Τα καρδιακά επεισόδια στην Αυστραλία σε επίπεδα ρεκόρ! 20 ανακοπές καρδιάς την ημέρα


Περισσότερα εμφράγματα

καταγράφονται στην αυστραλιανή πολιτεία Βικτόρια από ποτέ. Σύμφωνα με έναν παραϊατρικό, οι αριθμοί είναι «πραγματικά ανησυχητικοί». Αλλά κανείς εκεί δεν θέλει πραγματικά να συζητήσει ούτε τα πειραματικά εμβόλια Covid.

Σύμφωνα με μια αναφορά του αυστραλιανού τηλεοπτικού σταθμού «7 News», 7.361 ασθενείς υποβλήθηκαν σε θεραπεία για καρδιακή προσβολή στην πολιτεία της Βικτόρια πέρυσι. Αυτό αντιπροσωπεύει αύξηση έξι τοις εκατό σε σύγκριση με το 2021 και το υψηλότερο επίπεδο που έχει αναφερθεί ποτέ. Οι καρδιακές παθήσεις είναι η νούμερο ένα αιτία θανάτου στη χώρα, σύμφωνα με το Αυστραλιανό Στατιστικό Γραφείο (ABS).

 

 

 

«Πέρυσι στη Βικτώρια, τα ποσοστά καρδιακής ανακοπής αυξήθηκαν κατά 6 τοις εκατό», δήλωσε στην τηλεόραση η παραϊατρός έκτακτης ανάγκης Caitlin Bayle. «Και μόνο στη πολιτεία μας, περίπου 20 άτομα υφίστανται καρδιακή ανακοπή κάθε μέρα. Δυστυχώς, μόνο δύο από αυτά σώζονται».

Σύμφωνα με το Αυστραλιανό Γραφείο Στατιστικής, ο αριθμός των θανάτων στην Αυστραλία αυξήθηκε κατά περίπου 19.500 το 2022 σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος. Ο αυξανόμενος αριθμός καρδιακών προσβολών συνέβαλε επίσης. Υπήρξαν συνολικά 190.939 θάνατοι στην Αυστραλία πέρυσι. Ο συνολικός αριθμός των θανάτων αυξήθηκε κατά 11,4%.

Αλλά στην Αυστραλία οι πολίτες εξακολουθούν να προτιμούν να προειδοποιούν για τον Covid-19 παρά για τους κινδύνους απο τα εμβόλια Covid που συνοδεύονται από τόνους παρενεργειών. Ως γνωστόν, αυτά μπορεί να προκαλέσουν καρδιακά προβλήματα και έτσι να οδηγήσουν σε αύξηση του αριθμού των θανάτων. Μια πρόσφατη μελέτη έδειξε ότι πολύ περισσότεροι άνθρωποι θα μπορούσαν να επηρεαστούν από φλεγμονή της καρδιάς ως αποτέλεσμα του εμβολιασμού από ό,τι πιστεύαμε προηγουμένως.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις