Διακομιστής της Dominion συνδέθηκε με το Ιράν και την Κίνα, δείχνει ψηφιακή εγκληματολογική ανάλυση...!!!

 

Μια ψηφιακή εγκληματολογική ανάλυση ενός πρώην αναλυτή των στρατιωτικών Υπηρεσιών Πληροφοριών, του οποίου

η ταυτότητα αποκρύφθηκε σε μια ένορκη κατάθεση που συνοδεύει την αγωγή της δικηγόρου Σίντνεϊ Πάουελ κατά αξιωματούχων του Μίσιγκαν, υποστηρίζει ότι παρουσιάζει «αδιαμφισβήτητα αποδεικτικά στοιχεία» πως οι διακομιστές της Dominion Voter Systems ήταν προσβάσιμοι και «σίγουρα υπήρξε εκμετάλλευση από κακόβουλους φορείς όπως το Ιράν και η Κίνα».

Η αγωγή της Πάουελ, η οποία κατατέθηκε στις 25 Νοεμβρίου εναντίον της κυβερνήτριας του Μίσιγκαν Γκρέτσεν Ουίτμερ, της υπουργού Εσωτερικών του Μίσιγκαν, Τζόσελυν Μπένσον και του Διοικητικού Συμβουλίου του Μίσιγκαν, περιλαμβάνει την ένορκη δήλωση (pdf), ενός πρώην αναλυτή της 305ης στρατιωτικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, βάση της οποίας «το λογισμικό της Dominion ήταν προσβάσιμο από πράκτορες της Κίνας και του Ιράν, με σκοπό την παρακολούθηση και την χειραγώγηση των εκλογών, συμπεριλαμβανομένων των πιο πρόσφατων προεδρικών εκλογών των ΗΠΑ το 2020».

Μια ξεχωριστή αγωγή (pdf) στην Γεωργία, αναφέρεται με περισσότερες λεπτομέρειες στους ισχυρισμούς, υποστηρίζοντας ότι «χρησιμοποιώντας διακομιστές και υπαλλήλους άμεσα εμπλεκόμενους με κακόβουλους φορείς και εχθρικές ξένες δυνάμεις, σε συνδυασμό με πολλά εύκολα προσβάσιμα διαπιστευτήρια, η Dominion αμελώς επέτρεψε σε ξένες δυνάμεις να αποκτήσουν πρόσβαση σε δεδομένα και σκοπίμως έδωσε πρόσβαση στις υποδομές της με σκοπό την παρακολούθηση και χειραγώγηση των εκλογών, συμπεριλαμβανομένων των πιο πρόσφατων του 2020».

Ο αναλυτής, ο οποίος ισχυρίζεται ότι έχει «μεγάλη εμπειρία ως “χάκερ με λευκό καπέλο” ή αλλιώς “ηθικός χάκερ” με συνεργασίες με μερικούς εκ των κορυφαίων εκλογικών εμπειρογνωμόνων παγκοσμίως», είπε ότι σάρωσε κόμβους δικτύου της Dominion και βρήκε μια σειρά διασυνδέσεων με ξένες οντότητες, συμπεριλαμβανομένης της πρόσβασης στον διακομιστή της Dominion από ένα δίκτυο από την πόλη Χουνάν της Κίνας. Ένας άλλος εγκληματολογικός έλεγχος επιβεβαίωσε διασυνδέσεις με μια ιρανική διεύθυνση IP, έγραψε ο αναλυτής, και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το σύνολο αυτών των συμπεριφορών σάρωσης δείχνει ότι ξένοι πράκτορες εχθρικών εθνών είχαν πρόσβαση σε λίστες ψηφοφόρων των ΗΠΑ και ότι αυτό συνέβη πολύ πρόσφατα.

Ο αναλυτής είπε ότι τα ευρήματα αντιπροσωπεύουν μια «πλήρη αποτυχία» εκ μέρους της Dominion να παρέχει «την στοιχειώδη κυβερνοασφάλεια».

«Δεν πρόκειται για ένα τεχνολογικό ζήτημα, αλλά μάλλον ζήτημα διοίκησης και στοιχειώδους ασφάλειας: εάν δεν διορθωθεί, από εδώ και πέρα οι μελλοντικές εκλογές στις Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα είναι ασφαλείς και οι πολίτες δεν θα έχουν καμία εμπιστοσύνη στα αποτελέσματα», κατέληξε ο αναλυτής.

Η Dominion δεν απάντησε σε ερώτημα της Epoch Times σχετικά με τους ισχυρισμούς, αν και η εταιρεία εξέδωσε δήλωση την Τετάρτη – την ίδια μέρα που η Πάουελ υπέβαλε αγωγή στο Μίσιγκαν, λέγοντας ότι είναι «αβάσιμες οι κατηγορίες των τελευταίων ημερών εναντίον της εταιρείας και των συστημάτων ψηφοφορίας της».

Η εταιρεία πρόσθεσε: «Τα συστήματα ψηφοφορίας Dominion έχουν σχεδιαστεί και πιστοποιηθεί από την κυβέρνηση των ΗΠΑ να είναι κλειστού τύπου και δεν βασίζονται στη συνδεσιμότητα δικτύου. Τα μηχανήματα της Dominion επίσης δεν έχουν θύρες USB ή άλλες θύρες μνήμης».

Η δήλωση ήρθε αφότου η Πάουελ ισχυρίστηκε στην αγωγή της ότι «εκατοντάδες χιλιάδες παράνομοι, που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις, διπλοί ή καθαρά πλασματικοί ψήφοι» πραγματοποιήθηκαν μέσω «μαζικής εκλογικής απάτης».

Βάση του ισχυρισμού της αγωγής, το εκλογικό λογισμικό και το υλικό της Dominion Voting Systems που χρησιμοποίησε το Διοικητικό Συμβούλιο του Μίσιγκαν, βοήθησαν στη διευκόλυνση της απάτης.

«Τα συστήματα Dominion προέρχονται από λογισμικό σχεδιασμένο από την Smartmatic Corporation, η οποία έγινε Sequoia στις Ηνωμένες Πολιτείες», αναφέρει η αγωγή (pdf).

Η Dominion ισχυρίζεται ότι δεν έχει οικονομικούς ή οργανωτικούς δεσμούς με την Smartmatic, αν και είπε ότι αγόρασε περιουσιακά στοιχεία μιας εταιρείας που προηγουμένως ανήκε στην Smartmatic. Τόσο η Dominion όσο και η Smartmatic αρνήθηκαν οποιουσδήποτε δεσμούς με ξένες κυβερνήσεις.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις