«Κρεμάστε τον!» Ο ναύαρχος Stephens λέει για τον διεφθαρμένο στρατηγό David Dunbar….Αλλά χωρίς δικαστήριο!

 

Ο ανώτερος εισαγγελέας της JAG Αντιναύαρχος Johnathon T. Stephens

δημιούργησε διπλό προηγούμενο την περασμένη εβδομάδα. Πηγή του Camp Blaz είπε ότι ο Stephens καταδίκασε μονομερώς έναν στρατηγό του αμερικανικού στρατού για προδοσία, μεταξύ άλλων κατάφωρων εγκλημάτων, και διέταξε να τον απαγχονίσουν αμέσως.

Όπως αναφέρθηκε τον Αύγουστο, τα Λευκα Καπελα συνέλαβαν 167 στελέχη του Fort Drum που διοργάνωσαν αγώνες πολέμου με ζωντανά πυρά για να προετοιμαστούν για μια μελλοντική μάχη ενάντια στους υποστηρικτές του προέδρου Donald J. Trump. Μεταξύ των συλληφθεντων ήταν ο Command Seargent Major Nema Mobarakzadeh, τον οποίο ο JAG εκτέλεσε στις 21 Σεπτεμβρίου, και ο ανώτερός του αξιωματικός, Major David Dunbar, ο αρχηγός.

Αν και η JAG είχε την πρόθεση να διώξει συλλογικά τα 165 E-1 έως E-6 στα μέσα Σεπτεμβρίου, ανέβαλε τη διαδικασία επειδή πολλοί από τους αρχικά επιφυλακτικούς στρατιώτες είχαν μια μικρη μεταμελεια και έγιναν ομιλητικοί, φαινομενικά για μια συμφωνία εκτός από τον θάνατο. Η πηγή μας ούτε επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε την ύπαρξη οποιωνδήποτε συμφωνιών, αλλά είπε ότι οι 47 βαρέθηκαν να μαραζώνουν σε κελιά διαστάσεων έξι επί εννέα ποδιών και ζήτησαν συγγνώμη που υπάκουσαν εσκεμμένα και εν γνώσει τους παράνομες εντολές. Μια χούφτα παραδέχτηκε την ενοχή με μια εξήγηση. Ισχυρίστηκαν ότι ο Maj. Dunbar οδήγησε την εταιρεία με σκληροτητα, τιμωρώντας συχνά τους υφισταμένους για ανοητες παραβάσεις: αμφισβητώντας τη δέσμευση του Μπάιντεν στην Ουκρανία, πιστώνοντας στον Ντόναλντ Τραμπ οτιδήποτε και απαγορευοντας να κανουν ερωτησεις ερωτήσεις για οτιδηποτε σχετικο...


Δύο είπαν ότι οι εξώδικες τιμωρίες του Ντάνμπαρ περιελάμβαναν σβήσιμο τσιγάρων στα χέρια των στρατιωτών, ενώ ο ένας φέρεται να έδειξε στους ερευνητές της JAG ένα βραχιωνα με δώδεκα τρυπες απο τιμωρια με τρυπανι. Το έγκλημά του: μιλώντας πολύ σιγά όταν «ορκιζόταν πίστη στον Πρόεδρο Μπάιντεν» στο πρωινό σχηματισμό.

Η JAG βρήκε τις ιστορίες αμφίβολες και σκέφτηκε να αποδώσει τα τραύματα σε αυτοτραυματισμό, καθώς αυτοί οι στρατιώτες ειδωλοποιούσαν τον Μπάιντεν και εκδήλωναν εχθρότητα για τον Τραμπ πριν υπογράψουν στρατιωτικές συμβάσεις. Η ιστοσελιδα ανέφερε τον Ιούλιο για το διαδεδομένο σχέδιο του καθεστώτος να ανοικοδομήσει τις Ένοπλες Δυνάμεις με ανήθικους στρατιώτες που εκτιμούν το κέρδος και τη Νέα Παγκόσμια Τάξη έναντι του εθνικισμού. Ο πολλαπλασιασμός των απατεώνων αξιωματικών και υπαλλήλων στρατολόγησης έχει αυξηθεί εκθετικά από τότε που ο Μπάιντεν έκλεψε τις εκλογές του 2020 και διόρισε τον Λόιντ Όστιν Υπουργό Άμυνας και τα Λευκα Καπελα έχουν ορκιστεί να εκκαθαρίσουν τον στρατό από αυτούς - ένα δύσκολο εγχείρημα, παραδέχεται η πηγή μας.

«Αυτά τα κακά μήλα είναι σάπια μέχρι τον πυρήνα, και υπάρχουν τόσα πολλά από αυτά. Μην νομίζετε ότι όλοι αυτοί οι προδότες είναι απροετοίμαστοι, γιατί δεν είναι. Ο JAG ήθελε να ακούσει τι είχαν να πουν, την αλήθεια και τα ψέματα. Ένα πράγμα είναι σίγουρο, ότι ο Dunbar ήταν σάπιος», είπε η πηγή μας.

Στις 22 Σεπτεμβρίου, τρεις ημέρες πριν ο Ντάνμπαρ αντιμετωπίσει ένα δικαστήριο, τρύπησε το χέρι του δικηγόρου του με ένα μολύβι ενώ κάθονταν σε ένα γραφείο και συζητούσαν την υπεράσπισή του. Αν και με χειροπέδες, είχε με κάποιο τρόπο να πιασει το μολύβι και το είχε φέρει στο πίσω μέρος του χεριού του δικηγόρου, προκαλώντας ταραχή που ειδοποίησε δύο φυλακες στην απέναντι πλευρά της πόρτας. Ήταν η δεύτερη φορά μέσα σε δύο εβδομάδες ο Ντάνμπαρ είχε γίνει βίαιος. Μια εβδομάδα νωρίτερα, επιτέθηκε σε έναν άλλο κρατούμενο στο ντους, λέγοντας ότι θα προτιμούσε να «χτυπήσει τον σκ@τιαρη» Ντόναλντ Τραμπ. Απείλησε επίσης να δολοφονήσει όλο το JAG.

Την επόμενη μέρα, 23 Σεπτεμβρίου, ο ναύαρχος Stephens ενημέρωσε την ηγεσία της JAG ότι ακύρωσε το κατάλληλο δικαστήριο του Dunbar και αντ' αυτού θα διεξαγόταν αμέσως μια δίκη στο εδώλιο. Ούτε ο JAG ούτε ο Dunbar ούτε ο δικηγόρος του είχαν αντίρρηση.

Συναντήθηκαν αμέσως στο δικαστήριο και ο ναύαρχος Stephens βρήκε τον Dunbar ένοχο για προδοσία, συνωμοσία για τη διάπραξη φόνου, ακατάλληλη συμπεριφορά, βαριά επίθεση, βοήθεια και συνέργεια στον εχθρό και βία, απάτη και εξαναγκασμό. Ο Ντάνμπαρ καθαιρέθηκε από το βαθμό του, απαλλάχθηκε άτιμα και οδηγήθηκε στην αγχόνη για να κρεμαστεί.

"Τι? Πρέπει να φοβάμαι;» Ο Ντάνμπαρ είπε δύο ώρες αργότερα, καθώς ο δήμιος έβαλε ένα σχοινί στο λαιμό του και μια υφασμάτινη κουκουλα πάνω από το κεφάλι του. «Θα πεθάνω με τιμή περισσότερο από όσο καταλαβαίνεις», φώναξε, απευθυνόμενος προφανώς στον ναύαρχο.

«Κρεμάστε τον», διέταξε ο ναύαρχος Stephens.

«Μου σφίγγεις τα χέρια αλλά ποτέ δεν θα...»

Τα τελευταία του λόγια ακολούθησαν πνιχτους ήχους καθώς το πάτωμα κάτω από τα πόδια του άνοιξε.

Διαπιστώθηκε ο θάνατός του εννέα λεπτά αργότερα, στις 3:45 μ.μ.






ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 








Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις