Ο Jerome Corsi εξηγει πως συστησε στους στρατηγους τον D. Trump

Ο Τραμπ αποσύρει στρατεύματα από τη Γερμανία | Πολιτική | DW | 17.06.2020 

 Ο Jerome Corsi ειναι διασημο προσωπο

στην Αμερικη.

Ειναι συγγραφεας,πολιτικος αναλυτης και οπως των ονομαζουν οι Δημοκρατικοι,οι οποιοι τον εχουν μηνυσει πολλες φορες χωρις ουσιαστικο αποτελεσμα,ως θεωρητικο συνωμοσιολογιας.

Δυο απο τα βιβλια του...το Unfit for Command και το The Obama Nation εχουν κανει εκατομμυρια πωλησεις.

Στα βιβλια του εχει μιλησει για την συνωμοσια της 11 Σεπτεμβριου,την πραγματικη καταγωγη του Obama και τ οτι δεν ειναι Αμερικανος πολιτης και ηταν απο τους πρωτους αν οχι ο πρωτος που μιλησε για την υπαρξη των εμειλς απο τα wikileaks για την γνωστη υποθεση Podesta το "Pizzagate",τις παιδεραστιες κτλπ.

Βεβαια για τις ιδεες και τις αποψεις του εχει κυνηγηθει απ ολο το το βαθυ κρατος με μυνησεις,δικηγορους,Νεοταξιτικες ιστοσελιδες,μμε κτλπ.

Φυσικα μου κανει εντυπωση πως δεν εχει παθει ακομα καποιο Δημοκρατικο ατυχημα...

Ο ιδιος ειπε κι επιβεβαιωσε σε ομιλια του(αυτο που εχουμε πει εδω και πολυ καιρο ως πληροφορια) οτι σε συναντηση που ειχε με 26 ανωτατους αξιωματικους(Στρατηγους κλπ) του εκμυστηρευτηκαν οτι η κατασταση δεν πηγαινε αλλο και η κυβερνηση Obama κοντευει να κανει τις ΗΠΑ κομμουνιστικες και σκεφτονται να κανουν πραξικοπημα και να κυρηξουν στρατιωτικο νομο.

Ο ιδιος τους ειπε οτι καλυτερα ν ακολουθησουν την πολιτικη οδο και τους συστησε τον D. Trump ως ενα εξαιρετικο και πολυ εξυπνο επιχειρηματια με βαθια πατριωτικα αισθηματα και ικανο να κανει μεσω της πολιτικης οδου οτι θα εκαναν οι ιδιοι με το πραξικοπημα.

Στη συνεχεια οι ιδιοι τον πλησιασαν του εξηγησαν πως εχουν τα πραγματα και ποιο ειναι το σχεδιο τους κι εκεινος αφου ρωτησε πρωτα την οικογενεια του...δεχτηκε.

Την συνεχεια την ξερετε...

 

 

 

 

 

 

SINOMOSIOLOGOS 

sinomosiologos.blogspot.gr 

Σχόλια

  1. Απο την αρχη της πορειας του τραμπ ως προεδρος παρατηρησα οτι συναναστρεφοταν συνεχεια με εβραιους.ολοι οι γυρω του ειναι εβραιοι.
    Τωρα με το αρθρο αυτο μας λεει οτι ενας εβραιος συστησε τον τραμπ στους στρατηγους.
    Τελικα τι γινεται?
    Βλεπουμε μαχη εβραιων με σιωνιστες .
    Μαχη της λευκης και μαυρης αδελφοτητας?
    Μαχη ροδοσταυρων και μεγαλης στοας της ανατολης?
    Ιδου η απορια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις