Σε Δημοτικό Σχολείο της Γενεύης κατήργησαν τη γιορτή της Μητέρας στο όνομα ισότητας της ομοφυλόφιλης άκαρπης σχέσης .. για να μην νιώθουν μειονεκτικά οι άντρες που δεν γκαστρώνονται..


 Είμαστε στο σωστό στρατόπεδο της παράνοιας,…..της ανωμαλίας και της πανδιαστροφής

Ένα Δημοτικό σχολείο της Γενεύης καταργεί τη γιορτή της μητέρας στο όνομα της ”ένταξης του φύλου”. Αντ΄αυτής το ίδρυμα διοργανώνει ένα πάρτι που επιγράφει «άνθρωποι που αγαπάμε». Το Τμήμα Δημόσιας Εκπαίδευσης δεν το βλέπει έτσι.
Το δημοτικό σχολείο Lully δεν θέλει πλέον να γιορτάζει ειδικά τις μητέρες και τους πατεράδες.( για να μην αισθάνονται μειονεκτικά τα αρσενικά που παντρεύθηκαν άντρα και εκ φύσεως δεν γεννούν και οι λεσβίες έγγαμες επίσης που αδυνατούν να συλλάβουν μεταξύ τους)

Η Ευρώπη θα τελειώσει πολύ πολύ άσχημα ….

Η ιστορία σίγουρα θα προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, ακόμα και θα κάνει τον κόσμο να ουρλιάξει. Είναι αυτό ενός μικρού δημοτικού σχολείου της Γενεύης που αποφάσισε να εγκαταλείψει την παραδοσιακή Γιορτή της Μητέρας στο όνομα της «ένταξης του φύλου».

Αυτή η απόφαση ελήφθη στο σχολείο Lully, στην πόλη Bernex, στην ύπαιθρο της Γενεύης. Οι γονείς το έμαθαν αυτή την εβδομάδα, μέσω ταχυδρομείου, αποκαλύπτει το “Le Temps”.

Αυτό αναφέρει η επιστολή που κυκλοφορεί στα κοινωνικά δίκτυα: «Η διδακτική ομάδα στο σχολείο Lully πήρε την απόφαση, ενόψει του τρέχοντος κινήματος που ασχολείται με την ένταξη των φύλων και την ισότητα των γυναικών/ανδρών, να μην γιορτάζει πλέον τις μητέρες αποκλειστικά κατά τον Μάιο, αλλά με έναν πιο παγκόσμιο τρόπο, τους ανθρώπους που αγαπάμε».

Διευκρινίζεται ότι η νέα γιορτή δεν θα γίνει την ημέρα της μητέρας, στις 12 Μαΐου, αλλά στις 24 Μαΐου και ότι τα παιδιά θα ετοιμάσουν δώρα «που μπορούν να δώσουν στους ανθρώπους που αγαπούν».

“Ενα λάθος”
Σε επαφή με την καθημερινή, το σχολείο επιβεβαιώνει αυτή την «αλλαγή στην έννοια της Ημέρας της Μητέρας». Στη συνέχεια αναφέρεται στο Τμήμα Δημόσιας Εκπαίδευσης (DIP). Αλλά εδώ, κάθε άλλο παρά ενθουσιασμένοι δείχνουν.

Το DIP, πρώτον, δεν ειδοποιήθηκε. Τότε ουσιαστικά αντέδρασε ήδη. «Θεωρώ ότι αυτό είναι ένα λάθος. Ζήτησα από τη διεύθυνση του σχολείου να ανακαλέσει την απόφασή της προκειμένου να διατηρηθεί η δημιουργία DIY για την Ημέρα της Μητέρας και την Ημέρα του Πατέρα, όπως είναι η παράδοση στο δημοτικό σχολείο», δήλωσε η πολιτειακή σύμβουλος του «Time», Anne Hiltpold. Και η δικαστής ΔΔΔ πρόσθεσε ότι θέλει να επιλύσει την κατάσταση «το συντομότερο δυνατό».

Μένει να δούμε τι θα κάνει το σχολείο. Έχει ένα ορισμένο περιθώριο ελιγμών, αλλά όχι «σε σχέση με θέματα που αφορούν πολιτικές και στρατηγικές θέσεις», σύμφωνα με την Anne Hiltpold, για την οποία αυτό είναι ακτιβισμός.

“Απόφαση Wokist”
Στα κοινωνικά δίκτυα οι αντιδράσεις δεν άργησαν να έρθουν. «Ντρέπομαι και θυμώνω που μαθαίνω αυτή την απόφαση του Wokist», παραπονιέται ο πρώην δάσκαλος και πρώην αναπληρωτής PLR Jean Romain.

Ο πρώην εθνικός σύμβουλος του UDC, Yves Nidegger, από την πλευρά του καταδικάζει την απόφαση του σχολείου Lully ισοδυναμεί με τη μεταχείριση των παιδιών ως «ινδικά χοιρίδια σε ξύπνιο ιδεολογικό πειραματισμό».

Αριστερά, βρίσκουμε ήδη αντιδράσεις, πολύ λιγότερο έντονες, αλλά που κινούνται προς την ίδια κατεύθυνση. «Υπάρχει μια προσκόλληση στην παραδοσιακή Γιορτή της Μητέρας και δεν είναι επιθυμητό να αμφισβητούμε τα πάντα», σχολίασε ο πρόεδρος του σοσιαλιστικού κόμματος της Γενεύης Τόμας Βενγκέρ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις