ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

 

►Τα μέλη της υπηρεσίας Πληροφοριών του Τραμπ και της στρατιωτικής ομάδας είναι σε ετοιμότητα για ένα σενάριο Πράξης Εξέγερσης (Insurrection Act), αλλά

ο Trump πρέπει ακόμα να είναι αυτός που θα τραβήξει τη σκανδάλη. Θα το κάνει;

►Το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα τελείωσε. Ο McConnell μόλις διέπραξε την αυτοκτονία της σταδιοδρομίας του και απαξιώθηκε ολόκληρο το κόμμα, πλαισιώνοντας τον Μπάιντεν ως τον «νικητή» των προφανώς δόλιων εκλογών.

►Ένα νέο πολιτικό κόμμα θα προκύψει από όλα αυτά και οι Αμερικανοί θα απορρίψουν τόσο τo απελπιστικά διεφθαρμένo Δημοκρατικό Κόμμα όσο και το αξιολύπητο, χωρίς σπονδυλική στήλη Ρεπουμπλικανικό.

►Όλοι βλέπουμε τόσο κοντόφθαλμα. Τα σημάδια δείχνουν τώρα προς τον πόλεμο με την Κίνα, όχι απλώς έναν εγχώριο πόλεμο με το βαθύ κράτος. Η Αμερική μπορεί να βρίσκεται σε ενεργό διεθνή πόλεμο πριν από την 20η Ιανουαρίου.

►Οι κυβερνοεπιθέσεις που φαίνεται να προέρχονται από την Κίνα (αν και τα ψεύτικα ειδησεογραφικά μέσα συνεχίζουν να αναφέρουν τη Ρωσία) έχουν διεισδύσει και διακυβεύσει τις κυβερνητικές υπηρεσίες των ΗΠΑ που ελέγχουν όλους τους πυρηνικούς πυραύλους και τα αποθέματα πυρηνικών υλικών. Αυτή ήταν μια καταστροφική επίθεση στον κυβερνοχώρο, με τεράστιες συνέπειες για την εθνική ασφάλεια.

►Ορίζω αυτό το γεγονός ως «Cyber Red Dawn.»

►Ο στρατηγός Flynn φαίνεται να καλεί τον Trump να επικαλεστεί την Πράξη Εξέγερσης. Επιβεβαιώνει την «ξένη παρέμβαση» στις εκλογές των ΗΠΑ.

►Ο Lin Wood κατηγορεί τον πρόεδρο του Αν. Δικαστηρίου Δικαστή Roberts ότι είναι ένας προδοτικός, διεφθαρμένος (πιθανός) παιδεραστής που έχει προδώσει την Αμερική.

►Το Ανώτατο Δικαστήριο χαρακτηρίστηκε πλέον ως «συνένοχο» σε συνωμοσία για την ανατροπή των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

►Υπενθύμιση της εντολής του Πενταγώνου να κλείσει τα εσωτερικά του «ασφαλή» συστήματα επικοινωνιών, σε όλους τους τομείς, λόγω καταστροφικής εισβολής στον κυβερνοχώρο.

►Το Υπουργείο Ενέργειας και Εθνικής Διοίκησης Πυρηνικής Ασφάλειας ήταν χακαρισμένα και σε κίνδυνο, αποκαλύπτοντας τα μυστικά της εθνικής ασφάλειας και λεπτομέρειες σχετικά με πυρηνικούς πυραύλους της Αμερικής, πυρηνικά καύσιμα, συμβατικά εργαλεία του δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας και άλλα. Μια τεράστια παραβίαση. Κυβερνοπόλεμος.

►Ο αμερικανικός στρατός αποκαλύπτει: «αναμένουμε ενέργειες αντιπάλων που στρέφονται κατά της πατρίδας.»

►Το Ανώτατο Δικαστήριο προχωρά αργά την αγωγή της Sidney Powell στα πλαίσια μιας ακόμη προδοσίας της Αμερικής. Τα δικαστήρια δεν θα είναι η λύση. Μόνο ο στρατός.

►Ο Δρ Jerome Corsi λέει ότι ο Trump θα κερδίσει.

►Υπάρχει μια διελκυστίνδα μέσα στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών. Ο Miles Guo (gnews) λέει: «Ο πόλεμος μεταξύ του ΚΚΚ και των Ηνωμένων Πολιτειών έχει ήδη ξεκινήσει και το πεδίο μάχης βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες.»

►Νέα εμβολίων: ένας δεύτερος εργαζόμενος στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης της Αλάσκας είχε αλλεργική αντίδραση στο εμβόλιο κοροναϊού της Pfizer μόλις μία ημέρα μετά από την αναφυλαξία που εκδήλωσε ένα άλλο μέλος του προσωπικού στο ίδιο νοσοκομείο. Μια νοσοκόμα στις ΗΠΑ λιποθυμά μπροστά στην κάμερα, λίγα λεπτά μετά τη λήψη του εμβολίου κοροναϊού σε ζωντανή μετάδοση. Εφιάλτης για τις δημόσιες σχέσεις της βιομηχανίας εμβολίων. Οι γιατροί έσπευσαν να μπλοκάρουν την κάμερα κατά το συμβάν…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

  1. Μάλιστα.

    Συνωμοσιολόγε, με βάση την προσωπική σου άποψη και από αυτά που εχεις δει ως τώρα, πιστεύεις ότι σύντομα θα μεταβούμε σε 3ο παγκόσμιο? Δεν θα γίνει τελικά εμφύλιος εκεί πρώτα?

    Πάντως, κάποιοι ψιθυρίζουν ότι ο πόλεμος έχει ήδη ξεκινήσει. Βλέπω διαρκώς βίντεο με πολύ μεγάλη κινητικότητα στρατιωτικών στο twitter, σε όλο το κόσμο.
    Ακόμα και το twitter του Τραμπ πλέον είναι απόλυτα κρυπτικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο που ειναι να γινει εχει αποφασιστει και σιγουρα δεν περιμενουν τελευταια στιγμη να το αποφασισουν...
      Δε ξερω τι θα γινει...
      Αυτο που ξερω ειναι οι κατι θα γινει αλλιως ποιος ο λογος ολων αυτων...?

      Διαγραφή
  2. Πολύ σημαντικές ειδήσεις.
    Ευχαριστούμε Συνωμοσιολόγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. .....

      Όντως ευχαριστούμε..

      Σωστός Kapa Mi που το επεσήμανες.

      Ασχέτως εάν το κάνει για ιδίον όφελος, ακόμα κι έτσι.. έχει κόπο για το μοιράζεται.


      Ποιητής των χρωμάτων

      Διαγραφή
    2. Τι εννοείς, ποιητά, όταν λες ότι ο Συνωμοσιολόγος "το κάνει για ιδίον όφελος" ;;;;;

      Διαγραφή
    3. ...

      Δεν υφίσταται λόγος παρεξήγησης..

      Ως ερευνητής ο Συνωμοσιολόγος κάνει τον κόπο να μοιράζεται ότι εντοπίζει κατά το δοκούν...

      Ένας ερευνητής πιστεύω ως αναζητητής της Αλήθειας, συσσωρεύει τις πληροφορίες πρώτα για να ενημερώνεται ο ίδιος (ιδίον όφελος) και να μπορεί να "είναι" μέσα στα πράγματα..
      ..έπειτα εάν είναι στην ιδιοσυγκρασία του να το μοιράζεται..

      Αυτό το κάνουν πολλοί λίγοι...

      Αλήθεια δεν κατάλαβες πως το έθεσα..;

      Πιστεύεις ότι ήθελα να προσβάλω συμμετέχοντας στο.. ευχαριστώ..;


      Ποιητής των χρωμάτων


      Διαγραφή
    4. Η ερώτησή μου αποσκοπούσε στο να το ξεκαθαρίσεις, ποιητά.
      Καθότι κάποιος θα μπορούσε να το εκλάβει αλλιώς.

      Διαγραφή
  3. Συμπληρωματικά (για το Ανώτατο Δικαστήριο):

    https://theepochtimes.gr/to-anotato-dikastirio-apanta-ston-isch/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κε μπλα μπλα κε μπλαμπλα κε ολοι οι θεομουρλοι ινε εκτος τρελοκομειων // αφτο που χριαζετε σημερα η πτωματοφαγα σχιζοφρενης ανθρωποτης ινε ενα απεραντο τρελοκομιο σε καθε κρατος, χωρητικοτητας τουλαχιστον ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΠΑΛΑΒΩΝ // Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ // Στο τελος του κοσμους θα απομεινουν ΤΡΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ: Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ, Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ λέω να επινοήσεις και ένα νέο αλφάβητο. Ακόμα καλύτερα (για σένα).

      Διαγραφή
  5. ΠΛΑΤΩΝ :"Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΗΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΔΙΑΣΑΛΕΥΣΙΝ ΛΟΓΙΚΟΥ".
    ΗΛΙΘΙΟΣ.ο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό κολλάει ειδικά σ' αυτούς που γράφουν γκρίκλις

      Διαγραφή
  6. Εγώ από την πλευρά μου να ευχαριστήσω τον συνομωσιολογο για την προσπάθεια του να μας ενημερώνει διαφορετικά από τα Μέσα Μαλακυνσης Εγκεφάλου(ΜΜΕ). Θεός δεν είναι βέβαια να γνωρίζει το μέλλον, είναι άνθρωπος με την ίδια αγωνία για την πατρίδα μας και εν γένει για όλη την ανθρωπότητα όπως όλοι όσοι μπαίνουμε εδώ και ενημερωνόμαστε. Συνομωσιολογε σε ευχαριστούμε για το κάτι διαφορετικό, απλά συνέχισε...

    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. σιγουρα ειναι μεγαλη η προσπαθεια του και σε χρονο και σε ενεργεια και σιγουρα ειναι αξιος συγχαρητηριων.προσωπικα αυτη η αισθηση σιγουριας για τη νικη του καλου που πηγαζει απο το λογο του μου δινει μια νοτα ελπιδας οτι μπορει κατι να γινει για την σωτηρια του πλανητη και της χωρασ μας ανεξαρτητα του τελικου αποτελεσματος.δε ξερω αν μπορει να εχει ιδιο οφελως ο ανθρωπος αλλα ολοι μας αντι να κανουμε τετοιες πονηρες σκεψειες ας αρχισουμε την αντιδραση σε ολο αυτο που ζουμε σαν ατομα και σαν λαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις