Περίεργη δήλωση της Β.Νούλαντ λίγo πριν την απόπειρα δολοφονίας του Ν.Τραμπ: «Δε νομίζω να επανεκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ»

  ΗΠΑ: Στη Τουρκία η Νούλαντ μετά το «πράσινο φως» για τα F-16

Βίντεο που δείχνει

την πρώην υφυπουργό Εξωτερικών για Πολιτικές Υποθέσεις της κυβέρνησης Μπάιντεν, Β.Νούλαντ να λέει χαμογελώντας ότι δεν πιστεύει ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα επανεκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ, ώρες πριν την απόπειρα δολοφονίας του, έχει γίνει viral.

Η αιτία είναι το γεγονός πως υπήρξαν σοβαρές παραλείψεις και προχειρότητες από τις Μυστικές Υπηρεσίες στο ζήτημα της προστασίας του Ν.Τραμπ καθώς ο δολοφόνος Τόμας Μάθιου Κρουκς είχε εντοπιστεί αρκετά πριν προχωρήσει στην εγκληματική του ενέργεια.

Η Νούλαντ υπήρξε βασικό στέλεχος της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής επί κυβερνήσεων Ομπάμα και Μπάιντεν, ενώ θεωρείται ότι έπαιξε τον κύριο ρόλο στην ανατροπή του Βίκτωρ Γιανουκόβιτς το 2014 στην Ουκρανία.

Όλοι γνωρίζουν την συνέχεια της ιστορίας αυτής…

Μιλώντας σε συνέντευξή της, μόλις λίγο πριν πυροβοληθεί ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, ξυστά στο αυτί από έναν σκοπευτή, η Νούλαντ είπε:

«Δεν νομίζω ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα γίνει πρόεδρος. Οπότε, αν αυτό είναι που ποντάρει ο Πούτιν, θα βρεθεί προ δυσάρεστης εκπλήξεως, νομίζω».

 

 

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Ουτε εναν κλωνο της προκοπης δεν μπορουν να φτιαξουν.

Δειτε μια παλαιοτερη φωτο στην επικεφαλιδα και την ιδια live στο βιντεο

Εκτος αν η συγκεκριμενη ανακαλυψε το φαρμακο της νεοτητας....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις