ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΤΗΚΕ ΤΟ DRONE ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΚΑΠΕΛΩΝ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΑΤΑ ΤΡΑΜΠ

 

Ο ελεύθερος σκοπευτής της Μυστικής Υπηρεσίας

που πυροβολησε το κεφάλι του 20χρονου Τόμας Μάθιου Κρουκς είναι πρώην του Ναυτικου και ΟΥΚ και μεταξύ μιας ομάδας πρακτόρων που έχουν αποκηρύξει τον παράνομο πρόεδρο Μπάιντεν, τον Αλεχάντρο Μαγιόρκας και τη Διευθύντρια των Μυστικών Υπηρεσιών Κίμπερλι Τσιτλ,ειπε μια πηγή απο το γραφείο του στρατηγου Smith .


Το έθνος παρακολούθησε με τρόμο χθες το απόγευμα καθώς ακούγονταν πυροβολισμοί στη συγκέντρωση του Προέδρου Τραμπ στο Bethel Park της Πενσυλβάνια. Ο Τραμπ είχε μόλις αρχίσει να εκφράζει τα σχόλιά του όταν ο Κρουκς, έξω από την περίμετρο ασφαλείας και πάνω από μια στέγη, πυροβόλησε πέντε φυσίγγια, βρισκοντας το αυτί του Τραμπ, μια επιφανειακή πληγή και σκοτώνοντας έναν συμμετέχοντα στο ράλι. Άλλοι δύο MAGA τραυματίστηκαν σοβαρά.

Ο πράκτορας της Μυστικής Υπηρεσίας πυροβόλησε τη θέση του Crooks, μετατρέποντας το κρανίο του σε ένα κούφιο αντικειμενο.

Αλλά δεν ήταν η Μυστική Υπηρεσία ή τα 35 μυστικοί Λευκα Καπέλα που εντόπισαν για πρώτη φορά τον ύποπτο εισβολέα να σκαρφαλώνει σε έναν τοίχο με ένα τουφέκι κρεμασμένο στον ώμο του. Οι παρευρισκόμενοι στο συλλαλητήριο είδαν τον Crooks να τριγυρνά κρυφά, να σκαρφαλώνει στο κτίριο και να σέρνεται στην οροφή και φέρεται να ειδοποίησαν τις αρχές που για λόγους που εύκολα φαντάζονταν αγνόησαν την απειλή έως ότου ο επίδοξος δολοφόνος έριξε τις βολές.

Τα Λευκα Καπέλα, επίσης, έχουν αποδεχθεί την ευθύνη για την αποτυχία του Προέδρου Τραμπ και είπαν ότι θα έπρεπε να έχουν δείξει μεγαλύτερη επαγρύπνηση για να τον προστατεύσουν.

«Αποτρέψαμε αμέτρητες συνωμοσίες για τη δολοφονία του προέδρου Τραμπ τα τελευταία χρόνια. Δεν θέλουμε αναγνώριση. είναι η δουλειά μας. Αποτύχαμε χθες, παρόλο που ο Τραμπ την εφαγε μόνο στο αυτί. Θεωρούμε απαράδεκτα τυχόν θύματα της MAGA. Είναι πατριώτες. Αλλά υπάρχουν περισσότερα από όσα φαίνονται στο μάτι, και είμαστε βέβαιοι ότι αυτη η νυφίτσα δεν το σχεδιασε απο μόνος του», είπε η πηγή μας.

Η πηγή μας πρόσθεσε ότι τα Λευκα Καπελα είχαν ένα drone στον αέρα πριν ο Τραμπ ανέβει στο βάθρο, αλλά ότι "χακαρίστηκε" και έπεσε στο έδαφος ένα λεπτό πριν ο Crooks ξεκινήσει τη δολοφονική του άνοδο στην ταράτσα του. Όταν τα Λευκα Καπελα συνειδητοποίησαν ότι κάτι πήγε στραβά, ο Crooks είχε πυροβολήσει με το όπλο του και ο πράκτορας της μυστικής υπηρεσίας είχε σκοτωσει τον Crooks .


«Οι απατεώνες δεν χάκαραν απλα το drone μας, αυτό είναι σίγουρο», είπε η πηγή μας. «Όποιος το έκανε ήξερε τι έκανε και ποτε το εκανε. Το να χακάρεις ένα drone δεν είναι τεχνικά δύσκολο για κάποιον με μικρή ικανότητα. Η ραδιοφωνική μας συχνότητα ήταν κρυπτογραφημένη, αλλά το hacking ή το jamming δεν είναι πέρα ​​από τις ικανότητες του Deep State».

Είπε επίσης ότι τα Λευκα Καπελα ξεκίνησαν τη δική τους έρευνα επειδή το FBI, η κύρια υπηρεσία διερεύνησης σε θέματα απόπειρας δολοφονίας πολιτικών προσώπων, δεν μπορεί να είναι αξιόπιστη, καθώς είναι μέρος του διεφθαρμένου Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας του καθεστώτος Μπάιντεν με επικεφαλής τους Christopher Wray και Alejandro Mayorkas. , αντίστοιχα.

«Δεν έχουμε καμία πίστη στις διεφθαρμενες υπηρεσίες, στις ομοσπονδιακές αρχές και απ' ό,τι γνωρίζουμε, μπορεί να βρίσκονται πίσω από την απόπειρα δολοφονίας. Αυτό το παιδί θα μπορούσε να ήταν ο MK-Ultra. Το Deep State βρίσκεται σε κατάσταση πανικού. Καταρρέει. Και θέλουν απεγνωσμένα τον Τραμπ να βγει από την μεση και γρήγορα. Ξέρουν ότι θα κερδισει», είπε η πηγή.

Υποσχέθηκε να μοιραστεί πρόσθετες πληροφορίες καθώς εξελίσσεται η έρευνα.

«Αν αυτή η σφαίρα ήταν μερικά χιλιοστά - δεν θέλω να το σκέφτομαι. Αν σκοτωναν τον Τραμπ, το EBS θα είχε χτυπησει και θα υπήρχε ανοιχτός πόλεμος στους δρόμους αυτή τη στιγμή. Δεν θέλουμε να το δούμε αυτό να συμβαίνει. Θέλουμε να συλλάβουμε τον Mayorkas και την διευθυντρια των μυστικών υπηρεσιών Cheatle. είναι πραγματική σκύλα. Και ο χρόνος τους λιγοστεύει».

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις