Η Ελλάδα είναι μια Ουκρανική δημοκρατία της Μεσογείου με σάπια δικαιοσύνη

Ο Μπελέρης και ο Κασιδιάρης – Γιατί η Ελλάδα είναι μια Ουκρανική δημοκρατία της Μεσογείου με σάπια δικαιοσύνη  

Ο Φρέντι Μπελέρη

δήμαρχος Χειμάρας Αλβανίας, είναι φυλακισμένος καθώς διώκεται από το αλβανικό καθεστώς.
Ο Μπελέρη είχε συλληφθεί και πριν πολλά χρόνια για διακίνηση όπλων ήταν κακούργημα αλλά με διάφορες μεθοδεύσεις… διασώθηκε. 


Δεν παύει όμως να είναι λαοφιλής στην Χειμάρα.
Η Νέα Δημοκρατία αποφάσισε για ψηφοθηρικούς λόγους να αξιοποιήσει τον Μπελέρη και να τον εντάξει στο ευρωψηφοδέλτιο. 


Ο Μπελέρης λοιπόν έχει ποινικό μητρώο αλλά με ρεαλιστικά κριτήρια διώκεται πολιτικά από το σάπιο σύστημα της αμερικανόφιλης Αλβανίας…


Υπάρχει όμως και μια άλλη περίπτωση όπου συνεχίζεται μια πολιτική δίωξη εις βάρος πολιτικού ο οποίος παραμένει στην φυλακή όπως ο Μπελέρη και αναφερόμαστε στον Ηλία Κασιδιάρη. 


Ο Κασιδιάρης πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής, πρώην Βουλευτής και Πρόεδρος του εθνικού κόμματος Έλληνες επανήλθε στο προσκήνιο επειδή λόγω της στήριξης που έδωσε το κόμμα Σπαρτιάτες μπήκαν στην Βουλή.

 
Ο Βασίλης Στίγκας ο Πρόεδρος των Σπαρτιατών και κάποιοι άλλοι βουλευτές εν συνεχεία ατίμασαν τον Ηλία Κασιδιάρη, ως συνήθως η αχαριστία είναι και ελληνικό φαινόμενο…

 
Ο Ηλίας Κασιδιάρης εδώ και μήνες δεν έχει καμία σχέση με τους Σπαρτιάτες και οι γελοιότητες της ΝΔ να εισηγηθεί ώστε οι Σπαρτιάτες να μην μπορούν να κατέβουν στις ευρωεκλογές… δεν ενοχλεί καθόλου τον Κασιδιάρη... αντιθέτως τον ικανοποιεί κατά μια έννοια. 
Ούτως ή άλλως οι Σπαρτιάτες πούλησαν τον Κασιδιάρη. 

 
Οπότε οι τσάμπα μαγκιές της ΝΔ με τις πλάτες της δικαιοσύνης δεν έχουν καμία βαρύτητα…
Όμως αυτό που έχει σημασία είναι ότι η Ελλάδα κατασκεύασε φωτογραφικό νόμο που απαγορεύει στον Κασιδιάρη που έχει καταδικαστεί μόνο πρωτόδικα, να μην μπορεί να κατέλθει σε εκλογικές αναμετρήσεις. 


Ο Κασιδιάρης διώκεται πολιτικά, ο Βελόπουλος π.χ. μπορεί να εμφανίζεται σκληρός στην αντιπολίτευση αλλά είναι ντιλαδόρος. 

 
Ο Κασιδιάρης όμως είναι μη προβλέψιμος.

 
Με εντολή του υπουργείου δικαιοσύνης του απαγορεύουν ακόμη και τις νόμιμες εξόδους από τις φυλακές.
Του απαγορεύουν να μιλάει πολιτικά ή να στηρίζει κάποιο κόμμα, όποιο στηρίζει το εκλογοδικείο ή το Α1 τμήμα του Αρείου Πάγου το κόβει…

 
Ο Μπελέρη είναι στην φυλακή κατηγορείται για αδικήματα από την Αλβανία αλλά στην Ελλάδα επικαλέστηκαν το τεκμήριο της αθωότητας, ο Μπελέρη έχει τεκμήριο αθωότητας και… επειδή παίζει επικοινωνιακά η ΝΔ τον τοποθέτησε στο ευρωψηφοδέλτιο. 


Ο Ηλίας Κασιδιάρης βρίσκεται σε απόλυτα παρόμοια κατάσταση με όρους δικαστικούς – νομικούς αλλά δεν διαθέτει το τεκμήριο της αθωότητας.

 
Οπότε η Ουκρανική δημοκρατία της Ελλάδος ή αλβανική δημοκρατία της Ελλάδος χέρι χέρι όχι με τον Καρατζαφέρη αλλά με την σαπισμένη δικαιοσύνη… έχουν καταδικάσει στο πυρ το εξώτερον τον Κασιδιάρη… 


Θα είναι ο μόνος πολιτικός κρατούμενος που δεν θα τύχει καμίας ευνοϊκής μεταχείρισης εν τω μεταξύ σε λίγο οι καταδικασμένοι για τρομοκρατία θα αποφυλακίζονται. 


Η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα στον κόσμο που κατασκεύασε νόμο για ένα άνθρωπο τον Κασιδιάρη… αυτά ούτε στην Σενεγάλη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Ομολογω οτι η αναλυση με βρισκει απολυτα συμφωνο,και θα ελεγα πιο εμπεριστατωμενη!Ακριβως ετσι ειναι τα πραγματα!Υπαρχει ομως ενας βαθυτερος λογος που ξεπερναει τα Ελληνικα πολιτικα συνορα παιδια!Δεν μπορω να ξερω μεχρι που φθανει,αλλα με ικανοποιει οτι υπαρχει ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ που τους τρομαξε!Οσον αφορα τον Βελοπουλο τον <>για να κοψει την διαροη ψηφων προς τα δεξια,διοτι καθαρη δεξια δεν υπαρχει σημερα στην Πατριδα μας!
    Υ.Γ. Πιστευω οτι ειναι ορατο το ονομα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΑΓΛΑΝΙΚΗΣ21 Απριλίου, 2024 16:55

    Δεν είμαι σίγουρος ότι θα γίνει έτσι, αλλά υποψιάζομαι ότι ο Κασιδιάρης και οι Σπαρτιάτες θα γίνουν σύντομα ο λόγος που θα γίνει η πολιτειακή ανωμαλία για την οποία μας μιλάει ο Βατοπαιδινός
    https://www.youtube.com/watch?v=ZuoaTwIxSTM
    Και μετά θα τραβήξει πίσω το κεφάλαιο και όλοι αυτοί οι πολιτικοί του συστήματος θα δούνε το έδαφος να φεύγει κάτω από τα πόδια τους. Και πως θα γίνει η πολιτειακή ανωμαλία; Πιθανότατα πριν την έκδοση της απόφασης από το εκλογοδικείο, όλοι οι βουλευτές των Σπαρτιατών θα παραιτηθούνε για να μην μοιράσουν τα "ιμάτια" τους στα άλλα συστημικά κόμματα και να γίνουν στις περιφέρειες τους εκλογές οι οποίες πιθανόν να ρίξουν την κυβέρνηση. Άρα ίσως η θυσία του Κασιδιάρη στην φυλακή δεν πάει χαμένη και γίνει η αιτία για να καταρρεύσει όλο αυτό το διεφθαρμένο σύστημα της μεταπολίτευσης. Πάντως γενικά μπροστά μας τις επόμενες μέρες φαίνεται να έχουμε καταλυτικά γεγονότα όπως αύριο 22 Απριλίου που γίνεται στο Ισραήλ η θυσία της κόκκινης δαμάλας, προίμιο για την ανέγερση του Ναού του Σολομώντα, και την τρίτη 23 Απριλίου που ο Γκαντέμης εγκαινιάζει τον αυτοκινητόδρομο Λαμίας Δομοκού, για να εκπληρωθεί η προφητεία του Γέροντα των Αγράφων ότι όταν τελειώσει αυτός ο δρόμος τότε θα ξεκινήσει ο Γ Παγκόσμιος Πόλεμος. https://choratouaxoritou.gr/?p=302703
    (πλάκα θα έχει την ώρα που ο Γκαντέμης κόβει την κορδέλα να ξεκινήσουν οι Ισραηλινοί την επίθεση στο πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, ή μια ρουκέτα της Χαμάς ή των Ισραηλινών να καταστρέψει το Τέμενος του Ομάρ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις