Νοσοκόμα: «Ο κόσμος πρέπει να μάθει τι πραγματικά συνέβη τα τελευταία χρόνια με τις υποχρεωτικές ενέσεις»

 

Η Anna Housworth εργαζόταν

στο τμήμα επειγόντων περιστατικών ενός νοσοκομείου στην αμερικανική πολιτεία της Νότιας Καρολίνας σε περιόδους κορωνοϊού. Στις αρχές του 2021 ξέσπασε χάος στο τμήμα. Ποτέ δεν ήταν τόσο απασχολημένο.

Όταν ξέσπασε ο κορωνοϊός, το δωμάτιο έκτακτης ανάγκης ήταν έρημο. Ενώ μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι τα νοσοκομεία κατακλύζονταν από ασθενείς. Η Άννα, όπως και οι συνάδελφοί της, στάλθηκαν σπίτι γιατί δεν υπήρχε σχεδόν καθόλου δουλειά.

Οι άνθρωποι δεν αρρώστησαν από τον κορωνοϊό, είπε η Άννα σε συνομιλία με την Children’s Health Defense. Όταν κυκλοφόρησαν τα εμβόλια, τότε όλοι αρρώστησαν. Ολοι. «Ο κόσμος πρέπει να μάθει τι πραγματικά συνέβη τα τελευταία χρόνια»

Πολλοί από τους συναδέλφους της αποφάσισαν να μην κάνουν το εμβόλιο του κορωνοϊού επειδή είδαν τι συνέβη με τους ανθρώπους που το έκαναν. Ο αριθμός των εγκεφαλικών επεισοδίων αυξήθηκε πάρα πολύ, όπως και ο αριθμός των ασθενών με θρόμβους αίματος στους πνεύμονες και τα πόδια. Έφερναν άτομα με ανεξήγητες ταχυπαλμίες, παράλυση κ.λπ. «Απίστευτα νούμερα», τόνισε η Άννα. «Ο αριθμός των ασθενών με εγκεφαλικό που είδαμε ήταν άνευ προηγουμένου. Νέος και γέρος. Είδαμε καταστροφική νευρολογική βλάβη στους νέους που πιθανότατα δεν θα ανακάμψουν ποτέ». Η νοσοκόμα στα επίγοντα μίλησε σε ένα κορίτσι του οποίου το σώμα ήταν ημιπαράλυτο και η οποία παραδέχτηκε ότι συνέβη μετά το εμβόλιο. Και ακόμα σκεφτόταν να κάνει ένα αναμνηστικό εμβόλιο. Όταν η κυβέρνηση ανακοίνωσε την απαίτηση εμβολιασμού για όλους τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας, η Άννα και οι συνάδελφοί της αντιστάθηκαν σθεναρά. Και με επιτυχία: στην πόλη όπου εργάζεται, οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας μπόρεσαν να αρνηθούν τον εμβολιασμό βάσει θρησκευτικών πεποιθήσεων. Η Άννα συνέχισε λέγοντας ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που κάνουν αναμνηστικές και ότι ένας «απίστευτος αριθμός» ανθρώπων εξακολουθούν να έρχονται με καρδιακά προβλήματα. Τα προβλήματα έχουν αυξηθεί εκθετικά τα τελευταία χρόνια. Άτομα με διευρυμένη καρδιά, καρδιά που χτυπά πολύ γρήγορα, πνεύμονες με θρόμβους αίματος ή εγκεφαλικό. Η νοσοκόμα πρόσθεσε ότι ο αριθμός των αποβολών είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ. Αρκετές γυναίκες υποφέρουν καθημερινά από μια αποβολή στο νοσοκομείο της. «Το μόνο πράγμα που έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια είναι ότι οι άνθρωποι λαμβάνουν πλέον μια αναμνηστική ένεση κάθε χρόνο». Δεν της επετράπη να μιλήσει με γιατρούς – οι οποίοι επίσης κατέληξαν στο νοσοκομείο μετά την ένεση τους – για τις παρενέργειες γιατί αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε αμφιβολίες σχετικά με τον εμβολιασμό. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις