PHIL KLINE - 16.12.2020 Διευθυντης Amistad Project.

 LIVE: Amistad Project unveils report on election funding From Facebook founder Zuckerberg | NTD

Στις εκλογές αυτές υπήρξαν συντονισμένες και άνευ προηγουμένου εταιρικές σχέσεις δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, σε ταλαντευόμενες πολιτείες, από τον Joe Biden, για να επηρεάσουν ακατάλληλα τις εκλογές. 
 
Αυτά τα στοιχεία που παρουσιάζουμε σήμερα υπάρχουν και είναι διαθέσιμα σε όλους τους Αμερικανούς, έτσι ώστε να μπορούν να τα δουν και να τα αξιολογήσουν - Παρά τις προσπάθειες των "Μπλε/Δημοκρατικών" Κυβερνητών και των Εκτελεστικών Αξιωματούχων. Τα κύρια μέσα ροής ειδήσεων προσπάθησαν επίσης να αποκρύψουν αυτά τα στοιχεία. Τα Ιδιωτικά και Εταιρικά συμφέροντα προσπάθησαν να αποτρέψουν την παρουσίαση αυτών των αποδεικτικών στοιχείων.
Όμως, παρά όλες αυτές τις προσπάθειες για την εμπόδιση του αμερικανικού λαού να μάθει την αλήθεια, η Αμερική κατανοεί ότι υπάρχουν σοβαρά ζητήματα με αυτές τις εκλογές, και οι πολίτες της απαιτούν ότι αυτό δεν θα συμβεί ξανά. 
 
Επίσης, πως με αυτήν την έρευνα, η επίδραση του ιδιωτικού χρήματος στις εκλογές αυτές - μέσω εξαγοράς τοπικών εκλογικών αξιωματούχων, και νομικών υπαλλήλων, γεγονός που αποδεικνύει τον τρόπο με τον οποίο κατάφεραν να ελέγξουν αυτές τις εκλογές, δεν θα συμβεί ξανά. 
 
Αυτή η έκθεση περιγράφει λεπτομερώς τη ΡΟΗ ΤΟΥ $ 0.5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ (περισσότερα από όσα η Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση δαπάνησε για τη χρηματοδότηση των εκλογών), και το ότι ουσιαστικά, οι Εκλογές διεξήχθησαν από μία ΣΚΙΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ..! 
 
Μισό δισεκατομμύρια δολάρια πέρασαν στα χέρια κρατικών και τοπικών αξιωματούχων, που με τη σειρά τους επέτρεψαν σε αυτούς τους ιδιωτικούς οργανισμούς και το ιδιωτικό συμφέρον, να έχουν πρόσβαση σε ευαίσθητες και ιδιωτικές πληροφορίες των πολιτών της Αμερικής, που ήταν πολύτιμες για τα πολιτικά κόμματα - και οι οποίες εξαργυρώθηκαν προς το ενδιαφέρον της Αριστεράς.
 
Περισσότερα από την συνέντευξη τύπου, που το Amistad Project πραγματοποίησε την Τετάρτη (χθες), για να δημοσιεύσει την έκθεση, που φέρεται να αποκαλύπτει τη συσκευή σκοτεινού χρήματος 10 μη κερδοσκοπικών οργανώσεων, που χρηματοδοτούνται από πέντε ιδρύματα των οποίων η πρόθεση ήταν να υπονομεύσει ουσιαστικά το εκλογικό σύστημα, στον πιο κάτω σύνδεσμο.
 
Η ομάδα ισχυρίζεται ότι εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια εγχύθηκαν στις εκλογές, με 500 εκατομμύρια δολάρια να προέρχονται από τον ιδρυτή του Facebook Mark Zuckerberg.
 
 

 

 

Η σχετική ανακοίνωση τύπου εδώ

 https://www.wfmj.com/.../press-conference-major-new...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

  1. Εμενα μου φαινεται τρομερα περιεργο πως ακομα αυτο το σκουπιδι ο ανηψιος του ροκφελερ δηθεν ιδρυτης και φημιουργκς του facebook ειναι ακομα ελευθερος εξω.
    Εχουν ραμματα για την γουνα του εδω και χρονια οπως και του αλλου καθαρματος του Σορος.
    Τι ακριβως περιμενουν για να τους χωσουν μεσα
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γράφει το άρθρο : "οι πολίτες της απαιτούν ότι αυτό δεν θα συμβεί ξανά."
    Η δικαίωση πρέπει να γίνει γι' αυτές τις εκλογές και όχι για το μέλλον.
    Αν εκλεγεί ο Μπάιντεν, θα ανοίξει τα σύνορα, θα μπουν εκατομμύρια λάθρο, θα νομιμοποιηθούν και στις επόμενες εκλογές θα έχουμε επιπλέον 15-20.000.000 δημοκρατικούς ψήφους. Τότε θα είναι αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις