ΑΠΟΔΕΙΞΗ για να βάλετε δικηγόρο

 


Πολυάριθμοι ισχυρισμοί

σχετικά με τα εμφόλια-19 που απορρίφθηκαν από τους βαριά άρρωστους ως «θεωρίες συνωμοσίας», έχουν πλέον επιβεβαιωθεί!

Το πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι μια μελέτη ανασκόπησης που διεξήχθη από μια διεθνή ομάδα επιστημόνων που δείχνει ότι το συστατικό του εμβολίου N1-methylpseudouridine μπορεί να παίζει ρόλο στην καταστολή του ανοσοποιητικού και στην ανάπτυξη καρκίνου.

Το συστατικό στα εμβόλια mRNA εμποδίζει την ανοσολογική απόκριση και εμποδίζει το σώμα να εκδώσει σήμα συναγερμού με τη μορφή της ουσίας ιντερφερόνης σε περίπτωση φλεγμονής ή λοιμώξεων και άλλων ασθενειών όπως ο καρκίνος.

Δεδομένης αυτής της ανοσοκαταστολής, δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι τα εμβόλια κατά του COVID ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό για την ανησυχητική αύξηση των ποσοστών καρκίνου στους νέους.

 

 Το μεγάλο Παζλ για τους ειδικούς Υγείας!

Εν τω μεταξύ, τα ΜΜΕ γράφουν ότι ο καρκίνος πλήττει όλο και περισσότερους νέους και ότι οι γιατροί «μπερδεύονται». Δεν ξέρουν τι συμβαίνει, και τι φταίει για τόσες περιπτώσεις ΤΟΥΡΜΠΟ καρκίνου.

Στο βίντεο, ο καρδιολόγος Peter McCullough εξηγεί πώς τα εμβόλια mRNA μπορούν να προκαλέσουν καρκίνο:

 

 

 Έχετε αρκετές αποδείξεις για να βάλετε έναν δικηγόρο εαν έχετε προβλήματα με την υγείας μετά τις ενέσεις που ήταν Υποχρεωτικές ακριβώς για αυτόν τον λόγο!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις