Ο εισαγγελέας του Deep State "φορεσε γραβατα" μετά από μυστικά που προδωσε χωρις να το θελει μιλωντας στον ύπνο του....

 

Ένας ηθικά ξεπεσμενος

Deep Stater κρεμάστηκε στον Κόλπο του Γκουαντάναμο το πρωί της Τετάρτης - παρόλο που καταδικάστηκε για προδοσία στις 15 Μαρτίου και είχε προγραμματιστεί να απαγχονιστεί στις 26 Μαρτίου.

Όπως αναφέρθηκε, ένα δικαστήριο συνέστησε στον εισαγγελέα των ΗΠΑ για την Περιφέρεια της Κολούμπια, Μάθιου Γκρέιβς, να λάβει τη μέγιστη επιτρεπόμενη ποινή - μια θηλια από σχοινί - για παράνομη και αντισυνταγματική επιβολή αυστηρών ποινών φυλάκισης σε αθώους πατριώτες που είχαν επισκεφθεί ειρηνικά το Καπιτώλιο στο J6.

Πηγή της JAG είπε ότι ο ναύαρχος Κράνταλ είχε έναν έγκυρο και επιτακτικό λόγο για την αναβολή της εκτέλεσης του Γκρέιβς: ο διαβολικός εισαγγελέας είχε αναπτύξει ανεξήγητα μια περίπτωση υπνοβασιας ή ομιλίας στον ύπνο, μια καλοήθης μορφή παραϋπνίας που συνήθως δεν χρειάζεται ιατρική παρέμβαση.

Το βράδυ μετά τη δίκη του Γκρέιβς, ένας φρουρος του Camp Delta άκουσε τον Γκρέιβς να μουρμουρίζει θορυβωδώς στον ύπνο του. Όσο περισσότερο μιλούσε ο Γκρέιβς, τόσο πιο ακριβή γίνονταν τα λόγια του — και ο φυλακας συνειδητοποίησε ότι ξαφνικά έλεγε τα κύρια ουσιαστικά, τα ονόματα των J6ers που είχε καταδικάσει σε περιόδους φυλάκισης. Ανάμεσα στις νυχτερινές περιπέτειες του Γκρέιβς η φράση «Rura Penthe», ένα φανταστικό πλανητοειδες στο Star Trek.

Αντί να θυμωσει με τις νυσταγμένες κραυγές του Γκρέιβς, ο φρουρος σημείωσε σε ένα σημειωματάριο όσα άκουσε και αργότερα ενημέρωσε τον διοικητή του, ο οποίος έδωσε τις σημειώσεις στον ναύαρχο Κράνταλ.

«Σίγουρα, ο Γκρέιβς θα μπορούσε απλώς να ήταν Trekkie, αλλά ο ναύαρχος πίστευε ότι υπήρχαν περισσότερα γιατί το Deep State χρησιμοποιεί πολύ κώδικα», είπε η πηγή μας.

Δύο πράγματα ενόχλησαν τον ναύαρχο Κράνταλ: η ομιλία του Γκρέιβς για τον Μάθιου Μπράντφορντ, έναν καπετάνιο του Σώματος Πεζοναυτών που εξαφανίστηκε ανεξήγητα από προσώπου γης λίγο μετά την υποστήριξη του Προέδρου Τραμπ στο Καπιτώλιο στο J6, και η αναφορά του στο στρατόπεδο εγκλεισμού του Κλίνγκον.

Υποστήριξε η JAG ότι το άνομο δίχτυ του Deep State έπιασε αθώους πατριώτες, στρατιωτικούς και πολίτες, που δεν είδαν ποτέ το εσωτερικό μιας δικαστικής αίθουσας, μια υπόθεση που αποδείχθηκε αληθινή τον Μάρτιο του 2023 όταν οι Ειδικές Δυνάμεις έσωσαν έξι πεζοναύτες από μια μυστική φυλακή του Deep State στο Long. Island, Νέα Υόρκη. Ο ναύαρχος Κράνταλ υποψιάστηκε ότι η Ρούρα Πένθε ήταν κωδικός για ένα άλλο μυστικό σωφρονιστικό κατάστημα του Deep State.

Το πρωί αφότου ο Γκρέιβς μίλησε άθελά του, οι φρουροι τον τράβηξαν από το κελί του με το πρόσχημα της έρευνας λαθραίων εμπορευμάτων και τοποθέτησαν διακριτικά μικροσκοπικά μικρόφωνα για να κρυφακούσουν τις θορυβώδεις ομιλίες του.

Τις επόμενες νύχτες, ο Γκρέιβς επικεντρώθηκε αποκλειστικά στον Πρόεδρο Τραμπ. «Σε μισώ, Τραμπ». «Τραμπ, θα σε πάρω και την οικογένειά σου». «Φ*** Τραμπ. F*** MAGA.” Ad nauseum.

Οι επόμενες φράσεις του με νόημα ξέφυγαν από τα χείλη του στις 3 Απριλίου. Μεταξύ των άχρηστων MAGA και των Ρεπουμπλικανών βουλευτών τους οποίους περιφρονούσε, οι υπνωτισμοί του Graves περιελάμβαναν την πρόταση, «Στείλτε τον Τραμπ στη Ρούρα Πένθε» και τη λέξη «Adak», ένα νησί των Αλεούτιων και εγκαταλελειμμένη στρατιωτική βάση χαμένη στο χρόνο, 1.200 μίλια από το Anchorage.

Ο ναύαρχος Κράνταλ συνέδεσε τις τελείες, όπως λέει η παροιμία, και μετέφερε τα λόγια του Γκρέιβς στον Στρατηγό Έρικ Μ. Σμιθ και στο συμβούλιο των Λευκων Καπέλων. Τέσσερις ημέρες αργότερα, μια κοινή Δύναμη Δέλτα/Στρατός Ρέιντζερ απελευθέρωσε 14 πολίτες και 12 στρατιωτικούς J6 από τη φυλάκιση στο νησί Adak. Η ιστοσελιδα θα δημοσιεύσει ένα λεπτομερες αρθρο της επιχείρησης τη Δευτέρα.

Ο ναύαρχος Κράνταλ κρυφάκουγε τον Γκρέιβς για δύο ακόμη εβδομάδες προτού αποφασίσει ότι δεν είχε περισσότερες χρήσιμες πληροφορίες να μοιραστεί.

Την Τετάρτη, είπαν στον Γκρέιβς ότι ήρθε η ώρα να κρεμαστεί.

Καθώς στεκόταν στην κορυφή της αγχόνης, ο Γκρέιβς είπε στον ναύαρχο Κράνταλ: «Κρεμάστε με και τα μυστικά μου θα πεθάνουν μαζί μου».

«Δεν το ξέρεις, αλλά μας έχεις ήδη δώσει ό,τι έπρεπε να ξέρουμε, κρατούμενε Γκρέιβς. Και αν υπάρχουν περισσότερα, θα τα πάρουμε από κάποιον άλλο. Σας αποχαιρετώ», απάντησε ο ναύαρχος.

Ο Γκρέιβς ανακοινώθηκε νεκρός στις 11:34 π.μ., 17 Απριλίου 2024.

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν.. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ22 Απριλίου, 2024 00:15

    ΕΓΩ ,ΤΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΛΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ,ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ .
    ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΣΕ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ,ΒΑΖΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΕΤΟΙΑ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις