MICHAEL FLYNN: Ο ΤΡΑΜΠ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 2020.

 Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται και κοντινό πλάνο

Ο Τραμπ έχει επιλογές για την εξασφάλιση της ακεραιότητας των εκλογών 2020.
Ο πρώην σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας Michael Flynn λέει ότι, ο Πρόεδρος Donald Trump έχει επιλογές για να διασφαλίσει ότι η ακεραιότητα των εκλογών 2020 θα παραμείνει άθικτη, συμπεριλαμβανομένης της κατάσχεσης μηχανών ψηφοφορίας σε ολόκληρη τη χώρα, και της χρήσης Στρατιωτικών Δυνάμεων για την εκ νέου εκλογή στις πολιτείες ταλάντευσης.
Δεν ξέρω αν πρόκειται να επιλέξει κάποια από αυτές τις επιλογές. Ο Πρόεδρος πρέπει να σχεδιάζει για κάθε πιθανότητα, διότι δεν μπορούμε να επιτρέψουμε σε αυτές τις εκλογές, και την ακεραιότητα των εκλογών μας να προχωρήσουν όπως είναι", δήλωσε ο Flynn την Πέμπτη - κατά τη διάρκεια της εμφάνισης του στο περιοδικό Newsmax TV" - Greg Kelly Reports".
 
Αυτό είναι εντελώς μη ικανοποιητικό. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος στον κόσμο να προχωρήσουμε ως Έθνος, με αυτήν την κατάσταση... 
 
Θα μπορούσε με διαταγή του να καταλάβει αμέσως κάθε ένα από αυτά τα μηχανήματα σε όλη τη χώρα. Θα μπορούσε επίσης να διατάξει, εντός των πολιτειών ταλάντευσης, αν το ήθελε - Θα μπορούσε να πάρει στρατιωτικές δυνάμεις και θα μπορούσε να τις τοποθετήσει σε αυτές τις πολιτείες, και ουσιαστικά να επαναλάβει τις εκλογές σε καθεμία από αυτές. 
 
Το Πεντάγωνο νωρίτερα αυτό το μήνα απέλυσε εννέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Άμυνας, και τα αντικατέστησε με 11 νέους διορισμούς, συμπεριλαμβανομένων των υποστηρικτών του Trump Corey Lewandowski και του David Bossie. Ο Scott O'Grady, άλλος διορισμένος, μοιράστηκε θεωρίες συνωμοσίας στο Twitter, και χαρακτήρισε την απώλεια της νίκης του προέδρου στον "President Elect Biden-, ένα «Πραξικόπημα». Εξέφρασε επίσης την έγκριση του Στρατιωτικού Νόμου. 
 
Ο Flynn λέει ότι η έννοια δεν είναι καινούργια..
 
«Αυτοί οι άνθρωποι εκεί έξω μιλάνε για Στρατιωτικό Νόμο σαν κάτι που δεν έχουμε κάνει ποτέ», είπε ο Flynn στον Kelly. Ο Στρατιωτικός Νόμος έχει θεσπιστεί 64 φορές. ΔΕΝ ΤΟ ΖΗΤΩ ΑΥΤΟ! Έχουμε μια συνταγματική διαδικασία.....Αυτή πρέπει να ακολουθηθεί. Αλλά θα σας πω ότι ανησυχώ λίγο για τον αρχηγό John Roberts του Ανώτατου Δικαστηρίου. 
 
Δεν μπορούμε να αστειευόμαστε με το πλαίσιο του Συντάγματος των Ηνωμένων Πολιτειών." 
Ο Τραμπ συγχώρεσε τον πρώην σύμβουλο του για την Εθνική Ασφάλεια τον περασμένο μήνα, τερματίζοντας μια μακρόχρονη δίωξη στη Ρωσική έρευνα, που είδε ότι ο Flynn παραδέχθηκε δύο φορές πως είπε ψέματα στο FBI. Όπως και με τα πρόσφατα εκλογικά αποτελέσματα, ο πρόεδρος χαρακτήρισε τη Ρωσική έρευνα ως μακροχρόνια φάρσα.
 
 
 Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, κείμενο που λέει "MENU Newsmax TV LIVE Michael Flynn to Newsmax TV: Trump Has Options to Secure Integrity of 2020 Election GREGKELLY REPGATE TRUMP'S TRUMPSACHTORTHEPESDENY:TSOTOVERYET FIGHT THE ALLO AUDIT. TH By Solange Reyner Thursday, 17 Dec 2020 8:27 PM Join in the Discussion! AA Former national security adviser Michael Flynn says President Donald Trump has options to make sure the integrity of the 2020 election remains intact, including seizing voting machines around the country and using military capabilities to rerun elections in swing states. "I don't know if he's going to take any of these options. The president has to plan for"
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. Αφ' ης στιγμής και το Ανώτατο Δικαστήριο αποδεικνύεται σάπιο, ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ μπορεί να δώσει τη λύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επαναλαμβανω οτι: οι βρυκολακες της Αμερικης βρηκαν εναν μαλιακαρο του κατηχητικου, τον ΤΡΑΜΠακουλα(οπως τοτε ο δικος μας Παπαδοκολος)και του κανουν ενα σωρο καραγκιοζιλικια // Διοτι εαν υπηρχε ενα ΚΑΘΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΓΟΜΑΡΙ θα τους ειχε γαμησει το ταμτιριρι // Ο ΤΡΑΜΠακουλας εχει πολες λυσεις στα χερια του, αλα δεν κανει τιποτα, με αποτελεσμα οι βρυκολακες της δημοκρατιας να του ρουφιξουν το αιμα με το μπουρι της κοκα-κολας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπάρχει μια προφητεία που λέει οτι "θα γίνει πολιτειακή ανωμαλία".
    Δεν λέει όμως πού θα γίνει, εμείς απο μόνοι μας υποθέτουμε οτι θα γίνει στην Ελλάδα.
    Μπορεί το μπλέξιμο με την Αμερική να καταλήξει να χαρακτηριστεί "πολιτειακή ανωμαλία"
    Αν η προφητεία αναφέρεται στα γεγονότα της Αμερικής τότε πρέπει να έχουμε υπ'όψιν μας και την συνέχεια της προφητείας:
    https://www.youtube.com/watch?v=ZuoaTwIxSTM&ab_channel=enagreek

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις