ΧΜΜΜΜ....ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ....!!!

flwros 

Πρωτη φορα εκπροσωπος των ενοπλων δυναμεων και μαλιστα ο αρχηγος

του στρατου,στρατηγος Κ.Φλωρος εδωσε το παρον στην διαδικασια της "ενημερωσης".

Έτσι, λοιπόν ήρθε η ώρα και του Στρατού ...!!!

Ηρθε η ωρα μαλλον να συνηθιζει το ματι στο χακι...!!!

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις θα συμβάλλουν στην επιτήρηση και θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα του testing μέσω των 130 σταθμών που έχουν ήδη δημιουργηθεί για την διενέργεια rapid test.

Από τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου, όσοι πολίτες επιθυμούν, μπορούν να προσέρχονται για έλεγχο σε αυτούς τους σταθμούς, με ραντεβού. Παράλληλα με το πρόγραμμα αυτό, συνεχίζεται η συμμετοχή των ενόπλων δυνάμεων σε σειρά από δράσεις».

Ειπαμε εδω και καιρο οτι ο στρατος θα κανει τα τεστ και τα εμβολια....τωρα τι "εμβολια" θα ειναι αυτα και σε ποιους θα τα κανει θα το δουμε συντομα...

 

 

 

 

 

 

 

SINOMOSIOLOGOS

sinomosiologos.blogspot.gr 

 

Σχόλια

  1. Τώρα σωθηκαμε!! Άμα μπήκαν και οι προδότες καραβαναδες να μας σώσουν, ζητώ που καηκαμε!!! Ρε ουστ προδότες...
    Όλοι να προσφύγουμε στην Παναγία μας. Εκεί είμαστε σίγουροι. Φτυστε ότι ένστολο υπάρχει, καμιά εμπιστοσύνη. Ούτε σε παπάδες, ούτε σε αξιωματουχους, ούτε σε τιτλουχους. Όλοι πουλημενοι στον Εξαποδακια είναι.
    Στην Παναγία μας Έλληνες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι σκοτισμένος μυαλικά. Θέλεις, τάχα, να προσφύγουμε στην Παναγιά και συγχρόνως να μην έχουμε καμμία εμπιστοσύνη στους παπάδες, γιατί είναι πουλημένοι στον Εξαποδάκια. Η Ορθοδοξία δεν έχει καμμία σχέση με τον Καθολικισμό και τον Προτεσταντισμό με τις χιλιάδες παραφυάδες του. Δεν είχε Ιερά Εξέταση ούτε συγχωροχάρτια. Ήταν πάντοτε παρούσα στην πρώτη γραμμή όλων των εθνικών αγώνων. Επίσης, η Ορθοδοξία δεν έχει κυκλώματα παιδεραστίας. Οι ιερωμένοι στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι πατριώτες, πολύτεκνοι και βρίσκονται δίπλα στον ταλαιπωρημένο και χρήζοντα βοήθειας συνάνθρωπό μας. Πιθανόν να ισχυρίζεσαι ότι αναφέρεσαι στους ιεράρχες. Δεν αναλογίζεσαι, όμως, ότι πολύ νεαρής ηλικίας αφιερώνονται στην Εκκλησία, πολλές φορές ζουν μακριά από τους δικούς τους ανθρώπους, δεν δημιουργούν οικογένεια και επιτελούν μεγάλο έργο στις επαρχίες τους, ιδιαίτερα, μάλιστα, στα δύσκολα χρόνια του μνημονίου.
      Το ίδιο ισχύει για την μεγάλη πλειοψηφία των υπηρετούντων στο στράτευμα. Είναι, κατά βάσιν, παιδιά οικογενειών που βασίζονται στον μισθό τους ή στο μεροκάματο και όχι καλομαθημένοι γόνοι πλουσίων. Δεν γνωρίζω τι συμβαίνει στους ανώτατους αξιωματικούς, οι οποίοι ευρισκόμενοι αναγκαστικά σε "επαφή" με την πολιτική εξουσία είναι, δυστυχώς, πιθανόν να προβαίνουν σε ενέργειες που δεν τιμούν την στολή τους, καθώς η ματαιοδοξία, και όχι μόνον, αποτελεί κινητήρια δύναμη, που παρασύρει πολλούς.
      Εν ολίγοις, αν κάποιος ισχυρίζεται σοβαρώς, ότι οι ένστολοι είναι για φτύσιμο και δεν πρέπει να εμπιστευόμαστε ούτε αυτούς ούτε τους παπάδες, αλλά μας καλεί, περιέργως, να προσφύγουμε στην Παναγία μας, σημαίνει απλώς ότι "δεν είναι στα καλά του" και θα ήταν επωφελές και για τον ίδιο να μην ασχολείται με τίποτε απολύτως και να αποσυρθεί από την δημόσια κυκλοφορία, έστω και ως σχολιαστής σε blogs.
      Προτείνω να αποσυρθεί στο χωριό του. Ελπίζω να έχει χωριό και μάλιστα ορεινό, ώστε τουλάχιστον να έχει εξασφαλισμένο τον καθαρό αέρα. Όλα τα άλλα έρχονται δεύτερα.

      Διαγραφή
    2. Φίλε μου νομίζεις πως οι ορθόδοξοι παπάδες δεν είναι παιδόφιλοι !!στην μόνη Πετραπη που είναι όλοι οι ιερά σύνοδος οι μισοί μιλάνε μεταξύ τους με θρυλικά ονόματα !!!οποτε λίγοι πολύ λίγοι είναι άνθρωποι του θεού !!!

      Διαγραφή
    3. Φίλε μου νομίζεις πως οι ορθόδοξοι παπάδες δεν είναι παιδόφιλοι !!στην μόνη Πετραπη που είναι όλοι οι ιερά σύνοδος οι μισοί μιλάνε μεταξύ τους με θρυλικά ονόματα !!!οποτε λίγοι πολύ λίγοι είναι άνθρωποι του θεού !!!

      Διαγραφή
  2. τα εμβολια και τα τεστ να τα κανουν αναμεταξυ τους
    οσο για το στρατο ας κοιταξει τα διατρυτα συνορα τους τουρκους
    τους προδοτες που ξεπουλανε την πατριδα και εμπαση περιπτωση
    αν εχουμε δικτατορια να μας το πουν
    οχι να κρυβονται πισω απο τον κουλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτός δεν ήταν που είπε:"Αν μπουν στο Αιγαίο πρώτα θα τους κάψουμε και μετά θα πάμε να δούμε ποιοί είναι"; Και μετά που μπήκαν οι Τούρκοι στην αιγιαλίτιδα ζώνη δεν τον ξαναείδαμε αλλά φήμες λένε ότι ακούγονταν από το αρχηγείο των ενόπλων δυνάμεων κρωξίματα κότας και έβλεπαν πούπουλα να εκτινάζονται στον αέρα...
    Πρόκειται για εξαιρετικά αξιόπιστο άτομο...
    Τώρα θα τεθεί στην υπηρεσία του testing και του εμβολιασμού! Ἀκρως στρατιωτική αρμοδιότητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμε 00:48. Όλοι τους δέχονται εντολές από τους ανώτερους τους. Προδοτικές εντολές τις οποίες πρέπει να εκτελέσουν. Αλλιώς κόψιμο ο μισθός. Δεν υπηρετούν πατρίδα, δεν υπηρετούν ψυχές οι μεν και οι δε. Υπηρετούν την τσέπη τους και κατ' επέκτασιν τα αφεντικά τους. Το αποτέλεσμα πάντως είναι ένα. Η προδοσία. Οι δε ανώτατοι είναι μασόνοι. Οι κατώτεροι δεν είναι άλλα υπακουν μασωνικες εντολές. Άρα; Πρέπει να βγεις εσύ στον καθαρό αέρα για να οξυγονωθεις γιατί προφανώς με την μάσκα σου μέρα νύχτα έκανες τα εγκεφαλικά σου κύτταρα. Μην ανησυχείς όμως ο "ελληνικός" στρατός και οι μισθωτοί σου λύκο ποιμένες θα σου προτείνουν το εμβόλιο να σωθείς ανεγκεφαλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιθανολογώ ότι είσαι αυτός που έγραψε το σχόλιο στις 18/12 και ώρα 23:10. Είναι γνωστό ότι και ο στρατός και ο κλήρος έχουν ιεραρχία και επομένως οι κατώτεροι υπακούουν σε εντολές. Εσύ πώς γνωρίζεις ότι οι εντολές είναι προδοτικές και αν δεν εκτελεστούν περικόπτεται ο μισθός; Είσαι στρατιωτικός ή ιερωμένος, έχεις δεχθεί τέτοιες εντολές, δεν τις έχεις εκτελέσει και έχει περικοπεί ο μισθός σου; Έχεις αδελφό, ξάδελφο, θείο κλπ. ή στενό σου φίλο που υπηρετεί και σου έχει εκμυστηρευτεί κάτι σχετικό; Πώς μιλάς με απόλυτο τρόπο; Το ίδιο συμβαίνει και με άλλον σχολιαστή που αναφέρει με σιγουριά ότι οι ορθόδοξοι παπάδες είναι παιδόφιλοι και οι μισοί ιεράρχες μιλάνε μεταξύ τους με θρυλικά ονόματα, όπως γράφει. Συμπεραίνω ότι οι ιεράρχες ή είναι φανατικοί πατριώτες και ο ένας λέει τον άλλο Μεγαλέξανδρο, Βουλγαροκτόνο, Παλαιολόγο, Κολοκοτρώνη, Καραϊσκάκη, Παπαφλέσσα κλπ. ή είναι οπαδοί του Ολυμπιακού, οπότε διαφοροποιούνται κάπως οι προσφωνήσεις και κυριαρχούν τα ονόματα Γιούτσος, Λοσάντα, Υβ, Δεληκάρης, Αναστόπουλος κλπ.
      Δεν υπερασπίζομαι κανέναν απολύτως ως φυσικό πρόσωπο, γιατί δεν έχω προσωπική άποψη για όσα αναφέρεις. Όποιος μιλά απόλυτα ή είναι γνώστης ή πρόκειται περί προβληματικής περιπτώσεως. Αν είναι γνώστης, ας δώσει και σε εμάς τα φώτα του με απτές αποδείξεις. Όμως, όλως τυχαίως, πολλοί εξ αυτών έχουν ‘’θέμα’’ με την Εκκλησία. Άνθρωποι που τελευταία φορά που πήγαν σε εκκλησία ήταν στα βαφτίσια τους - για την ακρίβεια ‘’τους πήγαν’’- εκφέρουν άποψη σαν γνώστες του χώρου, αναφερόμενοι σε λυκοποιμένες, παπαδαριό κλπ. με ανεξήγητο μένος. Στερούμενοι διακρίσεως, απλά και μόνον επειδή κάπου κάτι διάβασαν, περιφέρουν την παχυλή τους άγνοια, απαιτώντας, όπως συνάγεται εκ της αντιδράσεώς τους στην αντίθετη άποψη, να γίνουν αποδεκτοί οι αναπόδεικτοι ισχυρισμοί τους.
      Η τεχνολογική εξέλιξη έδωσε και σε αυτούς τους καψερούς την δυνατότητα, μέσῳ του πληκτρολογίου, να εκφράσουν επιτέλους την ‘’γνώμη’’ τους χωρίς ‘’κόστος’’, όπως θα συνέβαινε αν την εξέφραζαν δια ζώσης ενώπιον τρίτων. Και φυσικά, αναλόγως και του ακροατηρίου, θα την εξέφραζαν μόνο μία φορά, γιατί αν επανέρχονταν θα γίνονταν καταγέλαστοι. Ενώ τώρα, μέσα στην ροή των σχολίων, δεν την γλυτώνουμε. Είμαστε ‘’υποχρεωμένοι’’ να υποστούμε και την δική τους ‘’γνώμη’’. Ναι, και την δική τους ‘’γνώμη’’, τρομάρα τους.

      Διαγραφή
    2. ΟΦΕΙΛΩ, ΠΑΝΤΩΣ, ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩΪ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΩΤΙΟΝ ΗΚΟΥΣΕ ΠΕΡΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ (ΚΙΝΑΙΔΩΝ) ΠΑΠΑΔΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΩΣΤΟΣΟ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΩ ΤΑΣ ΑΠΤΑΣ (ΔΗΛ. "ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΑΣ") ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ, ΑΦΟΥ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΫΠΟΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΕΝΑΠΟΘΕΣΙΝ ΤΩΝ ΑΚΡΟΔΑΚΤΥΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΣ ΠΕΡΙΟΧΑΣ ΔΥΣΟΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΚΤΗΡΙΟΓΕΝΕΙΣ. ΕΠΙΣΗΣ, ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ "ΘΕΜΑ" ΜΕ ΤΗΝ "ΕΚΚΛΗΣΙΑΝ" ΚΑΘΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΝ ΕΠΙΣΚΕΨΙΝ ΜΟΥ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΠΡΟ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ Η' ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑΣ, ΕΖΗΤΗΣΑ ΣΥΓΧΩΡΕΣΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΜΟΥ.
      ΗΛΙΘΙΟΣ.ο.

      Διαγραφή
    3. Σε αυτόν τον μάταιο κόσμο όλοι μας πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι να φτάσουμε "στο τέλος του δρόμου". Εκεί θα μας αποκαλυφθεί η αλήθεια. Εσύ, ας πούμε, θα μάθεις αν σε συγχώρησε ο εαυτός σου, άλλος θα μάθει αν τον συγχώρησε ο Θεός. Ο εαυτός μας είναι πιο αυστηρός κριτής από τον Θεό. Δεν είναι Θεός να σε συγχωρήσει, αν τον έχεις ταλαιπωρήσει με τα καμώματά σου. Φέρσου έξυπνα κι όχι όπως υπογράφεις. Άσε τους εγωισμούς και πήγαινε με την άλλη μεριά.

      Διαγραφή
    4. ΣΥ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΩ ΔΥΟ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΣ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥΣ, ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΚΡΙΝΕΣ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΛΑΟΝ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΗΪ ΕΣΤΩ ΤΟΝ ΘΥΜΟΝ ΤΟΥ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΑΣ ΤΟΥ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΝΩΝΥΜΟΝ ΣΧΟΛΙΟΝ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΑΙ ΤΟΥ ΕΙΚΟΣΙ ΕΝΑ ΔΕΝ ΗΣΑΝ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΒΑΡΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟΝ. ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΗΣΑΝ ΔΕΙΛΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΟΝΤΑΣ ΚΑΜΜΙΑ ΣΑΡΑΝΤΑΡΙΑ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΝ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ "ΣΤΑ ΙΣΑ" ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΔΥΟ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΝΩ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΑΙ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΙΩΝΑΣ. ΔΙΫΛΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΚΩΝΩΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΜΗΛΟΝ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΝ... Ο QΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΘΑΡΤΟΣ ΑΛΛΑ ΜΑΤΑΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΟΠΟΝ ΠΟΥ ΗΛΘΑΜΕ ΕΙΣ ΤΗΝ ΓΗΝ.
      ΗΛΙΘΙΟΣ.ο.

      Διαγραφή
  5. Μην ξεχνάτε πως και τότε ο στρατός τα φιλαγε με την γρίπη h1n1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και τα σύνορα ποιος τα φυλάει; Οι σκύλοι;
    Δείτε εδώ πως οι Εβραίοι σατανιστές της κυβέρνησης και των διαβολογιατρων φουσκώνουν τα νούμερα.
    https://www.makeleio.gr/εξωφυλλο/ΕΤΣΙ-ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ-ΤΑ-ΝΟΥΜΕΡΑ-ΤΟΥ-covid-ΓΥΝΑΙΚ/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. https://katohika.gr/ellada/afylakta-ta-synora-ston-evro-pernoun-anenochlitoi-akoma-kai-me-opla/

    Ακούς ανώνυμε Αυνάν 00:48; Θα σε σώσει ο ουκ 3.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΗΪΣ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΘΕΟΝ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.
    ΗΛΙΘΙΟΣ.ο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΡΩΣΤΙΑ – ΑΝΕΡΓΙΑ – ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΚΑΤΩ Η Νεα Δικτατορια // ΤΑ ΑΠΛΗΣΤΑ, ΑΠΑΤΗΛΑ, ΜΑΚΑΒΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΠΙΣΤΑ ΙΑΤΡΟ-ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΙΑ, ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΛΑΘΗ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ // Διαβαστε το κειμενο του Ιταλου Ιατρο-δικαστη Μαριο Πασκουαλε: «Τα πρωτοκολα ειτε δεν τηρουνταν, ειτε ηταν λανθασμενα. Νομιζαμε ότι αυτος ο ιος πειραζε τα πνευμονια και χρησιμοποιουσαμε οξυγονο υπο πιεση, σκοτωνοντας τους ασθενεις. Τελικα όμως διαπιστωσαμε ότι προκαλει θρομβο-εμβολες (αποφραξεις αγγιων), κατι που είναι θεραπευσιμο (αυτή η θεραπεια χρησιμοποιειται μονο σε ΜΙΑ κλινικη στην Ελαδα) // Ένα αλο μεγαλο λαθος, ηταν ότι ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΕΤΡΕΠΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΕΚΡΟΨΙΕΣ, ώστε να ανακαλυψουμε τις βασικες αιτιες. Αυτοι που εχουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. Ο ιος αυτος είναι ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΔΥΝΑΜΟΣ, σαν το ιο της γριπης. Δεν είναι ανησυχητικος, διοτι είναι ενας από τους χιλιαδες ιους που συμβιωνουν μαζι μας. Ασχολουμε 25 χρονια με τους ιους και γνωριζω ποιος είναι πραγματικα επικινδυνος. Ο ιος Sars-Cov-1 που κυκλοφορησε τα προηγουμενα χρονια, ηταν πολύ πιο επικινδυνος. Το μονο αποτελεσματικο εμβολιο είναι Η ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΟΣΙΑ // Επισης πρεπει να πω ότι ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ, προπαντος στους γεροντες και στα μικρα παιδια. Η μασκα κανει πιο οξινο το PH του αιματος και μειωνει το οξυγονο όχι μονο στο αιμα, αλα και σε όλα τα οργανα του σωματος. Στα παιδια είναι ακομα πιο σοβαρο, διοτι η οξυνση που προκαλειται από τις μασκες, αυξανει τον κινδυνο για πολες παθολογιες. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ ΜΑΣΚΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΟΣΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ. Προκειται για ΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ και θα πρεπει αυτές οι κυβερνησεις να δικαστουν για εγκληματα κατά της ανθρωποτητας. Πρωτιστως οι γιατροι πρεπει να επανακτησουν την αξιοπρεπεια τους και τον πραγματικο ρολο τους στην κοινωνια και να μην γινοντε συνεταιροι εγκληματικων πολιτικων» // Δεν σας κανει εντυπωση η σατανικη εμμονη των βρυκολακων με το 999?: ενια ατομα στις εκλησιες, συγκεντρωσεις μεχρι 9 ατομα, 9 ατομα στα σπιτια // Αν το αντιστρεψεις βγαινει ο αριθμος 666 (δημοσιογραφος ρωτησε λοιμωξιολογο και αυτος απαντησε «δεν είναι δικη μας αποφαση αλα σατανιστων πολιτικων»)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΙΣ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΕΝΙΚΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΕΒΛΟΝ. ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΙΕΡΑΡΧΙΚΩΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ. ΔΗΛ. ΟΣΟΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΒΑΘΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΙΣΘΟΦΟΡΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝ. ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ, ΝΑΥΤΑΙ κτλ ΕΠΕΙΔΗ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑΝ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΝ ΤΟΥ ΕΙΚΟΣΙ ΕΝΑ ΗΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΤΗΡΟΥΣΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΦΟΡΙΚΟΝ ΣΤΡΑΤΟΝ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΕΠΤΑ ΣΦΑΙΡΕΣ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΑΓΩΝΙΑ ΤΡΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΝ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑ ΑΛΛΑ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΜΑΚΕΛΛΑΡΗΣ".
    ΗΛΙΘΙΟΣ.ο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ολοι οι νεοταξιτες μοιαζουν και υποστηριζονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις