Η εκδίκηση των Κόκκινων Καπέλων

 

Η ιστοσελιδα

έμαθε ότι ο συνταγματάρχης Kurtz, ηγέτης των Red Hats, ανέλαβε την ευθύνη για μια πυρκαγιά που έπληξε μέρος μιας προβλήτας στο Oceanside της Καλιφόρνια, το απόγευμα της Πέμπτης.

Η κόλαση ξέσπασε στο άκρο της εμβληματικής προβλήτας στις 3:00 μ.μ. και κατέκλυσε γρήγορα ένα κενό κτίριο, πρώην Ruby’s Diner, το οποίο έκλεισε οριστικά πριν από τρία χρόνια, όταν οι πολιτικές της ψευτικης πανδημιας του πλέον αποθανόντος Gavin Newsom ανάγκασαν αμέτρητες επιχειρήσεις σε χρεοκοπία.

Καθώς η φωτιά μεγάλωνε, τα πλάνα έδειχναν φλόγες να διαπερνούν το εστιατόριο και νέφη μαύρου καπνού να ανεβαίνουν στον ουρανό. Περίπου 200 πυροσβέστες και τρία πλοία της ακτοφυλακής πάλεψαν με τη φωτιά καθώς ελικόπτερα έριξαν χιλιάδες γαλόνια νερού στη φωτιά, προσπαθώντας να σώσουν την προβλήτα. Οι προσπάθειές τους έσωσαν την αποβάθρα, αλλά οι φλόγες κατέστρεψαν το κτίριο. Οι αξιωματούχοι της πυροσβεστικής δεν έχουν ακόμη καθορίσει τι προκάλεσε την καύση, αλλά δεν έχουν αποκλείσει τον εμπρησμό.

«Ο εμπρησμός, ή αυτό που κάποιοι θα μπορούσαν να αποκαλούν δικαιολογημένο εμπρησμό, φαίνεται να είναι η αιτία», είπε πηγή από το γραφείο του στρατηγού Σμιθ.

Είπε ότι την Παρασκευή ο στρατηγός Smith έλαβε από τον συνταγματάρχη Kurtz ένα email στο οποίο ο ηγέτης της Red Hat παραδέχτηκε ότι οι δυνάμεις του είχαν βάλει φωτιά στο κτίριο επειδή το Deep State είχε χρησιμοποιήσει το κλειστό εστιατόριο ως σημείο αναφοράς σε επιχειρήσεις εμπορίας παιδιών. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Kurtz, το Deep State είχε φέρει δεμένα και φιμωμένα παιδιά στο εγκαταλελειμμένο εστιατόριο, τα ναρκωνε και στη συνέχεια ξαναπηγαινε για να κυνηγήσει περισσότερα παιδιά. Εν τω μεταξύ, ένα γιοτ ηταν δίπλα στην προβλήτα. ένοπλοι άντρες ντυμένοι στα μαύρα αποβιβάζονταν, έπαιρναν τα ναρκωμένα, αβοήθητα παιδιά και τα μετέφεραν είτε στην Catalina είτε στο νησί San Clemente, 61 και 140 μίλια μακριά από την ακτή, αντίστοιχα, οπότε μεταφέρονταν σαν φορτίο σε ένα μεγαλύτερο πλοίο και αποστέλλονταν νότια «πιθανώς προς την Κολούμπια».

Ο συνταγματάρχης Kurtz έγραψε ότι το δίκτυο πληροφοριών του απέδειξε ότι το Deep State χρησιμοποιούσε το Ruby’s Diner ως αποθήκη μεταφοράς εμπορίας παιδιών για τουλάχιστον 18 μήνες.

«Το ότι δεν το ήξερες αυτό με εκπλήσσει, στρατηγέ Σμιθ. Η βάση του σπιτιού σας (προφανώς το Camp Pendleton) απέχει λιγότερο από δύο μίλια από την προβλήτα. Σου είπα, αν δεν φρόντιζες εσύ τις δουλειές, θα το κάνουμε εμεις, και το έχουμε. Βεβαιωθήκαμε ότι η κατασκευή ήταν άδεια προτού την πυρπολήσουμε και, ναι, ξέρω ότι οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες θα βρουν μια άλλη τοποθεσία και θα την καταστρέψουμε επίσης. Τα σημεία αναφοράς της εξουσίας αλλάζουν, στρατηγέ Σμιθ, και ενεργούμε για να διατηρήσουμε τη Δημοκρατία και το Σύνταγμα. Αν αμφιβάλλετε για τη νοημοσύνη μας, δείτε την εσωκλειόμενη εικόνα», έγραψε ο Kurtz.

Το email είχε ένα μόνο συνημμένο, μια νυχτερινή εικόνα που έδειχνε μισή ντουζίνα φιμωμένα παιδιά με χειροπέδες και να οδηγούνται υπό την απειλή όπλου στην προβλήτα προς το παλιό εστιατόριο. Είχε χρονοσήμανση 23 Φεβρουαρίου 2024.

Περιλάμβανε επίσης αυτό που η πηγή μας αποκάλεσε «απόδειξη ταυτότητας».

«Ξέρουμε ότι είναι από αυτόν», είπε η πηγή μας. «Τα κίνητρά του είναι αλτρουιστικά, αλλά η πυρπόληση στη μέση του απογεύματος θα μπορούσε να είχε σκοτώσει αθώους ανθρώπους. Και αφού ξέρω ότι θα ρωτήσετε, όχι, δεν ανέφερε απολύτως τίποτα για τον τύπο που ήθελε να σκοτώσει τον Schwab. Είπε ότι θέλει να συναντήσει προσωπικά τον στρατηγό Σμιθ, αλλά ο στρατηγός είναι αναποφάσιστος».

 

 

 

  ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ27 Απριλίου, 2024 22:52

    ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ,ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟΛΟΓΙΟ ,ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ !
    ΚΑΙΝΟΥΓΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΕΚΔΟΤΑ !
    ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ !
    ΤΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ! ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ.... ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ .
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ,ΛΕΥΚΑ ,ΚΟΚΚΙΝΑ ,
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΗ ΚΑΙ ΓΕΛΑΩ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ,
    ΟΤΙ ΟΙ ΦΟΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ .
    ΓΟΥΣΤΑΡΩ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις