Ο Τάκερ Κάρλσον λέει ότι το 2024 δεν θα είναι Τραμπ εναντίον Μπάιντεν ...!!!


 Ο Τάκερ Κάρλσον

προέβλεψε την Πέμπτη ότι οι γενικές εκλογές δεν θα είναι μεταξύ του προέδρου Τζο Μπάιντεν και του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, και μάλλον έχει δίκιο.

 

 

Ο Μπάιντεν είναι "γεροντικός", δήλωσε ο Κάρλσον κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε εκδήλωση του Ινστιτούτου Διασυλλογικών Σπουδών στο Γουίλμινγκτον του Ντελαγουέαρ. Πρόσθεσε ότι δεν προσπαθεί να είναι κακός, αλλά ότι είναι "απλά αλήθεια".

Ο Κάρλσον επεσήμανε ότι ο Μπάιντεν χάνει αυτή τη στιγμή στις δημοσκοπήσεις από τον Τραμπ, παρά το γεγονός ότι οι εισαγγελείς των Δημοκρατικών απήγγειλαν τέσσερις φορές κατηγορίες κατά του Τραμπ για 91 κακουργήματα.

"Έχουν κάνει ό,τι μπορούν με νόμιμα μέσα - τα οποία στην πραγματικότητα είναι εξω-νόμιμα μέσα, αν θέλουμε να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς, εντελώς τριτοκοσμικά πράγματα - για να βγάλουν τον αντίπαλο από την κούρσα και εξακολουθούν να χάνουν", είπε.

"Αυτός δεν θα είναι ένας αγώνας μεταξύ του Τζο Μπάιντεν και του Ντόναλντ Τραμπ", διακήρυξε ο Κάρλσον.

Και πρόσθεσε ως δευτερεύουσα σημείωση: "Παρεμπιπτόντως, αν πρόκειται για τον [κυβερνήτη της Καλιφόρνιας] Γκάβιν Νιούσομ, θα πρέπει όλοι να ανησυχούμε πάρα πολύ. Αυτός ο τύπος είναι τρομακτικός και το εννοώ".

"Αυτά τα ζητήματα θα αναγκαστούν σύντομα. ... Ο δρόμος από εδώ μέχρι τον Νοέμβριο του 2024 θα είναι γεμάτος με εξελίξεις που κανείς σε αυτή την αίθουσα δεν μπορούσε να προβλέψει. Αυτό μπορώ να σας το υποσχεθώ", δήλωσε ο Κάρλσον.

"Οπότε πρόκειται να γίνουν πολύ σοβαρά τα πράγματα. ... Τα πάντα διακυβεύονται", πρόσθεσε, καθώς το έθνος βρίσκεται σε μια πνευματική μάχη.

Ο σχολιαστής ανέπτυξε το θέμα αυτό σε ομιλία του στο Heritage Foundation τον Απρίλιο, λίγες ημέρες πριν απολυθεί από το Fox News.

Ο Carlson επεσήμανε τις ριζοσπαστικές θέσεις του Δημοκρατικού Κόμματος για τις αμβλώσεις και τις επεμβάσεις τρανσέξουαλ σε ανήλικους ως παραδείγματα θέσεων που δεν έχουν λογική και πρέπει να θεωρηθούν ως μέρος ενός πνευματικού αγώνα.

Ο παρουσιαστής ραδιοφωνικών εκπομπών και απόφοιτος της κυβέρνησης Ρέιγκαν Hugh Hewitt προέβλεψε τον Ιούνιο ότι ο Μπάιντεν δεν θα είναι ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για την προεδρία, λέγοντας ότι θα υποχωρήσει μέχρι την περίοδο των προκριματικών εκλογών.

Ο Hewitt έκανε έναν παραλληλισμό με το 1968, όταν ο τότε πρόεδρος Λίντον Τζόνσον δήλωσε στο έθνος ότι δεν θα διεκδικήσει την επανεκλογή του, αφού κέρδισε με δυσκολία την πρώτη προκριματική αναμέτρηση των Δημοκρατικών.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις