Μαυρη πυροβολεί μωρό στο καρότσι μπροστά στα μάτια των γονιών της στην Φιλαδέλφεια

 

Η αστυνομία της Φιλαδέλφειας

έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα βίντεο από το σοκαριστικό περιστατικό, που σημειώθηκε λίγο πριν τις 6 το απόγευμα της Πέμπτης. Η αστυνομία ζητά από το κοινό βοήθεια για τον εντοπισμό του δράστη, γράφει ο Cullen Linebarger.

Τα πλάνα ξεκινούν με ένα μωρό που σπρώχνεται σε ένα καρότσι από τους γονείς του στην οδό Meridian στο Χόλμεσμπουργκ της Φιλαδέλφειας, όταν μια άγνωστη γυναίκα τους πλησιάζει ξαφνικά και πυροβολεί το ζευγάρι. Μία από τις σφαίρες χτυπά το μωρό στο πόδι.

Ο πατέρας τράπηκε αμέσως σε φυγή ενώ η μητέρα έμεινε πίσω. Στη συνέχεια, η δράστης προσπερνά τη μητέρα και το παιδί πριν γυρίσει και πυροβολήσει κατά της μητέρας, αλλά αστοχεί από κοντά.

Η μητέρα αρχίζει να ουρλιάζει «Το μωρό μου!», στην οποία η ύποπτος απαντά: «γαμώ το μωρό σου, σκύλα!»

 

 

Το WPVI αναφέρει ότι όταν η αστυνομία έφτασε στο σημείο, κανένας από τους γονείς δεν ήταν παρών. Ένας γείτονας πήγε τελικά το μωρό στο Νοσοκομείο Ναζαρέτ.

Το μωρό στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Jefferson Torresdale και υποβλήθηκε σε θεραπεία για ένα τραύμα από πυροβολισμό στο πόδι, σύμφωνα με το FOX 29 Philadelphia. Ο επικεφαλής επιθεωρητής της αστυνομίας Scott Small είπε ότι το μωρό δεν κινδυνεύει.

Η αστυνομία είπε ότι κανένας από τους γονείς δεν βρισκόταν στο νοσοκομείο και βρέθηκαν σώοι μια ώρα αργότερα, λίγα τετράγωνα από το σημείο του πυροβολισμού.

Η αστυνομία συνέλαβε τον πατέρα και αυτή τη στιγμή ανακρίνονται και οι δύο γονείς. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

  1. Και μόνον από το χρώμα που φέρει το δέρμα της δραστιδος και των θυμάτων οδηγούμαστε στο συμπέρασμα πως δεν υπήρξε κανένα απολύτως ρατσιστικό κίνητρο σε αυτήν την πράξη
    Ρατσιστικά κίνητρα αναγνωρίζονται μόνον όταν ο δράστης είναι λευκός ( και δη καυκάσιος) και το θύμα νέγρος
    Ορθώς η αστυνομία συνέλαβε το ζεύγος που χωρίς αιδώ περιεφερετο στον δρόμο επιδεικνύοντας το λευκοχρουν της επιδερμίδας τους προκαλώντας το δημόσιο αίσθημα
    Ελπίζω και εύχομαι οι αστυνομικοί να τους κάνουν μαύρους από το ξύλο ( πιο μαύρους από την δραστιδα)και αυτούς και το βρέφος τους ώστε να μην δημιουργήσουν άλλη φορά τέτοιες καταστάσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις