Η εισβολή των εξωγήινων το 2024: CIA: Εξομολόγηση στο νεκροκρέβατο.


Ο κόσμος φτάνει στο τέλος του,

σύντομα ο Ιησούς θα επιστρέψει και θα ξεκαθαρίσει όλο αυτό το μεγάλο χάος, θα νικήσει τον σατανά και θα αρχίσει η ένδοξη χιλιετής βασιλεία. Αλλά πριν από εκείνη τη στιγμή ο κόσμος έχει πολλά να περάσει, και ένα από αυτά τα πράγματα είναι μια μεγάλη δαιμονική εξαπάτηση UFO ET. Στην πραγματικότητα, είμαι πεπεισμένος ότι μέρος της δαιμονικής εξαπάτησης των UFO ET θα περιλαμβάνει τον αντίχριστο.

Πρόσφατα ήρθαν στο προσκήνιο κάποιες "εμπιστευτικές" πληροφορίες σχετικά με μια ψεύτικη εισβολή εξωγήινων UFO ET που σχεδιάζεται για το 2024. Ας ρίξουμε μια ματιά στις πληροφορίες και στη συνέχεια θα εξετάσουμε τα όσα λέγονται.


 

Λέει λοιπόν ότι το 2024 θα γίνει μια ψεύτικη εισβολή εξωγήινων που θα συνοδεύεται από επιθέσεις με καλυμμένα αεροσκάφη. Αν υποθέσουμε ότι αυτή η πληροφορία είναι νόμιμη, τι πρέπει να βγάλουμε από αυτό; Πιστεύω ότι αυτό το σενάριο είναι μια σίγουρη πιθανότητα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα υπό το πρίσμα των δεδομένων που υποδηλώνουν ότι η 70ή εβδομάδα -τα τελευταία 7 χρόνια- μπορεί να έχει ξεκινήσει το 2020. Και αν τα τελευταία 7 χρόνια άρχισαν το 2020, τότε το μέσο σημείο κατά το οποίο η ακμή θα καταλάβει τον κόσμο θα είναι την άνοιξη του 2024. Παρεμπιπτόντως, την άνοιξη του 2024 μπορεί να είναι η εποχή που θα θυσιαστούν οι κόκκινες δαμάλες που απαιτούνται για τα εγκαίνια του τρίτου ναού. Έτσι, αν η 70ή εβδομάδα ξεκίνησε το 2020 και εφόσον γνωρίζουμε ότι ο αντίχριστος θα έχει σχέση με τα ET UFO, τότε αυτό το σενάριο της εισβολής των UFO το 2024 είναι μια σίγουρη πιθανότητα. (Σημείωση: Αν η 70ή εβδομάδα άρχισε το 2021, τότε το μέσο θα είναι το 2025 και η ψεύτικη εισβολή των εξωγήινων μπορεί να γίνει σε μεταγενέστερη ημερομηνία, κ.ο.κ.). Έτσι, βλέπω το γεγονός της ψεύτικης εισβολής εξωγήινων UFO ET ως ισχυρή πιθανότητα, είναι το έτος που είναι αμφίβολο. Αλλά αν οι τελευταίες 7 άρχισαν το 2020 ή ακόμα και το 2021, τότε το βλέπω ως πιθανότητα για το 2024. ακόμα και αν οι εμπιστευτικές πληροφορίες δεν είναι σωστές, μια ψεύτικη δαιμονική εισβολή εξωγήινων εξακολουθεί να είναι μια σίγουρη πιθανότητα για τα γεγονότα κατά τη διάρκεια των έσχατων καιρών. Παρεμπιπτόντως: Είδα ένα όνειρο χθες το βράδυ (10/4/23) με ένα αεροπλάνο ή drone να ρίχνει μια πυρηνική βόμβα. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις