Ο Μικ Τζάγκερ αποδοκιμάστηκε από το πλήθος όταν έκανε “διαφήμηση” του Τζάστιν Τριντό

 

Ο Μικ Τζάγκερ διαδίδει φήμες

για σεξουαλικό σκάνδαλο με τη μητέρα του Καναδού πρωθυπουργούΟ Μικ Τζάγκερ αναβίωσε μια παλιά φήμη για σεξουαλικό σκάνδαλο γύρω από τη μητέρα του Τζάστιν Τριντό κατά τη διάρκεια συναυλίας των Rolling Stones στο Βανκούβερ.

Ο 80χρονος σταρ του ροκ εν ρολ αποδοκιμάστηκε από το πλήθος στο στάδιο BC Place στις 5 Ιουλίου καθώς επαίνεσε τον Καναδό πρωθυπουργό στη σκηνή, αναφέρει η Daily Mail.

Όμως φάνηκε να κοροϊδεύει τη μητέρα του Μάργκαρετ Τριντό και τον χρόνο που περνούσε σε πάρτι με τους Rolling Stones τη δεκαετία του 1970.

«Σας αγαπάμε, κύριε Τριντό», είπε ο Τζάγκερ σε δυνατές αποδοκιμασίες. «Εννοώ ότι η οικογένειά του ήταν πάντα μεγάλοι θαυμαστές της μπάντας μας».

Περισσότερες φήμες για τη μητέρα του Καναδού πολιτικού προέκυψαν αφού ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κατηγόρησε τη Μάργκαρετ ότι κοιμόταν με όλα τα μέλη των Rolling Stones.

Ο Τζάγκερ αναφέρθηκε στον Τριντό κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας με θαυμαστές στη σκηνή και εξεπλάγη από την ανταπόκριση.

Έμεινε αποσβολωμένος για λίγα δευτερόλεπτα προτού επαινέσει την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου του Καναδά που έφτασε στα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα.

Ο Τραμπ έκανε τα σκανδαλώδη σχόλια για τη μητέρα του Τριντό, Μάργκαρετ, στην πρώην εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου Στέφανι Γκρίσαμ, σύμφωνα με τα απομνημονεύματά της.

«Μια φορά, στο Air Force One, καθόμουν μαζί του στην καμπίνα του και για κάποιο λόγο – ίσως μόλις διάβαζε κάτι ή είχε δει το πρόσωπό του στην τηλεόραση – ξαφνικά πέρασε από το μυαλό του προέδρου ότι δούλευε στο Canadian Prime σκέφτηκε ο υπουργός Τζάστιν Τριντό», έγραψε.

Είπε ότι ο Τραμπ τη ρώτησε: «Σε πειράζει αν το πω αυτό;» το οποίο ο Γκρίσαμ περιέγραψε ως «πάντα μια δύσκολη ερώτηση».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΛΟΓΙΚΌ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ....
    ΤΟ ΝΗΣΊ ΕΠΣΤΑΙΝ ΜΑΖΙ ΕΠΙΣΚΈΠΤΟΝΤΑΝ Ο ΓΕΡΟ ΤΖΑΓΚΕΡ ΚΙ Ο ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΕΚΚΟΛΑΨΗΣ ΟΦΙΣ ΤΖΑΣΤΙΝ ΤΡΥΝΤΩ,ΥΙΟΣ ΜΙΑΣ ΣΙΝΚΛΕΡ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΚΆΣΤΡΟ ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΕΡΠΕΤΙΚΟΙ ΥΒΡΙΔΙΚΟΙ ΓΟΝΟΙ.

    ΟΠΟΤΕ;ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ;
    ΕΝΑΣ ΦΙΔΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΆΝΕΙ ΤΟΝ ΤΡΕΛΛΟΡΟΚΑ,ΕΚΘΕΙΆΖΕΙ ΕΝΑΝ ΦΙΔΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΆΝΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΌ ΔΥΣΤΥΧΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΣ.


    Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις