"Ησουν καλο ρομποτακι σημερα...?..."

 


Τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα

υπολογίζουν το πιστωτικό αποτέλεσμά σας για να καθορίσουν πόσο υπεύθυνα χειρίζεστε τα χρήματα. Για παράδειγμα, εάν πληρώνετε τους λογαριασμούς σας εγκαίρως. Αυτό είπε ο Καναδός πρωθυπουργός Τριντό σε βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όταν κάνετε αίτηση για δάνειο, όπως υποθήκη για να αγοράσετε το πρώτο σας σπίτι, εξετάζουν το πιστωτικό σας σκορ. Όσο καλύτερη είναι η πιστωτική σας βαθμολογία, τόσο καλύτερη είναι η υποθήκη που μπορούν να σας προσφέρουν, είπε ο Τριντό. «Τότε έχετε περισσότερες επιλογές όταν αγοράζετε ένα σπίτι, επειδή η τράπεζα πιστεύει ότι θα αποπληρώσετε το δάνειο».

Η έγκαιρη πληρωμή του ενοικίου σας για χρόνια θα βοηθήσει το πιστωτικό σας σκορ. Αυτό θα πρέπει να λειτουργήσει υπέρ σας. Και αυτό θα γίνει σύντομα, είπε ο πρωθυπουργός. «Θα αλλάξουμε τους κανόνες του παιχνιδιού».

 

 Ένα ολοκληρωτικό σύστημα παρακολούθησης του Φιντελίτο

Με άλλα λόγια: αν συμπεριφέρεσαι όπως θέλει η κυβέρνηση, παίρνετε μπόνους πόντους. Στη συνέχεια, μπορείτε να πάτε διακοπές με αεροπλάνο ή θα έχετε προτεραιότητα για ένα σπίτι.

«Εκεί είναι με το Social Credit Score. Το ολοκληρωτικό σύστημα, που αντιγράφηκε από την Κίνα, για να συνδέσει όλες τις ελευθερίες σας (αγορές, ταξίδια, διαδίκτυο)
«Η καλή συμπεριφορά βγάζει καλούς πόντους, η κακή συμπεριφορά βγάζει αρνητικούς πόντους. Και οι κυβερνήσεις καθορίζουν τους κανόνες του Παιχνιδιού».

«Το WEF του Schwab έχει εκπαιδεύσει νέους παγκόσμιους ηγέτες όπως ο Μακρο, ο Φιντελίτο, ο Μητσοτάκης, ο Ρούτε στην Ολλανδία σε όλο τον κόσμο και στη μισθοδοσία τους».
«Είναι στρατολογημένοι υπάλληλοι, όχι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι, έχουν διεισδύσει τώρα στο 75 τοις εκατό από τις 194 κυβερνήσεις παγκοσμίως».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ23 Απριλίου, 2024 22:30

    Ο ΦΙΝΤΕΛΙΤΟ ....
    Ο ΚΛΩΝΑΛΙΤΟ ! ΝΑ ΛΕΣ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχει μια επικίνδυνη ηρεμία αυτή τη στιγμή και η ατμόσφαιρα ήταν τόσο παράξενη σήμερα με αυτό το απόκοσμο κίτρινο που ήταν τρομακτική.Πριν από ενάμιση χρόνο έφυγε συνάδελφος για τον Καναδά μαζί με την γυναίκα του και τα δύο παιδιά τους και για να φύγουν σχεδόν επί τρείς μήνες ασχολήθηκαν με την λεγόμενη γραφειοκρατία,αν έχουν χρέη,αν έχουν λευκό ποινικό μητρώο κ.τ.λ.Συχνά μας έστελνε φωτογραφίες με ούζο και θαλασσινά και τον ρωτούσα που είναι η θάλασσα.Έμειναν ένα χρόνο και γύρισαν πίσω όταν βρέθηκε ευκαιρία για κάτι καλύτερο στην Ελλάδα.Νομίζω ότι δεν είμαστε ακόμα στην κατηγορία των ρομπότ, τουλάχιστον μία μεγάλη μερίδα των Ελλήνων, γιατί σήμερα μου είπε ευτυχώς που δεν εμβολίασα τα παιδιά μου και εμβολιαστήκαμε μόνο εμείς, παρόλο που ο παιδίατρος μας έλεγε ότι πρέπει να εμβολιαστούν και εμείς δεν δεχθήκαμε.Μπορεί κάποιοι να έχουν καταλάβει αλλά να φοβούνται να παραδεχθούν ότι έκαναν λάθος αλλά συχνά λέω ότι εξαιτίας αυτών που φοβήθηκαν υπερβολικά,που υπολόγισαν τη γνώμη των άλλων,που πίστεψαν στα ψέματα ή που νόμιζαν ότι θα προστατεύσουν τους συγγενείς τους τιμωρηθήκαμε εμείς οι υπόλοιποι που δεν πιστέψαμε ότι θέλουν οι κυβερνήσεις μας και οι ειδικοί να μας σώσουν, γιατί αν ήθελαν πραγματικά τα νοσοκομεία θα έμοιαζαν με σουίτες ή που το ψάξαμε περισσότερο πριν ενδώσουμε σε όλη αυτή τη τρέλα.Ελπίζω ότι αν προκύψει κάτι αντίστοιχο σε επόμενη φάση θα είναι λιγότεροι αυτοί που θα ακολουθήσουν χωρίς πραγματική ενημέρωση και χωρίς επεξεργασία των γεγονότων.Λίγα χρόνια πριν ένας γνωστός μας παθολόγος βρήκε δουλειά σε μεγάλο ιδιωτικό νοσοκομείο, ύστερα
    από κάποια χρόνια που ήταν στο δημόσιο,του είπαν ότι δεν φεύγει κανείς χωρίς νοσηλεία, αγωγή ή χειρουργείο και σοκαρίστηκε και φυσικά δεν έμεινε γιατί τους είπε δεν μπορώ να το κάνω αυτό αν δεν χρειάζεται.Τα μάζεψε και έφυγε για το χωριό του,άνοιξε ιδιωτικό ιατρείο και είναι ευτυχισμένος.Πιστεύω ότι βρισκόμαστε σε κρίσιμο σημείο που θα συμβαίνουν πολλά,που θα ακούμε πολλά και που θα πρέπει και πάλι να ενεργοποιήσουμε τη λογική μας και τη διαίσθησή μας αλλά οι περισσότεροι περιμένουν κάτι να "σκάσει" με τις τράπεζες,με πόλεμο ή "φυσική καταστροφή", εγώ θα έλεγα ακόμα και κάτι που παρουσιάζεται ως καταστροφή πυρηνικά , χημικά ή μόλυνση που στην πραγματικότητα μπορεί να μην έχει συμβεί ή να μην είναι τόσο επικίνδυνο άλλωστε το έχουμε ξαναζήσει με κάποιο τρόπο αυτό το παιχνίδι του ψέματος και του τρόμου.Και επίσης για μένα αυτό το έτος αλλά και το επόμενο σημαίνει και το τέλος κάποιων προσώπων που θεωρήθηκαν σημαντικά, μισητά και κάποιες φορές ακραία.

    Ευρυδίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις