τις περισσότερες συλλήψεις σε σχέση με την Εμπορία Παιδιών για Σεξουαλική Εκμετάλλευση και την Διακίνηση Ναρκωτικών, που έγιναν ποτέ στην Ιστορία! 
 
 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
 
Χωρίς να αναφερθούμε στις αμέτρητες συλλήψεις μελών της CABAL, που έχουν γίνει.
Παρά το γεγονός ότι κατηγορήθηκε για δήθεν ολιγωρία σε συλλήψεις, για άρνηση αναγνώρισης νοθείας στις εκλογές, κλπ., ήταν πάντα ξεκάθαρο πως τα πάντα εγίνοντο βάσει σχεδίου!
 
Έθεσε χωρίς αμφιβολία τις βάσεις και ετοίμασε τα κατηγορητήρια για τις Μαζικές Στρατιωτικές Συλλήψεις, και τα Στρατιωτικά Δικαστήρια που πρόκειται να ακολουθήσουν.
 
Εκτιμάται πως μέσα στο 10-ήμερο 14-23 Δεκεμβρίου, πιθανόν να προβεί σε κάποιες πολύ σημαντικές ανακοινώσεις/ ενέργειες, και η αποχώρηση του από την θέση, προφανώς γίνεται ώστε να μπορέσει να μετατραπεί σε ... ΜΑΡΤΥΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ!
 
Βεβαια κυκλοφορει επισης οτι ο Bill Barr φοβηθηκε κι εκανε πισω οσον αφορα τις διωξεις και τις μεγαλες συλληψεις που επροκειτο να γινουν κι ετσι προτιμησε να παραιτηθει με "κοσμιο" τροπο
 
Ό,τι και να συμβαίνει, η χθεσινή του επιστολή του προς τον Πρόεδρο, κάθε άλλο παρά επιστολή παραίτησης ήταν. Σε αυτήν εξήρε τις επιτυχίες του Προέδρου Τραμπ, και άφησε ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα..!
 
Θα φανεί στη συνέχεια...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις