ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

Οι ΗΠΑ «πάγωσαν»: Επίθεση σοκ κατά του Trump - Τραυματίστηκε μετά από πυροβολισμούς σε προεκλογική συγκέντρωση  

Σοκ επικρατεί στις ΗΠΑ,

μετά τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν σε προεκλογική συγκέντρωση του Donad Trump, με τον πρώην πρόεδρο να έχει τραυματιστεί μάλιστα στο δεξί αυτί, όπως δείχνουν οι πρώτες εικόνες που κάνουν τον γύρο του κόσμου.
Όπως μεταφέρει αυτή την ώρα το BBC, ζωντανά από το σημείο της επίθεσης, είναι άγνωστη η ακριβής κατάσταση της υγείας του.
Ο πρώην πρόεδρος σε ένα απίστευτο κενό ασφαλείας που προηγήθηκε, απομακρύνθηκε μετά από τους σωματοφύλακες του.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ακούστηκαν 3 πυροβολισμοί, ενώ επικράτησε πρωτοφανές χάος.
«Κόσμος έτρεχε παντού, κάποιοι τραυματίστηκαν από το κοινό, ο πρόεδρος έπεσε το έδαφος για να προστατευθεί και άμεσα φυγαδέφτηκε με ένα τεθωρακισμένο όχημα», είπε αμερικανός υποστηρικτής του που βρισκόταν στην εκδήλωση.
Ο Donald Trump έδειχνε εκείνη τη στιγμή της αιχμηρής ομιλίας του, ένα γράφημα με τους αριθμούς των συνοριακών διελεύσεων από παράνομους μετανάστες όταν το πλήθος ξεκίνησε αρχικά να ουρλιάζει και έπειτα ακούστηκαν και οι πυροβολισμοί.
Ο πρώην πρόεδρος και υποψήφιος με τους Ρεπουμπλικανούς φαινόταν να κρατά με το δεξί του χέρι τον λαιμό του, ενώ υπήρχε αίμα στο πρόσωπό του.


08b13f20-4169-11ef-9ebd-b57f734b22cc.png.webp

Σε ανακοίνωσή τους, οι Μυστικές Υπηρεσίες ανέφεραν ότι ο Trump είναι ασφαλής και ότι τα μέτρα για την προστασία του έχουν εφαρμοστεί.
Πρόσθεσαν ότι βρίσκεται τώρα εν εξελίξει και ότι περαιτέρω πληροφορίες θα δημοσιοποιηθούν όταν θα είναι διαθέσιμες. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις