Ο δολοφόνος Τόμας Μάθιου Κρουκς σε δημόσιο ξέσπασμα κατά του Ν.Τραμπ και των Ρεπουμπλικανών

 


Ένα βίντεο- ντοκουμέντο

είδε το «φως» της δημοσιότητας το οποίο απεικονίζει τον δολοφόνο Τόμας Μάθιου Κρουκς (μπορεί να απέτυχε να δολοφονήσει τον Ν.Τραμπ αλλά δολοφόνησε έναν αθώο πολίτη και τραυμάτισε βαριά άλλους δύο) σε δημόσιο ξέσπασμα κατά του πρώην Αμερικανού προέδρου και των Ρεπουμπλικανών.

Η κυβέρνηση των Δημοκρατικών προσπάθησε να πείσει την κοινή γνώμη ότι ο Τόμας Κρουκς, ήταν… Ρεπουμπλικανός!

Στο βίντεο όμως απεικονίζεται να βρίζει χυδαιότατα δημοσίως τον Ν.Τραμπ και το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα. Μάλιστα για το Ν.Τραμπ φωνάζει σε κατάσταση παροξυσμού «να πάει να γ@μ@θεί».

 

 

Ο συγκεκριμένος είχε εγγραφεί στο Ρεπουμπλικανικό Κόμμα για να αποκτήσει ταυτότητα και να μπορέσει να πλησιάσει στην συγκέντρωση χωρίς να δημιουργήσει υποψίες.

Το ότι τα ΜΜΕ σε ΗΠΑ και Ευρώπη προσπαθούν να πείσουν τον απλό κόσμο με επιχειρήματα επιπέδου νηπιαγωγείου ότι ο άνθρωπος αυτός ήταν… δεξιός, δείχνει την άποψή τους για την νοημοσύνη του μέσου πολίτη.

Γιατί εάν την θεωρούσαν υψηλή δεν θα τολμούσαν ποτέ να ισχυριστούν τέτοιες φαιδρότητες.

Εντύπωση όμως προκαλούν και άλλες λεπτομέρειες που προέκυψαν από την απόπειρα δολοφονίας του Ν.Τραμπ, καθώς είναι ξεκάθαρο πλέον ότι πριν επιχειρήσει να τον πυροβολήσει ο Τόμας Μάθιου Κρουκς, ήταν ήδη γνωστή η παρουσία του και οι διαθέσεις του, στις αμερικανικές αρχές ασφαλείας που είχαν αναλάβει την προστασία του πρώην Αμερικανού προέδρου και όμως δεν τον σταμάτησαν έγκαιρα.

Ο Ν.Τραμπ σώθηκε από τον ίδιο τον Θεό και όχι από τις Μυστικές Υπηρεσίες.

Συγκεκριμένα ο Τόμας Μάθιου Κρουκς έβγαλε ένα αποστασιόμετρο το οποίο έγινε αντιληπτό από έναν σκοπευτή πριν «εξαφανιστεί» και αργότερα επέστρεψε με ένα σακίδιο!

Το ξαναλέμε: Σκοπευτής είδε τον Κροοκς να βγάζει ένα αποστασιόμετρο για να υπολογίσει την απόσταση από τον στόχο και παρόλα αυτά δεν τον σταμάτησε!

Σύμφωνα με το CBS News, οι σκοπευτές παρατήρησαν τους Κρουκς να ελέγχει τη δομή, να βγάζει έναν αποστασιόμετρο και αργότερα να επιστρέφει με ένα σακίδιο.

Λένε μάλιστα ότι ο Κρουκς συνέχιζε να «εξαφανίζεται» πριν σκαρφαλώσει στην ταράτσα. ”

«Ένας από τους σκοπευτές είδε τον Τόμας Μάθιου Κρουκς έξω στην ύπαιθρο και να κοιτάζει ψηλά στην οροφή, παρατηρώντας το κτίριο…» ανέφερε το CBS.

«Ο Κρουκς επέστρεψε, κάθισε και κοίταξε το τηλέφωνό του. Σε εκείνο το σημείο, ένας από τους σκοπευτές τον τράβηξε φωτογραφία! Ο Κρουκς έβγαλε έναν αποστασιόμετρο και ο σκοπευτής ειδοποίησε με ασύρματο το διοικητήριο.»

«Ο Κρουκς εξαφανίστηκε ξανά και μετά επέστρεψε για τρίτη φορά με ένα σακίδιο. Οι σκοπευτές επικοινώνησαν με πληροφορίες ότι είχε ένα σακίδιο και είπαν ότι περπατούσε προς το πίσω μέρος του κτιρίου.»

Οι αξιωματικοί ασφαλείας πιστεύουν τώρα ότι ο Crooks χρησιμοποίησε μια μονάδα κλιματισμού για να ανέβει στην οροφή.


 

 Φυσικά, γίνεται ακόμα καλύτερο καθώς υπάρχουν μαρτυρίες ότι ένας αστυνομικός είχε δει τον Τόμας Μάθιου Κρουκς όταν σκαρφάλωνε οπλισμένος η στέγη, τον ακολούθησε και ο ίδιος πάνω στην στέγη και όταν του απηύθυνε το λόγο ο Κρουκς τον απείλησε με το όπλο!

 

 

 

Ο αστυνομικός, αποχώρησε, κατέβηκε την σκάλα που είχε χρησιμοποιήσει και συνέχισε την… ζωή του σαν να μην τρέχει τίποτα.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο Κρουκς πυροβόλησε κατά του Ν.Τραμπ.

Αναρωτιόμαστε εάν παρόμοια προστασία είχε και ο δολοφονημένος πρόεδρος των ΗΠΑ Τ.Κένεντι και κατά πόσο η επίσημη εκδοχή της δολοφονίας του αντικατοπτρίζει και τα όσα έγιναν στην πραγματικότητα.

Εδώ θα πρέπει να τονιστεί ότι ως προς τον Τραμπ, επρόκειτο για δολοφονική απόπειρα αλλά ως προς τον Αμερικανό πολίτη που έχασε τη ζωή του δεν ήταν απόπειρα αλλά κανονική δολοφονία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Τόμας Μάθιου Κρουκς
    ..παίζει να ζει !
    ..ξέρουν από σκηνοθεσία εκεί στο Αμέρικα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις