Ο Πούτιν καταστρέφει το δίκτυο επικοινωνίας των παιδεραστών της Ουκρανίας

 

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν

διέταξε τη Δευτέρα την καταστροφή μιας ουκρανικής τηλεοπτικής κεραίας που χρησιμοποιούσε ο θανάσιμος εχθρός του, ο εγκληματίας Volodymyr Zelenskyy, ως μέσο για τη μετάδοση παιδικής πορνογραφίας σε εύπορους διακινητές σεξουαλικών παιδιών που ζούσαν στο Χάρκοβο και σε κοντινές πόλεις, είπε ο πράκτορας της FSB Αντρέι Ζαχάροφ.

Τη Δευτέρα το Διαδίκτυο ήταν γεμάτο με πλάνα που έδειχναν το ερυθρόλευκο κωδωνοστάσιο του ύψους 700 ποδιών πύργου να πεφτει στο έδαφος, τυλιγμένο από συννεφα καπνού.

Ο Ζελένσκι χαρακτήρισε την επίθεση επίθεση στη δημοκρατία και είπε ότι ο Πούτιν διακόπτει τις επικοινωνίες ως προοίμιο μιας πλήρους κλίμακας εισβολής στο Χάρκοβο, παρόλο που οι ρωσικές δυνάμεις βομβαρδίζουν τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ουκρανίας κατά διαστήματα από τα μέσα του 2022. Ο κυβερνήτης της πόλης, Oleh Syniehubov, ανακοίνωσε στο X, «Οι κατακτητές επιτέθηκαν σε μια εγκατάσταση τηλεοπτικής υποδομής στο Χάρκοβο».

Ο πράκτορας Ζαχάρωφ ισχυρίζεται ότι η κεραία που τώρα ανατράπηκε είχε σκοπό εκτός από τη μετάδοση δυτικής προπαγάνδας και ανόητων προγραμμάτων στους 1,4 εκατομμύρια κατοίκους της περιοχής. Είχε επίσης μεταδώσει ένα κρυπτογραφημένο σήμα που, όταν αποκωδικοποιήθηκε, έδειχνε μικρά παιδιά να αναγκάζονται υπό την απειλή όπλου να κάνουν ανείπωτες, εξευτελιστικές σεξουαλικές πράξεις μεταξύ τους.

Είπε ότι στις 19 Απριλίου οι Spetznas έκαναν έφοδο στο σπίτι του διακινητή παιδιών Anton Doroshenko, τον οποίο η FSB είχε συνδέσει με μια σειρά απαγωγών.

«Αυτοι οι αθλιοι απαγάγουν τα παιδιά μας από παραμεθόριες πόλεις για να τα πουλήσουν ως σκλάβους του σεξ. Ο πρόεδρος Πούτιν είπε να μην δείξουμε κανένα έλεος σε αυτά τα τέρατα», είπε ο Ζαχάροφ.

Οι Spetznas, πρόσθεσε, εισέβαλαν στο σπίτι και βρήκαν τον Doroshenko και τρεις συντρόφους του να κάθονται σε έναν καναπέ δίπλα σε μια τηλεόραση. Τα τέσσερα παράσιτα γελούσαν καθώς κοιτουσαν την οθόνη, η οποία έδειχνε ζωντανή μετάδοση εφήβων αγοριών και κοριτσιών που συμμετείχαν σε σεξουαλικές πράξεις. Στα παιδιά είχαν τοποθετηθεί περιλαίμια ηλεκτροπληξίας. Δίπλα τους στεκόταν ένας παχύσαρκος, στο ένα χέρι ένα καλάσνικοφ και στο άλλο ένα τηλεχειριστήριο.

Οι Ρώσοι στρατιώτες, είπε ο Ζαχάρωφ, διέταξαν τον Ντοροσένκο και τους συναδέλφους του παιδόφιλους να παραδοθούν, αλλά ένας από αυτούς αγγιξε ένα πιστόλι και οι Spetznas άνοιξαν πυρ, σκοτώνοντας τους πάντες εκτός από τον Doroshenko, ο οποίος, όταν βασανίστηκε, είπε στους Spetznaz ότι παρακολουθούσε την εκπομπή για να αποφασίσει ποιο παιδί θα πλειοδοτήσει. Είπε ότι μια ορθογώνια συσκευή στο μέγεθος και το σχήμα μιας μικρής μονάδας SSD αποκωδικοποίησε το κρυπτογραφημένο σήμα. Όταν οι Spetznas αποσύνδεσαν τον κρυπτογραφητη, η αποκρουστική σκηνή εξαφανίστηκε και αντικαταστάθηκε από μια βραδινή εκπομπή ειδήσεων.

«Κάπως έτσι, όποιος εκτελεί αυτή την επιχείρηση, όπως λέτε, κάνει σήμα πανω στο σημα.... πάνω από τις συνήθεις ειδήσεις προπαγάνδας», είπε ο Ζαχάροφ. «Ανακρίναμε αυτό το γουρούνι για έξι ώρες, αλλά είπε ότι δεν ξέρει πού φυλάσσονται τα παιδιά. Μας λέει ότι το σήμα μεταδίδεται από κάπου στον πύργο του Χάρκοβο και αναμεταδίδεται, και όλοι με τον αποκωδικοποιητή μπορούν να δουν αυτό που δεν θέλαμε να δούμε και να προσφέρουν στα παιδιά μας. Μας λέει επίσης ότι πήρε τον αποκωδικοποιητή από τον Kyrylo Oleksiiovych Budanov, τον επικεφαλής της Διεύθυνσης Πληροφοριών της Ουκρανίας. Αυτό είναι πόσο βαθιά πάει αυτό. Έτσι, κάνουμε ό,τι μπορούμε. στέλνουμε πυραύλους στον πύργο».

Ο Ντοροσένκο βασανίστηκε μέχρι που ικέτευσε για θάνατο και υποβλήθηκε σε ευθανασία με μια σφαίρα στον εγκέφαλο, πρόσθεσε ο Ζαχάροφ.

Ο ρωσικός στρατός, είπε κλείνοντας, θα σπάσει κάθε πόρτα στο Χάρκοβο και θα εκτελέσει κάθε άτομο που έχει στην κατοχή του αποκωδικοποιητή μέχρι να βρεθούν τα αγνοούμενα παιδιά.

 

 

 

 

 

  ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ25 Απριλίου, 2024 12:16

    ΦΟΒΕΡΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ.....
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΊΡΗΣΗ ΤΩΝ spetsnaz
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ ΑΥΤΟΣ
    ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΕΥΘΑΝΑΣΊΑ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑ ΕΥΓΕ ! ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις