Σε περίπτωση που το χάσατε, οι ΗΠΑ έχουν πλέον στρατιωτική κυβέρνηση


 Πρώτα από όλα αυτήν την εβδομάδα, επιτρέψτε μου να ξεκινήσω με ένα μήνυμα προς τους ανθρώπους που εισέβαλαν στον υπολογιστή μου και διέγραψαν τις σημειώσεις μου για την εβδομάδα: Όποια κυβέρνηση φοβάται την αλήθεια είναι καταδικασμένη. Όταν όλα αυτά τελειώσουν, είτε θα εκτελεστείτε για προδοσία είτε θα περάσετε το υπόλοιπο της ζωής σας στη φυλακή.

Τώρα για τα νέα: Το μεγαλύτερο γεγονός για τη Δύση την περασμένη εβδομάδα ήταν η ανακοίνωση μιας στρατιωτικής κυβέρνησης στις ΗΠΑ στις 9 Ιουλίου. Αυτή η ανακοίνωση έγινε κατά τη διάρκεια της συνόδου κορυφής για την 75η επέτειο του ΝΑΤΟ στην Ουάσιγκτον. Σε περίπτωση που το χάσατε, εδώ είναι στην επίσημη ιστοσελίδα του Λευκού Οίκου:

 https://www.whitehouse.gov/briefing-room/presidential-actions/2024/07/09/memorandum-on-delegation-of-functions-and-authorities-under-sections-1333-1342-1352-and-1353-of-the-national-defense-authorization-act-for-fiscal-year-2024/

 Για να το υπογραμμίσει αυτό, ο ηθοποιός που υποδύεται τον Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν στάθηκε μπροστά σε όλες τις συγκεντρωμένες αντιπροσωπείες του ΝΑΤΟ για να παρουσιάσει τον Ουκρανό Πρόεδρο Βλαντιμίρ Ζελένσκι ως «Πρόεδρο Πούτιν» και την Αντιπρόεδρο Καμάλα Χάρις ως «Αντιπρόεδρο Τραμπ».

Μπορείτε να δείτε από τα πρόσωπα του λεγόμενου συμβούλου Εθνικής Ασφάλειας Τζέικ Σάλιβαν, του ψεύτικου υπουργού Άμυνας Λόιντ Όστιν και του σατανικού υπουργού Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν στο παρακάτω βίντεο ότι δεν συμμετείχαν στην αλλαγή του καθεστώτος.

 


 Για να γίνει πιο σαφές, ο Μπάιντεν κλήθηκε επίσης να πει ότι παίρνει εντολές από τον «Αρχηγό του, τον αρχηγό του επιτελείου του στρατού».

 


 Αν και το δελτίο Τύπου του Λευκού Οίκου δεν αναφέρει σε ποιον παρέδωσε την εξουσία ο Μπάιντεν, είναι ασφαλές να πούμε ότι ο στρατηγός Τσαρλς Κ. Μπράουν,ο επικεφαλης του Μικτού Επιτελείου Διοικεί τώρα μια έκτακτη στρατιωτική κυβέρνηση.

 https://www.jcs.mil/Leadership/Article-View/Article/1974872/gen-charles-q-brown-jr/

 Η εγκατάσταση μιας στρατιωτικής κυβέρνησης έρχεται εν μέσω τεράστιων γεωπολιτικών γεγονότων κατά τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας που περιλαμβάνουν την εμφάνιση μιας ευρασιατικής στρατιωτικής συμμαχίας που μικραινει το ΝΑΤΟ και πρόκειται να απορροφήσει το ΝΑΤΟ. Θα το εξετάσουμε περαιτέρω παρακάτω.

Προς το παρόν, ωστόσο, σημειώνουμε την απόπειρα δολοφονίας με ψευδή σημαία κατά του Ντόναλντ Τραμπ το Σαββατοκύριακο. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να πούμε είναι ότι είμαστε όλοι άρρωστοι και κουρασμένοι από την πολιτική που διεξάγεται μέσω θεάτρου δρόμου που σκηνοθετούν οι Τέκτονες. Μια υγιής κοινωνία θα πρέπει να έχει μια δημόσια συζήτηση βασισμένη σε γεγονότα για να αποφασίσει την καλύτερη πορεία για πλοήγηση στο μέλλον. Εάν τα αποτελέσματα δεν είναι ικανοποιητικά, τότε αλλάζουμε πορεία ανάλογα. Το να αποφασίζουν μυστικές εταιρείες χωρίς δημόσια συνεισφορά οδηγεί αναπόφευκτα σε κοινωνική παρακμή και ανισότητα.

 


 Εντάξει, αφού το είπαμε αυτό, είναι σαφές ότι η απόπειρα δολοφονίας κατά του Τραμπ οργανώθηκε για να κάνει την κοινή γνώμη να υποστηρίξει τη σύλληψη των αντιπάλων του Τραμπ. Εδώ είναι τα σημάδια:

Πρώτα απ 'όλα πριν από την εκδήλωση, ο Μπάιντεν είπε «Είναι καιρός να βάλουμε τον Τραμπ στη θεση του μπαμπούλα».

 https://www.indiatvnews.com/news/world/biden-tells-nato-that-ukraine-can-and-will-stop-russia-vladimir-putin-announces-historic-aid-for-kyiv-latest-updates-2024-07-10-941100

 Στη συνέχεια, θυμηθείτε αυτό το tweet που δημοσίευσε ο Άλεξ Σόρος που ερμηνεύεται ευρέως ως προσφορά χρημάτων για τη δολοφονία του Τραμπ.

 

 Επιπλέον, πολλοί πολιτικοί σχολιαστές όπως ο Ρικ Γουίλσον στο MSNBC κάλεσαν κάποιον να «βάλει μια σφαίρα στον Ντόναλντ Τραμπ».

 


 Δεδομένου ότι ο επίδοξος δολοφόνος ήταν μέλος της ANTIFA που εμφανιζόταν σε διαφημίσεις BlackRock που ελέγχονται από τον Ροκφέλερ, είναι πιθανό να υπήρχε μια γνήσια συνωμοσία από τη Χαζαρική Μαφία για να σκοτώσει τον Τραμπ.

 

 Τόμας Μάθιου Κρουκς:

 


 Έτσι, το πιθανό σενάριο είναι τα λευκά καπέλα να αφήσουν το γκρουπ Ροκφέλερ να προχωρήσει σε αυτή την προσπάθεια για να τους δώσει αρκετό σχοινί για να κρεμαστούν.

Το γεγονός ότι οι ελεύθεροι σκοπευτές της Μυστικής Υπηρεσίας κλήθηκαν να παραιτηθούν ακόμη και αφού πολλοί άνθρωποι εντόπισαν τον επίδοξο δολοφόνο υποδηλώνει επίσης ότι το γεγονός ήταν ενορχηστρωμένο:

Με λένε Τζόναθαν Γουίλις, είμαι ο αξιωματικός στη διάσημη φωτογραφία των δύο ελεύθερων σκοπευτών στην οροφή στη συγκέντρωση του Τραμπ. Ήρθα εδώ για να ενημερώσω το κοινό ότι είχα τον δολοφόνο στο στόχαστρο μου για τουλάχιστον 3 λεπτά, αλλά ο αρχηγός της μυστικής υπηρεσίας αρνήθηκε να δώσει την εντολή να τον βγαλω απο την μεση και οι κορυφαίοι αξιωματικοι με εμπόδισαν να σκοτώσω τον δολοφόνο πριν πυροβολήσει τον Πρόεδρο Τραμπ...!!!

 https://x.com/CultureWar2020/status/1812525591104766418?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1812525591104766418%7Ctwgr%5E43cda35e5cff6f8a1e8a5efc1b81843b22741d88%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.rumormillnews.com%2Fcgi-bin%2Fforum.cgi%3Fread%3D243352

 Η γενική μου εντύπωση είναι ότι αυτό το γεγονός ήταν χαρακτηριστικό του ΚΜ. Κάθε φορά που βγαίνουν άσχημα νέα, όπως ένα εμπορικό έλλειμμα ρεκόρ, προκαλούν μια απόσπαση της προσοχής, όπως η Britney Spears να παρουσιάσει ένα γυμνο πόδι δημόσια και στη συνέχεια να επικεντρωθούν τα μέσα ενημέρωσης σε αυτό.

Το τελετουργικό της απόπειρας δολοφονίας των Ελευθεροτεκτονων ήρθε εν μέσω τεράστιων γεωπολιτικών γεγονότων και εξαιρετικά σοβαρών μαχών στον συνεχιζόμενο μυστικό πόλεμο για τον πλανήτη Γη.

Κατά τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας η ρωσική FSB, οι Βορειοκορεάτες, οι Ασιατικές Μυστικές Εταιρείες, το συνδικάτο Yamaguchi Gumi, η MI6, η CIA και άλλοι επικοινώνησαν με την Εταιρεία White Dragon για τις έντονες μάχες που βρίσκονται τώρα σε εξέλιξη.

Όπως είπε ο επικεφαλής της MI6: «Το ουσιαστικό κίνημα που βλέπουμε στο γεωπολιτικό τοπίο είναι οι αποτυχημένες ΗΠΑ να πολεμούν σκληρά αλλά να αποτυγχάνουν και οι υπόλοιποι απλώς να προχωρούν. Οι διεθνείς διαμάχες είναι μια παλιά παρακμή της άρχουσας τάξης και μια αλλαγή καθεστώτος».

Μια ένδειξη του πόσο έντονη έχει γίνει η κατάσταση είναι οι στρατιωτικές ασκήσεις των κινεζικών στρατευμάτων στα πολωνικά σύνορα και η παρουσία 120.000 στρατευμάτων του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού εντός των Ηνωμένων Πολιτειών.

J.J. Ο Carrell, πρώην αναπληρωτής πράκτορας των συνόρων των ΗΠΑ μιλάει για τους Κινέζους παράνομους μετανάστες που έχουν ήδη εισέλθει στην Αμερική «Οι στρατιωτικοί αναλυτές έχουν ήδη διαπιστώσει ότι τουλάχιστον 120.000 είναι στρατιώτες της PLA».

Η Αμερική βρίσκεται σε ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ όπως ήδη γνωρίζουμε.

 


 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις