Το Deep State κατασκευάζει τρελές θεωρίες συνωμοσίας για να κατηγορήσει τον Πρόεδρο Τραμπ για την απόπειρα της ίδιας του της ζωής

 

Ο Διευθυντής Εσωτερικής Ασφάλειας

Αλεχάντρο Μαγιόρκας και ο αναπληρωτής διευθυντής του FBI, Πολ Αμπάτε, συζήτησαν για τη διακίνηση μιας ακλόνητης θεωρίας συνωμοσίας που κατηγορεί τον Τραμπ για την αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας κατά της ίδιας του της ζωής, δήλωσε πηγή της Διοίκησης Κυβερνοδικείου του Στρατού των ΗΠΑ.

Καθώς ο παράνομος Πρόεδρος Τζόζεφ Ρ. Μπάιντεν  εξέδωσε μια πληθώρα ανειλικρίνειας χθες το απόγευμα από ένα Οβάλ Γραφείο στην πράσινη οθόνη, ο Mayorkas και ο Abbate ήταν στο τηλέφωνο και επινόησαν ένα μέσο για να ανατρέψουν την αφήγηση της απόπειρας δολοφονίας για να δυσφημήσουν περαιτέρω τον Πρόεδρο Τραμπ και ενισχύσει την ραγδαία αποτυχημένη δομή υποστήριξης του Μπάιντεν.

Η πηγή είπε ότι το ARCYBER παρακολουθεί το FBI από τότε που εισέβαλε παράνομα και κατέλαβε την περιουσία του προέδρου Τραμπ στο Μαρ-α-Λάγκο τον Αύγουστο του 2022, με τον αείμνηστο Μέρικ Γκάρλαντ να έχει εξουσιοδοτήσει πράκτορες να χρησιμοποιήσουν θανατηφόρα βία εναντίον του Τραμπ εάν εμπόδιζε την εισβολή.

Πρόσθεσε ότι ο Abbate, ο οποίος έλαβε την κλήση του Mayorkas, βρισκόταν στα κεντρικά γραφεία του FBI DC και ότι ο Mayorkas φαινόταν να βρίσκεται στο Οντάριο, αν και, σημείωσε η πηγή, θα μπορούσε να είχε χρησιμοποιήσει στοιχειώδεις μεθόδους πλαστογράφησης κλήσεων για να κρύψει την πραγματική του τοποθεσία.

Ο Mayorkas ξεκίνησε τη συζήτηση ρωτώντας τον Abbate εάν αυτός ή το αφεντικό του, Christopher Wray, είχαν κάποιο ρόλο στην προσπάθεια δολοφονίας του Donald Trump, προτείνοντας, τουλάχιστον, ότι αν το Deep State είχε ενορχηστρώσει την πλοκή, ο Mayorkas ήταν εκτός κυκλώματος - απίθανο επειδή είναι μεταξύ των βασικών καλούντων του Deep State. Ο Paul Abbate δυσανασχετούσε με τον υπαινιγμό, επιμένοντας έντονα ότι είχε μάθει για την επίθεση και το όνομα του ένοπλου ταυτόχρονα με όλους τους άλλους στον κόσμο - σε ζωντανή τηλεόραση.

«Η αλήθεια είναι ότι, απ' ό,τι γνωρίζουμε, και οι δύο θα μπορούσαν να έπαιζαν ανόητα, ξέρετε, σε περίπτωση που πίστευαν ότι κάποιος μπορεί να τους άκουγε, όπως εμείς. Η κλήση κρυπτογραφήθηκε, αλλά μπορούμε να σπάσουμε την κρυπτογράφηση τους. Είχαν αυτό το πεντάλεπτο κατηγορητήριο πέρα ​​δώθε, και κανένας δεν παραδέχτηκε τίποτα, αλλά στη συνέχεια ο Mayorkas είπε ότι έπρεπε να «προλάβουν αυτό το πράγμα» πριν «τους δαγκώσει στον κώλο» ο Mayorkas είπε ότι η επιβίωση του Τραμπ, σε συνδυασμό με τη βομβαρδισμένη συζήτηση του Μπάιντεν , ήταν ένα εφιαλτικό σενάριο για όλους τους Δημοκρατικούς», είπε η πηγή μας.

«Αν ο Τραμπ επιστρέψει στον Λευκό Οίκο, εσύ κι εγώ, είμαστε και οι δύο νεκροί ή στη φυλακή», φέρεται να είπε ο Mayorkas στο Abbate και ανέφερε ότι η εμβληματική φωτογραφία ενός ματωμένου Τραμπ που αντλεί τη γροθιά του στον αέρα και φωνάζει «Fight» ήταν τώρα χαραγμένο στο μυαλό κάθε πολίτη, ανεξίτηλα.

«Έχουμε μπερδευτεί», είπε ο Abbate.

Αλλά ο Mayorkas είχε μια ιδέα, μια απαίσια ιδέα,  για να παραθέσω την αφήγηση του Μπόρις Κάρλοφ για τον Γκριντς που έκλεψε τα Χριστούγεννα. Τι θα γινόταν αν ο Τραμπ οργάνωσε την απόπειρα κατά της ζωής του για να παρουσιάσει τον εαυτό του ως θύμα, για να υποστηρίξει τους αναποφάσιστους ψηφοφόρους και σε πολιτείες που βρίσκονται σε εξέλιξη; Τι θα γινόταν αν οι άνθρωποι του Τραμπ έβρισκαν τον κοινωνικό απόκληρο Τόμας Μάθιου Κρουκς και τον πλήρωναν, τον κορόιδευαν ή του έκαναν πλύση εγκεφάλου για να συμμετάσχει στο σχέδιο - και μετα τον φίμωσαν για πάντα, ώστε η αλήθεια να μην γίνει ποτέ γνωστή. Ο Τραμπ στερήθηκε ευπρέπειας και ήταν πρόθυμος να κάνει σχεδόν τα πάντα για να νικήσει τον Μπάιντεν το 2024, είπε ο Μαγιόρκας.

«Ακόμα και η ίδια του η ζωή; Αυτό το αφηγημα δε θα πιασει», απάντησε ο Abbate. «Κακή τύχη είναι γιατί είναι ακόμα ζωντανός και κανείς, απολύτως κανένας, δεν θα πιστέψει ότι ήταν διατεθειμένος να δεχθεί μια σφαίρα. Είναι εξωφρενικά παράλογο».

Αλλά τι θα γινόταν αν η βολή του Crooks ήταν άστοχη κατά πολυ ή η σφαίρα που εκτοξεύτηκε στον Τραμπ ήταν αδεια, πρότεινε ο Mayorkas, και επινόησε την ιδέα ότι ο Τραμπ φορούσε ένα προσθετικό αυτί με ένα εκρηκτικό πακέτο χρωστικής όπως αυτά που χρησιμοποιούνται σε κινηματογραφικές ταινίες για προσομοίωση πυροβολισμού και πληγές.

«Τι γίνεται με τους νεκρούς MAGA και τους τραυματίες. Κανείς δεν πρόκειται να πιστέψει ότι ο Τραμπ θα σκότωνε κανέναν MAGA», υποστήριξε ο Abbate.

«Θα βρούμε στοιχεία ότι χρησιμοποίησε ένα μείγμα αληθινών πυρομαχικών και ψευτικων. Έπρεπε να σκοτώσει τουλάχιστον ένα αποβράσματα MAGA και να πληγώσει μερικους για ρεαλισμό», είπε ο Mayorkas.

Σύμφωνα με την πηγή μας, ο Mayorkas ζήτησε από τον Abbate να «το κατανοησει» προτού αποσυνδέσει την κλήση.

«Αυτό που βλέπουμε αυτή τη στιγμή είναι πανικός και απόγνωση. Οι ελπίδες του Deep State έχουν μετατραπεί σε φόβο καθώς καταρρέει από όλες τις πλευρές. Μια ένωση περιστάσεων, και ο Θεός, επίσης, έσωσαν τη ζωή του Προέδρου Τραμπ και γι' αυτό θα πρέπει να είμαστε όλοι ευγνώμονες», είπε η πηγή μας.

Εκτός από αυτήν την ιστορία, οι Αμερικανοί πεζοναύτες συνέλαβαν σήμερα τον Τζακ Σμιθ, λίγες στιγμές αφότου ο δικαστής Canon απέρριψε την υπόθεση ψευδών απόρρητων εγγράφων εναντίον του Τραμπ. 

Συντομα θα εχουμε περισσοτερα...

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 










ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις