Η κόρη του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Κωτσού σε επιστημονικό συνέδριο για την προώθηση εντόμων ως βασικής διατροφής των ανθρώπων

 

Η κόρη του βουλευτή

της Νέας Δημοκρατίας στην Καρδίτσα Γιώργου Κωτσού έδωσε το παρόν στο επιστημονικό συνέδριο Insects to Feed the World στη Σιγκαπούρη γύρω από τον κόσμο των βρώσιμων εντόμων, όπου παρουσίασε τη διδακτορική της έρευνα της με τίτλο «Utilization of Spent Coffee Grounds as a Feed Additive for Enhancing the Nutritional Value of Tenebrio molitor Larvae».

Το συνέδριο αυτό έχει ως σκοπό την προώθηση των εντόμων ως βασική τροφή των ανθρώπων λόγω της κλιματικής αλλαγής και της καταστροφής των αγροτικών καλλιεργειών καθώς και της κτηνοτροφίας.


Σε μία εποχή που βλέπουμε να επικρατούν περίεργα καιρικά φαινόμενα και να καταστρέφεται η μία καλλιέργεια μετά την άλλη από τις υψηλές θερμοκρασίες αλλά και από τις πλημμύρες ο βουλευτής Καρδίτσας δηλώνει υπερήφανος που η κόρη του συμμετέχει στην προώθηση των εντόμων ως διατροφή του ανθρώπου.


Καταγγελίες από επιστήμονες των ΗΠΑ αναφέρουν τεχνητή αύξηση της θερμοκρασίας με ψεκασμούς γεωμηχανικής κάτι για το οποίο κάνει λόγο και ο Guardian καθώς και ο έγκυρος δημοσιογραφικός ιστότοπος La Libre.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί ότι ο πρώην περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός σε δήλωση που είχε κάνει στα κανάλια γνώριζε αρκετό καιρό πριν την καταστροφή του Daniel ότι στη Θεσσαλία θα επικρατήσουν ακραία καιρικά φαινόμενα και θα υπάρξουν καταστροφές από πλημμύρες.

Ο κύριος Κωτσός προφανώς γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις και προετοιμάζει το έδαφος από τώρα.

Αυτό που ξέχασε να αναφέρει είναι αν τα έντομα θα τα καταναλώνει και η οικογένειά του ή αν θα κάνει για ακόμα μία φορά αυτός και η κυβέρνηση Μητσοτάκη πειράματα πάνω στους Έλληνες πολίτες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Τίποτε το παραξενο δεν βλέπει κανείς εδώ
    Και μόνον από το γεγονός πως η Νέα Δημοκρατία εξέλεξε βουλευτή στο νομό Καρδίτσας συμπαιρενεται πως ο τόπος εκεί έχει κάμποσες χιλιάδες μυγοχαφτες
    Οπότε μιλάμε για γνήσια έκφραση του λαϊκού αισθήματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά στον Ελλαδικό χώρο ζούσαν καλά κρυμμένοι πολλοί ερπετοειδεις που τα τελευταία χρόνια ευνόησαν πολύ οι συνθήκες και βγήκαν από τις τρύπες τους και κάνουν πάρτι σε βάρος του εναπομείναντος Ελληνικού DNA. Σε σημείο μάλιστα που αναρωτιέται κάποιος αν ο χώρος αυτός είναι των Ελλήνων ή μήπως όχι;
    Μην ξεχνάμε ότι ο πρώτος βασιλιάς της Αθήνας ήταν μισός άνθρωπος μισός φίδι!!!
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "ΤΗΕ ΒΕST NAME"
    Συμφωνω και συμπληρωνω μηπως ετοιμαζουν καποιο νεο εργοστασιο παραγωγης γρυλων,κατσαριδων εκει στο μαχαλα και ο μπαμπας της θα ειναι στη μπιζνα??
    Παντου και παντα μονο για το $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτή η εξήγηση έχει βάση στην λογική
      Κάποιο τσαντίρι σχεδιάζουν να στήσουν μόνο και μόνο για καμμία επιδότηση και μετά άστο να ρημάξει

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις