Ουκρανοί στρατιώτες παραδίδονται μαζικά: «Τα δυτικά μέσα ενημέρωσης δεν θέλουν να το δείτε»


Περίπου 10.000 Ουκρανοί

στρατιώτες έχουν παραδοθεί στους Ρώσους χρησιμοποιώντας ειδική ραδιοφωνική συχνότητα. Μια πηγή έδωσε την πληροφορία στο πρακτορείο ειδήσεων Tass.

Σύμφωνα με την πηγή, οι αιχμάλωτοι λαμβάνουν τρόφιμα και ιατρική περίθαλψη. Η ραδιοσυχνότητα μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε στη ζώνη λειτουργίας της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης.

Ολόκληρες ομάδες απο Ουκρανούς


Η πηγή είπε περαιτέρω ότι ο αριθμός των στρατιωτών που παραδόθηκαν έχει αυξηθεί το τελευταίο διάστημα. Λέγεται ότι αυτό έχει να κάνει με φιλορώσους ακτιβιστές που διαδίδουν πληροφορίες σχετικά με αυτό σε πόλεις που ελέγχονται από τον ουκρανικό στρατό.

Σύμφωνα με την Ένωση Βετεράνων της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης, «ολόκληρες ομάδες» Ουκρανών στρατιωτών παραδόθηκαν κοντά στο χωριό Ραμποτίνο χρησιμοποιώντας τη συχνότητα.

Τα δυτικά μέσα ενημέρωσης δεν θέλουν να το δείτε

Εάν οι στρατιώτες χρησιμοποιούν τη συχνότητα, μπορούν να εντοπιστούν από τον ρωσικό στρατό και να αιχμαλωτιστούν. Με αυτόν τον τρόπο δεν χρειάζεται να ρισκάρουν τη ζωή τους σε ένα ναρκοπέδιο κοντά στις ρωσικές γραμμές.

Τα δυτικά μέσα ενημέρωσης δεν θέλουν να το δείτε αυτό, απαντά ο Clayton Morris του Redacted. «Δεν θα το δείτε στο BBC ή στους New York Times».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις