Απο την δικηγόρο Τζενα έλλις μέλος της νομικής ομάδας του Τραμπ.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, δέντρο, φυτό, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση 
 
Σήμερα, οι ψηφοφορίες του εκλογικού σώματος θα σφραγιστούν και θα σταλούν από ειδικό αερομεταφορέα στην Ουάσινγκτον, όπου θα παραμείνουν σφραγισμένες έως τις 6 Ιανουαρίου, όταν η Βουλή και η Γερουσία θα έρθουν σε κοινή σύνοδο για να ανοίξουν τις ψηφοφορίες. 
 
Τα μέσα ενημέρωσης θα σας κάνουν να πιστέψετε ότι όλα έχουν τελειώσει και ο Τζο Μπάιντεν είναι τώρα επίσημα πρόεδρος ...
 
Στις 6 Ιανουαρίου, η Nancy Pelosi θα καθίσει με τα υπόλοιπα μέλη του Σώματος, καθώς δεν έχει καμία ειδική εξουσία ή εξουσία κατά την ακρόαση ... 
 
Ο αντιπρόεδρος Mike Pence θα έχει όλη την εξουσία ως πρόεδρος της Γερουσίας για εκείνη την ημέρα και θα αποδεχτεί ή θα απορρίψει τις προτάσεις για να αποφασίσουν τα επόμενα βήματα από τη συνέλευση.
 
Θυμηθείτε ... ο Mike Pence έχει πλήρη εξουσία εκείνη την ημέρα, όπως γράφεται στο Σύνταγμα. Τα ψηφοδέλτια θα πιστοποιούνται σήμερα, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα
 
Οι ψήφοι θα ανοίξουν και σε αυτό το σημείο ένα μέλος του Σώματος θα μπορούσε, και πιθανότατα, να σηκώσει το χέρι του για να αντιταχθεί στον Αντιπρόεδρο σχετικά με την κατάσταση των ψήφων του εκλογέα. Αυτή η ένσταση θα μπορούσε να καλύψει απάτη ή οποιονδήποτε άλλο λόγο, και με την απόσπαση αυτής της ένστασης όλα αλλάζουν. Τα παντα!!
 
Το Σώμα και η Γερουσία θα διαιρεθούν για δύο ώρες (τουλάχιστον) για συζήτηση και μετά ψηφοφορία.
 
 Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί ανά Γερουσιαστή, με τον Αντιπρόεδρο να είναι η αποφασιστική ψήφος αν χρειαστεί στη Γερουσία, ενώ η ψηφοφορία στο Σώμα θα είναι μόνο ΜΙΑ ψήφος ανά αντιπροσωπεία, ανά πολιτεία, όχι ανά μέλος του Σώματος !!! 
 
Οι Ρεπουμπλικάνοι έχουν 30 ψήφους αντιπροσωπείας σε σύγκριση με τις ψήφους των αντιπροσωπειών των Δημοκρατικών 20.
 
Εάν αυτό το σενάριο ισχύει, ο Πρόεδρος Τραμπ επανεκλέγεται.
 
Οι δημοκρατικοι, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα κοινωνικά δίκτυα και οι παγκοσμιοποιητές σε όλο τον κόσμο θα έρθουν και θα ξεσπάσει το χάος. Σε μεγάλο βαθμό.
 
Ο Πρόεδρος Τραμπ προσπαθεί να κάνει το σωστό και να περάσει πρώτα από τα δικαστήρια, να αποκαλύψει όλη την απάτη, αλλά όλοι γνωρίζαμε ότι κανένα από τα δικαστήρια, ακόμη και το Ανώτατο Δικαστήριο δεν ήθελε να αγγίξει αυτό το ζήτημα .
 
Γι 'αυτό οι πρόγονοί μας ήταν τόσο λαμπροί γιατί ήξεραν ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί κάποια μέρα. Επομένως, μην ακούτε τα μέσα ενημέρωσης και όλες τις απάτες και τα ψέματά τους. 
 
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαβάσετε το Σύνταγμα και να γνωρίζετε ότι στο τέλος ο νόμος, οι πολιτικές και οι διαδικασίες είναι στο πλευρό μας.
 
 
 
 
 
 
 
 ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Η Τζενα έλλις ανηκει στην νομικη ομαδα του Τραμπ και το καλοκαιρι ειχε μυνησει την "αριστερη" Guardian που ειχε ισχυριστει και δημοσιευσει κατηγορια ενος πρωην μοντελου που θυμηθηκε οτι ο Τραμπ την ειχε παρενοχλησει σεξουαλικα το 1997 κατά τη διάρκεια του αμερικανικού τουρνουά τένις US Open
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. Αφεντικο, ινε αληθια οτι χθες ο Ρωσικος Πουτανος αναγνωρισε το ορθιο πτωμα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΩΣ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ" : ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ΜΠΑΪΝΤΕΝ, ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 'ΡΩΣΟΥΣ.
    ΗΛΙΘΙΟΣ.ο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις