Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠO THN NESARA


Στις 10 Οκτωβρίου 2000 ο Μπιλ Κλίντον δεν είχε κανένα ενδιαφέρον να υπογράψει το NESARA σε νόμο λόγω της πίστης του στο Deep State. Ωστόσο, υπό τις εντολές των στρατηγών του στρατού των ΗΠΑ,  Οι Seals και η Delta Force εισέβαλαν στον Λευκο Οικο  και υπό την απειλή όπλου ανάγκασαν τον BillClinton
  να υπογράψει το NESARA.

 Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου το προσωπικό ασφαλείας έλαβε διαταγή μη διαρροης ως top secret και σε περιπτωση διαρροης τιμωρια με την κατηγορια της προδοσιας . Από την αρχή του GeorgeHWBush, την εταιρική κυβέρνηση, τις μεγάλες τράπεζες και τον όμιλο Carlyle ) αντιτάχθηκαν σθεναρά στον NESARA.

Για να διατηρηθεί το απόρρητο, οι λεπτομέρειες της υπόθεσης και ο αριθμός του φακέλου σφραγίστηκαν και αναθεωρήθηκαν στο επίσημο μητρώο του Κογκρέσου, για να αντικατοπτρίζουν ένα αναμνηστικό νόμισμα και στη συνέχεια αναθεωρήθηκε ξανά ακόμη πιο πρόσφατα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν υπάρχουν δημόσια αρχεία του Κογκρέσου και γιατί η αναζήτηση αυτού του νόμου δεν θα δώσει τις σωστές λεπτομέρειες παρά μόνο αφού δημοσιοποιηθούν οι μεταρρυθμίσεις. Τα μέλη του Κογκρέσου δεν θα αποκαλύψουν το NESARA επειδή έχουν λάβει εντολή από τους δικαστές του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ να αρνηθούν την ύπαρξή του ή να αντιμετωπίσουν κατηγορίες για προδοσία που τιμωρούνται με θάνατο.

Το επόμενο βήμα είναι να ανακοινωθεί η NESARA στον κόσμο, αλλά δεν είναι εύκολη υπόθεση. Πολλές ισχυρές ομάδες προσπάθησαν να αποτρέψουν την εφαρμογή του NESARA. Ο νόμος NESARA απαιτεί τουλάχιστον μία φορά το χρόνο να γίνεται προσπάθεια κοινοποίησης του νόμου στο κοινό. Τρεις τότε σημερινοί δικαστές του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ ελέγχουν την επιτροπή που είναι υπεύθυνη για την ανακοίνωση της NESARA. Αυτοί οι δικαστές έχουν χρησιμοποιήσει τη συνολική τους εξουσία για να σαμποτάρουν κρυφά την ανακοίνωση της NESARA. Το 2001, μετά από πολλές διαπραγματεύσεις, οι δικαστές του Ανωτάτου Δικαστηρίου διέταξαν το 107ο Κογκρέσο να εγκρίνει ψηφίσματα για την έγκριση του NESARA. Αυτό έγινε στις 9 Σεπτεμβρίου 2001.

Στις 11 Σεπτεμβρίου 2001 στις 10 π.μ. ανατολική θερινή ώρα, ο Άλαν Γκρίνσπαν ήταν προγραμματισμένο να ανακοινώσει το νέο Τραπεζικό σύστημα, διαγραφή χρέους για όλους τους πολίτες των ΗΠΑ και κατάργηση του IRS ως πρώτο μέρος των δημοσίων ανακοινώσεων της NESARA. Λίγο πριν την ανακοίνωση στις 9 π.μ.,  ο GeorgeHWBush
  διέταξε την κατεδάφιση των Δίδυμων Πύργων του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου για να σταματήσουν οι διεθνείς τραπεζικοί υπολογιστές στους ορόφους 1 και 2 του Βόρειου Πύργου να ξεκινήσουν το νέο σύστημα της Τράπεζας Οικονομικών των ΗΠΑ.

 Εκρηκτικά στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου τοποθετήθηκαν από πράκτορες και πυροδοτήθηκαν εξ αποστάσεως στο Κτήριο 7, το οποίο κατεδαφίστηκε αργότερα την ίδια μέρα για να συγκαλύψει το έγκλημά τους. Η τεχνολογία απομακρυσμένου πιλότου χρησιμοποιήθηκε σε ένα συμβάν πτήσης για να παραδώσει ένα ωφέλιμο φορτίο εκρηκτικών στο Πεντάγωνο στην ακριβή τοποθεσία των Λευκών Καπελων στο νέο τους Κέντρο Ναυτικής Διοίκησης, οι οποίοι συντόνιζαν δραστηριότητες για την υποστήριξη της εφαρμογής της NESARA σε εθνικό επίπεδο.

Ο GeorgeHWBush αποκεφάλισε κάθε ελπίδα επιστροφής της κυβέρνησης στους πολίτες. Τα τελευταία 10 χρόνια, η ζωή στις ΗΠΑ, και σε πολλές άλλες χώρες, υπαγορεύεται από την οργανωμένη τρομοκρατική επίθεση και τις επιπτώσεις της. Σπάνια περνάει μέρα που να μην ακούμε να γίνεται λόγος για την 11η Σεπτεμβρίου.

Η αλήθεια για την 11η Σεπτεμβρίου ήταν ότι το Πεντάγωνο και η MOSSAD υπέγραψε ιδιωτικά συμβόλαιο με έναν στρατιωτικό μηχανικό για να σχεδιάσει πυρηνικές βόμβες ατομικής σχάσης/σύντηξης που τοποθετήθηκαν εκ των προτέρων σε έναν ολόκληρο κλειστό όροφο σε καθένα από τα κτίρια του WTC. 

Αυτές οι εμπιστευτικές πληροφορίες παρασχέθηκαν απευθείας μέσω του ίδιου του στρατιωτικού μηχανικού, του βετεράνου πληροφοριοδότη Clarence Pate, ο οποίος έκτοτε κρύβεται και ζει εκτός δικτύου μετά από πολλές απόπειρες δολοφονίας εναντίον του και της συζύγου του. 

Για να ολοκληρώσουν την υλοποίηση του σχεδίου του χρησιμοποίησαν μια αυστριακή ομάδα γνωστή ως "Gelatin" στην οποία είχαν διεισδύσει Ισραηλινοί ειδικοί βομβών. Μέχρι την 1η Μαΐου 2000 έλαβαν μια προσωρινή άδεια κατασκευής για το υποτιθέμενο έργο τους που ονομάζεται "B-Thing", το οποίο επρόκειτο να δημιουργήσει ένα μπαλκόνι στον 91ο όροφο του WTC1. Το B-Thing θα μπορούσε κάλλιστα να σημαίνει το θέμα της βόμβας, για όσα γνωρίζουμε. 

Τα κουτιά που φαίνονται στη φωτογραφία φέρουν όλα την ετικέτα "BB18" που αντιστοιχεί σε έναν τύπο εξαρτημάτων συγκράτησης ασφαλειών που θα μπορούσαν να είχαν χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή των σχεδιαζόμενων εγκαταστάσεων εκρηκτικών κατεδάφισης. Ο πρωταρχικός στόχος ήταν η διοικητική γραφειοκρατία/διαγραφή της NESARA στα κτίρια του WTC με δευτερεύοντα σκοπό τη χρήση αυτού του συμβάντος ψευδούς σημαίας για να τροφοδοτήσει τον περιττό πόλεμο κατά της τρομοκρατίας.

Aυτη λεγεται οτι ειναι η ιστορια πισω απο την διασημη NESARA...

Σωστη η οχι ας πιστεψει ο καθενας αυτο που νομιζει....

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 SINOMOSIOLOGOS

sinomosiologos.blogspot.gr 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

  1. «They know Everything. I'm sorry»
    ~ Former President of United States of America
    George HW Bush.

    Αυτό και τίποτε άλλο... Καλή Κυριακή σε όλους/ες!

    Παπουτσωμένος Γάτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε τι κόσμο ζούμε πια! Όλα είναι σε τροχιά αποκάλυψης όμως… Και η αλήθεια σημαίνει φως
    Ελένη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις