ΗΠΑ ΕΜΒΟΛΙΑ FISA - ΔΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ..!

Οι Ιρανοί χάκερ και ο Ελληνας αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού | Η  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 
 
Πέρα από την αναφορά του Προέδρου Τραμπ σε "Εμβόλια FISA", η οποία παραπέμπει στην εφαρμογή του Ομοσπονδιακού Νόμου FISA, σε περαιτέρω ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ, και δίνει το Πράσινο Φως για την συνέχεια.
 
Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "We Are The News @wenewsnow TRUMP GAVE THE AUTHORIZATION CODE At the 0:23 second mark, Trump says: 'Authorized The FISA Vaccine' instead of 'Pfizer'. AUTHORIZED THE FISA VACCINE= 252= THE STORM IS UPON US. FISA= START! This was the 'authorization code' for operators to 'start'! We're operational! AUTHORIZED THE FISA VACCINE: THE STORM IS UPON US Authorized The Fisa Vaccine Simple imple_Gematria equalst 2521 The Storm s Upon Simple Gematria equais: 252 FISA START START HOUSE the happen not anymore) consequences? NowC@mesTHEP@in-23!!! FISA IS THE AUTHORIZATION CODE, THE CODE TO START THE Go CODE' 12/12/2020 Twitter Web App"
 
Ο Πρόεδρος Τραμπ έχει παραγγείλει 44,000 Εμβόλια της Pfizer, ΑΛΛΑ έχει απορρίψει την προσφορά της Pfizer για δεύτερη παραγγελία!
 
Ο σκοπός είναι αυτά τα 44,000 Εμβόλια να σταλούν σε Στρατιωτικές Βάσεις σε διάφορα σημεία της χώρας, για ένα τελικό έλεγχο καθαρότητας από ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ / ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΑ.
Με αυτόν τον τρόπο ο Στρατός θα πάρει τα αποδεικτικά στοιχεία που χρειάζεται και θα έχει στα χέρια έχει αποδείξεις απόπειρας δολοφονίας Στρατιωτών και Πολιτών των ΗΠΑ. 
 
Σαν αποτέλεσμα, και με βάσει πλέον τα αποδεικτικά στοιχεία, οι Επιστήμονες θα κατηγορηθούν για Εχθρική Πράξη και θα γίνουν ΜΑΖΙΚΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ δημιουργίας Φαρμακευτικών Προϊόντων, του FDA και όλων των υπολοίπων εμπλεκομένων στα υψηλότερα επίπεδα.
 
Θα ακολουθήσουν Στρατιωτικά Δικαστήρια υπό την επίβλεψη των Λευκών Καπέλων, και εκτελέσεις ενόχων με την κατηγορία της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.
 
Οι Κβαντικοί Υπολογιστές επιτρέπουν στα Λευκά Καπέλα να κοιτάζουν στο μέλλον, ώστε να γνωρίζουν ήδη τι πρέπει να κάνουν για να φτάσουν σε κινήσεις ματ. Η επιτυχία του Σχεδίου τους είναι δεδομένη, γιατί έχουν ήδη ληφθεί υπόψη όλες οι μελλοντικές πιθανότητες και αποτελέσματα. Έτσι, το θέμα με τα Επικίνδυνα και Θανατηφόρα Εμβόλια των μεγάλων Φάρμακοβιομηχανιών θα φτάσει στο τέλος!
 
 Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο
 
 
Πέρα από αυτό, και σύμφωνα με δημοσίευμα του alethonews.com (11.11.2020), ο Albert Bourla - Διευθύνων Σύμβουλος της PHIZER, πώλησε πρόσφατα το 62% των μετοχών του στην εταιρεία, γεγονός που δεν θεωρείται τυχαίο. Παρόλα αυτά οι ευθύνες του δεν μειώνονται. 
 
Ο ΠΕΛΕΚΥΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ... ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥΤΑΤΟΣ!
 
ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ!
 
ΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΛΑ!
 
ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΠΟΛΛΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!


 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Μη με ρωτατε καποιοι,ευτυχως λιγοι, συνεχεια που ειναι οι αποδειξεις για ολα αυτα.

Λετε να εβγαζαν και δελτια τυπου? 

Δεν σας υποχρεωνει κανενας να τα διαβαζετε και περισσοτερο ακομα να τα πιστευετε...Υπαρχει  και το σαιτ του Εισαγγελατου που μπορειτε να ενημερωνεστε αλλα αναρωτιεμαι του κανετε κι εκεινου τις ιδιες ερωτησεις...?

 Εχουμε ξαναπει οτι ειναι εναλλακτικη πληροφορηση που διαρρεει στο ιντερνετ και αφορμη για τον καθενα να ψαχνει τη δικη του αληθεια

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 



Σχόλια

  1. Οι αντίνοοι ζητούν συνέχεια αποδείξεις, γιατί τρέμει ο κWλος τους, μήπως αυτά είναι αλήθεια.

    Εμείς οι υπόλοιποι διαβάζοντάς τα σκεφτόμαστε βέβαια μέσα μας: "πολύ καλό, για να είναι αληθινό", αλλά συνεχίζουμε να ελπίζουμε σε τελική νίκη των Δυνάμεων του Φωτός.

    Τόσα χρόνια μάς έχουν σπάσει τη ψυχολογία μας, ούτε να αισιοδοξήσουμε δεν μπορούμε.
    Αλλά για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια είμαστε αποφασισμένοι, γιατί τώρα θα επιχειρήσουν να παρέμβουν στο εσωτερικό του σώματός μας με τα εμβόλιά τους.
    Ως εδώ και μη παρέκει, κουφάλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΔΙΔΑΞΕ Ο ΚΟΡΟΗΔΟ-ΙΟΣ ΣΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ // 1. Οτι εχουμε ηλιθιους και γελοιους «κυβερνητες» σαν εμας που τους ψηφιζουμε κε λιγο χοιροτερους. 2. Οτι οι Φλουφληδες που μας τρομοκρατουν εδω στη σκλαβωμενη Ελαδα, παιρνουν εντολες απο τη Ναζιστρια αρχι-λεσβια Μερκελε. Η ΧΟΥΝΤΑ μεσα σε ΕΦΤΑ ΧΡΟΝΙΑ εκανε ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ Lock-down. Οι σκυλανθρωποι της δημοκρατιας μεσα σε ενα χρονο ΕΚΑΤΟ ΜΕΡΕΣ Lock-down και συνεχιζουν. Η ΕΛΑΔΑ ΠΕΘΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΩΜΕΝΗ. 3. Ημασταν που ημασταν δουλικα, ενας Φλουφλης Μητσοτακης με τον τρομο μας καταντησε ντιπ ζομπι. 4. Οτι με τον φοβο (βλεπε Χιτλερ, Σταλιν κλπ) μπορει ενα σιχαμερο ερπετο να υποταξει μυριαδες προβατα. Θα τιμωρηθει καποιος απο τους δημοκρατικους βρυκολακες που μας εξευτελιζουν και μας βασανιζουν? Οχι βεβαια. Μην τρελαθουμε κιολας. Εγκληματιας δεν δικαζει αλον εγκληματια. Είναι πολυ καλα προφυλαγμενοι πισω απο την καραπουτανα την δημοκρατιας τους. 5. Μας διδαξε οτι ενα ανικανο Εβραιο-Κρητικο τσουτσεκι (Μητσοτακης) με την βοηθεια των ακρως σιχαμερων πληρωμενων Μεσων Μαζικης Εξαπατησης και τρομο-λαγνειας, με πεντε ερπετικους δραχμοφονιαδες βρυκολακες γιατρουδακους και ενος ξευτελισμενου στρατηγου της Χωροφυλακης, μπορει να ρημαξει, να καταστρεψει ενα ολοκληρο κρατος και να ποδοπατησει μεχρι θανατου εναν ολοκληρο δουλικο λαο. 6. Μας διδαξε το ποσο ευκολα μπορουν να αποπλανηθουν αμορφωτοι και μπουνταλαδες ανθρωποι, απο ενα τεραστιο και επαναλαμβανομενο ψεμα. 7. Μας διδαξε, το ποσο ευκολα οι ανθρωποι με τον φοβο του προστιμου και του θανατου ξεχασανε να ζουνε. 8. Μας διδαξε οτι η πουτανα η δημοκρατια τους, μαζι με τους χαραμοφαηδες δεσποταδες της θρησκειας και τους τρομοκρατημενους παραδοπιστους δικασταδες, είναι ενα καλα οργανωμενο καθεστως για εγκληματιες, απατεωνες και λαμογια, που ζουν παρασιτικα σε βαρος εκατομυριων σκλαβων. 9. Μας διδαξε πως οτι και να κανεις εναν σκλαβο, να τον βαλεις στο γονατο και να τον σφαξεις με το κονσερβοκουτι (οπως εκανε ο αρχι-δολοφονος σφαγεας «δημοκρατης» Φλωρακης) παλι σκλαβος θα μεινει και θα ξαναψηφιζει τους βρυκολακες που τον εξευτελιζουν. 10. Τελος, αν μας διδασκε κατι και αν ειμασταν λιγακι ζωντανοι, θα τους ειχε παρει ο διαολος τη μανα και τον πατερα που γενησαν τετιους βρυκολακες. Ομως ειμαστε πεθαμενοι και ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ // ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ, ΣΤΑ ΚΛΟΥΒΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ύστερα από πολύωρη σύσκεψη που είχα με τον εαυτό μου, είμαι αναγκασμένος να συμφωνήσω με τους αμφισβητίες, γιατί αγαπητέ δεν βοηθάς καθόλου την κατάσταση.
    Ενώ έχεις δώσει αρκετές φορές ονόματα, οι διευθύνσεις και τα τηλέφωνα λείπουν
    συνεχώς από τις πληροφορίες που μας δίνεις. Και αν προσθέσουμε σε όλα αυτά
    (κάτι που είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε) ότι δεν έχεις δώσει ούτε μια τεχνική
    να μπορέσουμε να δούμε πίσω από την κουρτίνα (μπορεί να είναι και παραβάν δεν
    έχει σημασία) βγαίνει το συμπέρασμα ότι τα χτυπήματα που δίνεις είναι κάτω από
    την μέση. Και αυτό το τελευταίο είμαστε αναγκασμένοι να το λάβουμε στα σοβαρά.
    Ως εδώ και μη παρέκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η προσφυγή στα δικαστήρια συνεχίζεται :
    https://theflagreport.com/o-trab-egkrinei-tin-ypovoli-anadiamorfomenon-agogon-se-stil-texas/

    Θα είναι πρωτοφανές και ανήκουστο να μη γίνει ακρόαση της υπόθεσης σε κανένα δικαστήριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κι αυτό καλό από το ίδιο ιστολόγιο :
    https://theflagreport.com/me-to-eklogiko-mas-systima-ypo-epithesi-oi-amerikanoi-chreiazetai-na-milisoun/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλο απογευμα να εχεις. Παρακολουθο το σαϊτ σου τις τελευταιες δυο εβδομαδες. Και ειλικρινα ευχομαι να ειναι τα πραγματα ετσι οπως ακριβως τα περιγραφεις. Δεν γνωριζω απο που λαμβανεις τις πληροφοριες σου απλος ελπιζω να ειναι αξιοπιστες. Γιατι πιστεψε με σε αυτο που σου λεω με ολα αυτα που σχεδιαζουν οι παγκοσμιοποιητες αν τελικα τα καταφερουν τοτε πραγματικα θα εχει ερθει το τελος της ανθρωποτητας. Δεν θελω να υπερβαλλω ουτε να κινδυνολογο ακραια, αλλα αν δουμε απο ολο αυτο το σκηνικο που στηνουν γυρω μας (με μια τεχνιτη "πανδημια", με τα γκεμπελικα φερεφωνα-καναλια να δειχνουν πλεον τον πραγματικο λογο της υπαρξεις τους που δεν ειναι αλλος απο την πλυση εγκεφαλου και την προπαγανδα υπερ της νεας ταξης πραγματων, την ιατρικη να βρισκεται πλεον στα χερια αυτων που θελουν να επιβαλουν την υποχρεωτικη μειωση του πληθυσμου και τελος να βλεπουμε αργα αλλα σταθερα τον σχεδιασμο μιας κυβερνησης στις Ηνωμενες πολιτειες που αποτελειται απο ατομα που ειναι κυριολεκτικα αιμοδιψεις δολοφονοι και εχθροι της ανθρωποτητας) τοτε πολυ φοβαμαι οτι το τελος μας ως ανθρωπινο ειδος ειναι κοντα. Δεν εσχατολογο απλα απο τη μια πλευρα βλεπω αυτα που γραφεις εσυ και τις πληροφοριες που δινεις και απο την αλλη βλεπω οτι εκεινοι που βρισκονται πισω απο τον Μπαϊντεν και κινουν τα νηματα μεχρι στιγμης επιτυγχανουν τους στοχους τους χωρις να εχει καταφερει μεχρι τωρα ο Τραμπ καποια δικαστικη νικη καποια δικαστικη αποφαση που να δειχνει οτι το πραγμα αρχιζει να αλλαζει. Ειλικρινα ευχομαι με ολη μου την ψυχη να ειναι τα πραγματα οπως τα λες αλλα τα χρονικα περιθωρια εχουν στενεψει παρα πολυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ισχύουν όσα λες για τα χρονικά περιθώρια.
    Ένα μόνο καλό (αλλά σημαντικό) προκύπτει, όσο καθυστερούν οι εξελίξεις :
    ότι κάθε μέρα αφυπνίζονται όλο και περισσότεροι, όλο και περισσότεροι (παγκοσμίως)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άντε να δούμε γιατί με τόσα και τόσα που έχουμε διαβάσει δεν έχει γίνει τίποτα απολύτως!Πέρασαν και οι δυο εβδομάδες που έλεγε ο Τραμπ.Αν στο τέλος δεν γίνει τίποτα από όλα αυτά που μας λες βάλε λουκέτο στο blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις