ENGLAND HAS FALLEN

 

Στην περιοχή Harehills του Λιντς,

η κοινωνική μέριμνα πήρε τέσσερα παιδιά από μια οικογένεια, μετά την οποία ξέσπασαν βίαιες ταραχές.

Δεκάδες αστυνομικές μονάδες αναπτύχθηκαν στο Harehills μετά από ομάδες ανθρώπων που συγκεντρώθηκαν στην περιοχή. Ανέτρεψαν ένα περιπολικό και πέταξαν εναντίον του σκούτερ, καρότσια και ποδήλατα. Σε άλλο σημείο, ένα λεωφορείο πυρπολήθηκε.

 

Το Leeds φλέγεται

Πολλοί ταραξίες μετέφεραν ζωντανά τις χαοτικές σκηνές στο TikTok και στο Facebook Live. Μεγάλες ομάδες ανθρώπων διακρίνονται να φωνάζουν και να καταστρέφουν ένα περιπολικό ενώ οι αστυνομικοί βρίσκονται ακόμη μέσα σε αυτό. Δείχνει επίσης πώς μια ομάδα ανδρών πυρπόλησε ένα διώροφο λεωφορείο. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι ταραχές προκλήθηκαν από μια «εγκληματική μειοψηφία».

Ο δημοσιογράφος Ντάρεν Γκράιμς από το GB News λέει ότι η αστυνομία χρειάστηκε να εγκαταλείψει την περιοχή πολλές φορές ενώ έπεφταν βαριά πυροτεχνήματα και πέτρες. «Το παράνομο Λιντς φλέγεται. Πλήρες χάος.”


 

 

Τριτοκοσμική χώρα
Οι ταραχές θυμίζουν τις διαδηλώσεις των Black Lives Matter στις ΗΠΑ. Η Βρετανία μετατρέπεται σε τριτοκοσμική χώρα, σύμφωνα με τον Grimes.

«Σοβαρές ταραχές στο Harehills της Μεγάλης Βρετανίας. Αυτοκίνητα και λεωφορεία πυρπολήθηκαν. Τα ΜΜΕ εκπλήσσονται από την απουσία της αστυνομίας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Από τις εικόνες οδηγούμαι να εικασω ο Ε η κοινωνική μέριμνα πήρε τα παιδιά κάποιας λευκής οικογένειας με αιτία ίσως την μη συμμόρφωση με τις επιταγές των νέων ηθών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια χαρά το κατάλαβες
      Σε λίγο θα τα ζησουμε και εδω

      Διαγραφή
  2. Στην Αγγλία η κατάσταση είναι πραγματικά μη αναστρέψιμη,στο λοντινιστάν οι Ευρωπαίοι είναι μειοψηφία και ο δήμαρχος πακιστανός,από την Αγγλία δηλαδή την έδρα των σιωνιστών τραπεζιτών στο city του λοντινιστάν ξεκίνησαν όλα και η παρακμή της Ευρώπης,οι Άγγλοι είναι εδώ και αιώνες ο εκφυλισμένος λαός της Ευρώπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι μεθύστακες Άγγλοι τουρίστες δίνουν μία καλή εικόνα για την Αγγλία.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις