Κάποιοι απο τα Λευκα Καπέλα ζητούν τη σύλληψη του προεδρου της Βουλης Μάικ Τζόνσον για χρηματοδότηση της Ουκρανίας

 

Μερικα Λευκα Καπέλα

ειπαν οτι αηδιασαν το πρωί του Σαββάτου, αφού η Βουλή ενέκρινε ηχηρά ένα ακόμη πακέτο ξένης βοήθειας για την Ουκρανία, με ορισμένα μέλη του συμβουλίου της JAG και των Λευκων Καπέλων να απαιτούν την άμεση σύλληψη του προέδρου Μάικ Τζόνσον, είπαν πολλές πηγές.

Η ψηφοφορία του Σαββάτου είχε ευρεία δικομματική υποστήριξη. 112 λεγόμενοι Ρεπουμπλικάνοι ψήφισαν για τη χρηματοδότηση μιας εγκληματικής κυβέρνησης με ιστορία,με εργαστήρια βιοόπλων και εγκαταστάσεις εμπλουτισμού Adrenochrome, και η οποία φιλοξενεί και χρηματοδοτεί διακινητές παιδιών και παιδεραστές. Λίγα λεπτά μετά την ψηφοφορία, ο Ζελένσκι επαίνεσε τον Τζόνσον για τη σωστή πλευρά της ιστορίας, καθώς η μειοψηφία MAGA της Βουλής, με επικεφαλής κυρίως την Marjorie Taylor Greene,την οποία εγκρίνουν τα Λευκα Καπελα, χλεύασε μια απόφαση που «υποστηρίζει ένα επιχειρηματικό μοντέλο που βασίζεται στο αίμα και τον φόνο. και πόλεμος σε ξένες χώρες», σύμφωνα με τα λόγια της Γκριν.

Απηχώντας το συναίσθημά της, τα Λευκά Καπέλα στο Camp Pendleton, στο Fort Liberty και στο Guantanamo Bay παρακάλεσαν τον ναύαρχο Crandall να κατηγορήσει τον Johnson για προδοσία και να τον αναγκάσει να δικαστεί για βοήθεια και συνέργεια στον εχθρό. Στο Πέντλετον, τουλάχιστον ένα μέλος του συμβουλίου των Λευκών Καπέλων είπε ότι ο Τζόνσον πρέπει να συλληφθεί για εξαπάτηση των Ηνωμένων Πολιτειών και προδοσία των ψηφοφόρων του. Στο Liberty, ένας διοικητής των Ειδικών Δυνάμεων είπε ότι οι στρατιώτες του ήταν ετοιμοι και φορτωμένοι να αρπάξουν τον Τζόνσον αμέσως. Και στο GITMO, δύο ανώτεροι εισαγγελείς είπαν στον ναύαρχο Crandall ότι θα χαρούν να τον βοηθήσουν να συντάξει επίσημες κατηγορίες.

Αλλά ο ναύαρχος Κράνταλ διστάζει να δράσει, είπε πηγή του GITMO.

«Καθοδηγούμαστε ουσιαστικά από το Σύνταγμα και τον Νόμο για την Εξέγερση. Δεν συλλαμβάνουμε άθελά μας ανθρώπους. Σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις, οι Deep Staters που έχουμε συλλάβει συνωμότησαν εγκληματικά εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών μυστικά. Αυτό το νομοσχέδιο που ψηφιστηκε δεν ειχε αυτα τα χαρακτηριστικα. Δεν ήταν όπως η Yellen, η οποία κανόνισε κρυφά να στείλει στην Ουκρανία τα μετρητά μας - δεν υπήρχε δημόσια αναφορά γι' αυτό. Καμία αναφορά, εκτός από τα στοιχεία που βρήκαμε. Ακόμα κι αν ο ναύαρχος Crandall πιστεύει ότι ο Johnson είναι προδότης, δεν μπορεί απλώς να τον συλλάβει. Η σύλληψή του σημαίνει σύλληψη κάθε Δημοκρατικού και κάθε Ρεπουμπλικανού, και των 112, που ψήφισαν υπέρ του νομοσχεδίου. Αυτή τη στιγμή, θα ήταν πολύ δύσκολο», εξήγησε.

Ανέφερε ένα δεύτερο εμπόδιο: «Ο Παράγοντας Τραμπ».

Στις 12 Απριλίου, ο Πρόεδρος Τραμπ στάθηκε στο πλευρό του Τζόνσον στο Μαρ-α-Λάγκο, λέγοντας ότι ο Τζόνσον έκανε «πολύ καλή δουλειά» και χαρακτήρισε τις προσπάθειες να τον εκδιώξουν «ατυχείς».

«Στέκομαι με τον προεδρο της Βουλης. Τα πάμε πολύ καλά», είπε ο πρόεδρος Τραμπ.

Ο Τραμπ είναι γνωστό ότι μιλάει στο κοινό κρυπτικά και μέσα στις ομιλίες του υπάρχουν κρυμμένα μηνύματα που κατανοεί μόνο η MAGA. Τα Λευκα Καπέλα, επίσης, μερικές φορές αναγκάζονται να ερμηνεύσουν το απώτερο νόημα των λόγων και των πράξεων του Τραμπ, κυρίως επειδή σπάνια εκφράζει την πρόθεσή του ανοιχτά όταν οι εχθροί του, όπως οι MSM, οι βρώμικοι Δημοκρατικοί και ο RINOS, βρίσκονται σε κοινη θεα.

Η πηγή μας είπε ότι ο ναύαρχος Κράνταλ ερμήνευσε την φαινομενική αρνηση του Τραμπ με τον Τζόνσον ως μήνυμα να μην ενεργήσει εναντίον του Προέδρου της Βουλής αυτή τη στιγμή.

«Είναι γνωστό ότι ο Τραμπ κρατά τους εχθρούς του κοντά», είπε η πηγή μας. «Μπορεί να προσπαθεί να τον εκθέσει το ίδιο όπως κάνει στους εγκληματίες στη Νέα Υόρκη».

Ερωτηθείσα γιατί ο ναύαρχος Κράνταλ ή ο στρατηγός Σμιθ δεν είχαν ρωτήσει προσωπικά τον Τραμπ αν ήθελε να συλληφθεί ο Τζόνσον, η πηγή μας είπε: «Δεν είναι πάντα το καλύτερο να του μιλάς προσωπικά. Ο Τραμπ είναι απασχολημένος με τον πόλεμο του αυτή τη στιγμή και εμείς διεξάγουμε τον δικό μας. Ο στρατηγός Σμιθ έχει τα μάτια του στον Πρόεδρο Τραμπ. Έχει βάλει μια τεράστια αντισταθμιστική δύναμη στο έδαφος».






ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..
















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Προδότης ο Μάικ! για το πακέτο προς Ουκρανία.
    «Στέκομαι με τον προεδρο της Βουλης. Τα πάμε πολύ καλά», είπε ο πρόεδρος Τραμπ.
    «Είναι γνωστό ότι ο Τραμπ κρατά τους εχθρούς του κοντά», είπε η πηγή μας.
    Πολύ μπέρδεμα βλέπω, αλλά που θα πάει θα βρεθεί η άκρη.
    Πρίν αναλάβει την προεδρία ό Μάικ, είχε εκμυστηρευτεί σε κλειστό κύκλωμα πως σε κάποιο όνειρο η όραμα, του είχε αποκαλυφθεί πως ο προορισμός του η το πεπρωμένο του ως νέος Μωησής ηταν το πέρασμα του λαού του στην απέναντι όχθη της θάλασσας για την σωτηρία του.
    Μέχρι εδώ, "τα πάμε πολύ καλά"!
    Το μόνο που διέφυγε από τον Τράμπ και που θα προστάτευε και τον Μάικ, είναι να τον συμβούλευε να στείλει και τα δύο πακέτα στούς φίλους και καλούς συμμάχους του Ισραήλ, έτσι κι αλλοιώς στις ίδιες τσέπες θα κατέληγαν,...έτσι θα απέτρεπε και την αναστάτωση κάποιων απο τα λευκά καπέλα. Η φώτο όμως εμπνέει δεν λέω!

    Κοσμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις